Şimdi Ara

vakıf üniversitesi hakkında (yardımınız lazım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu sene lise 4 e başlicam meslek lisesi inşaat bölümü statik alanındayım bu sene staja gidecez inşaatta okuyorum ve sayısal görmüyorum bu sene yani 18 ağustosta dersane başlıyor sayısal açığımı kapatmam lazım en az 250 almam lazım bu 250 puan zormu ?
    öncelikle 250 puanla yüzde 50 burslu olarak girecem kalanını samsunda kurum veya iş adamı bulmam gerekiyor onu seneye araştırırım.
    ve aklımdaki üniversiteler şunlar
    uluslararası antaya üniversitesi
    arel üniversitesi
    okan üniversitesi
    bu üniversitelerden hangisi daha iyi ben samsundayım aslında istanbulda okumak çokda güzel olabilir aynı zamanda antalyada öyle olur benim zengin platonik sevdiiğimde istanbula gidecek orda ayarlarım diye düşünüyorum neyse siz ne dersiniz tabi bu geriye kalan yüzde 50 burs yani ortalama 40 bin gibi parayı zenginlerden bulmakta kolay olacak mı bunuda bilmiyorum
    ÇOK TEŞEKKÜRLER

• Cocukca bir yazi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NevaMind kullanıcısına yanıt
    anlamadım ne alaka
    yardım edeceksiniz bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert551903 -- 12 Ağustos 2014; 10:56:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert551903

anlamadım ne alaka
    yardım edeceksiniz bekliyorum

Is adamlarina kaldiysa isin zor.Is adamlari burs dagitiyorsa bana da versinler.

neden ki verirler diye düşünüyorum yardım amaçlı o kadar para kaznıyorlar ve kurumlarda oluyor sadece iş adamları değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert551903

neden ki verirler diye düşünüyorum yardım amaçlı o kadar para kaznıyorlar ve kurumlarda oluyor sadece iş adamları değil

Ulkede o kadar cok ogrenci var ki...Bir cok kisi basvuruyor,ben vermezler demiyorum,hayallerini ve planlarini bunun uzerine insaa etme diyorum.Hayat bu kadar basit degil,simdi onunde zaman oldugu icin teoride dusunmek basit,zamani gelince anlarsin ne demek istedigimi,kendine baska alternatifler uret,ne bileyim biraz daha calisip tam burslu yerles.Ayrica zengin platonik sevdigimi de orada ayarlarim falan,boyle bir dunya yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevaMind -- 12 Ağustos 2014; 12:52:15 >
    aslında sizde doğru diyorsunuz hayal olarak düşünüyorum ama babamın bir tanıdığı var samsunda zengin müteahhitlerden o verirse verebilir veya birini bulabilir diye düşünüyorum tabi dediğiniz gibi daha fazla çalışıp mesela samsuna yakın olarak gaziosmanpaşa üniversitesi var 297 puan ilk tercihin zaten gaziosmanpaşa tabi istanbulda okumakta iyi olur düşünüyorum. anlamadım neden böyle bir dünya yok olmazmaki :D
  • güncel
  • güncel
  • Zengin platonik sevgilin altında bmw si olan son sınıflardan bir çocukla çıkacak haberin olsun.
  • isovmelih kullanıcısına yanıt
    allah korusun.
  • güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.