Şimdi Ara

vakıf tıpları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vakıf tıplar hakkında ne düşünüyorsunuz ben istanbulda istediğim için tercih günlerine katıldım acıbadem ve bezmialemi çok beğenmiş olmakla beraber bezmialeme dindar diyip duranlar var konuştuğum öğrenciler böyle bir şey yok dese de içim rahatlamıyor. sizin tanıdığınız vya bilen biri var mı acıbadem olmazsa bezmialemi altına yazıcam lütfen yardım

• up
  • oldu da burs gitti?
  • Kardeş bence bezmialem yazılır çünkü hastanesi vakfı gureba hastanesini kullanıyorlar. Ama diğer konular hakkında bilgim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hastane olarak çok beğendim zaten bezmialemi sadece benim görüşlerim ve düşüncelerim onlara çok aykırı kalır diye korkuyorum tıp okumaya gidiyorsun ama üni ortamı.burslar ortalama 2 nin altına düşersen kesiliyor düşmem umarım :D
  • ceylann- C kullanıcısına yanıt
    Umarım düşmesiniz dediğim gibi siyasi durumunu bilmiyorum size zıt olsalar da kendinize uygunbir kaç arkadaş bulabileceğinizi düşünüyorum tabi karar size kalmış iyi günler

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eczacılık hakkında
    12 yıl önce açıldı
    İTÜ Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    YTÜ hakkında
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yani dindar olması mı korkutuyor?

• Bezmialemi yaz bence pişman olmassın çok güzel bi okul süper bi hastane

• Dindar olması beni korkutmuyor sadece o kadar çok bu yönde Söylem aldım ki sormak istedim gerçekten ben de memnun kalacağıma inanıyorum :)

bezmialemde okuyan arkadaşım var.dindar bi ortam yok yani arkadaşımdan biliyorum ortamı baya iyi.üniversitenin içindeki bahçesi çok güzel.üstelik eğitim kalitesi çok iyi köklü bi hastanesi var.ben benim sıralama 1876 bezmialemi yazacam inş seni de beklerim :)

Dindar olsa ne olur dindarlık sizi rahatsız mı ediyor?Bu kafadaysan senin gibi düşünen yerlere git. Bezmialem nezih bir yer,Elhamdülillah dini hassasiyeti olan kişilerin sahibi olduğu bir yer.Ben de 2k dayım orayı yazdım.Yazmamın sebeplerinden biri de bu.Böyle üniversitelerin Türkiye de artması lazım.
  • Dindarlığın kötü olduğunu vurgulamadım ben de inançlı bir insanım ben dinin dayatılmasına karşıyım yoksa dinin kötü bir yanı olduğuna dair tek cümle kurmadım. Eğer Yazdığım şeyleri bir daha okursan ne demek istediğimi anlarsın eğitiminin çok iyi olduğunu duydum bu merak ettiğim çekindiğim bi meseleydi hepsi bu çok uzakta Olduğum için İstanbul'a bir daha gelip de soramazdım bilmem anlatabildim mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.