Şimdi Ara

VAKIF ÜNİVERSİTESİNDE OKUYACAĞIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • allah için hiç bi fark var mı söylermisiniz
    ya adamlar devlet hocalarının daha iyi olduğunu söylüyorlar tövbe sövdürcekler ne fark var anlamadım ki..

Çağ üniversitesi psikoloji bölümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmhMM -- 26 Temmuz 2017; 1:15:8 >

• dostum hangi vakıftasın yazarsan daha iyi anlaşılır ona göre kıyas edilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyukahvelider

dostum hangi vakıftasın yazarsan daha iyi anlaşılır ona göre kıyas edilir :)

yazdım
  • Okulsan okula bölümden bölüme değişir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pegasus !

Okulsan okula bölümden bölüme değişir.

yani fark olabilmesi için aynı devlet ünileri gibi kendi aralarında değişiklik göstermesine bağlıdır ?
  • çağ üni idare eder kötü bilinmez ancak ismi de geçerli değil pek herhangi bir devlet ünisine göre hocalarının kalitesini prof sayısı doç sayısı ve cv lerine göz atarak karar verirsin diğer türlü çağ mersin dışı bilinmez :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tmhMM

quote:

Orijinalden alıntı: Pegasus !

Okulsan okula bölümden bölüme değişir.

yani fark olabilmesi için aynı devlet ünileri gibi kendi aralarında değişiklik göstermesine bağlıdır ?

Psikoloji bölümünde başarılı olman kendini geliştirmene ve yetiştirmene bağlıdır. Bu sadece vakıf üniversitelerinde değil, devlette de böyledir. Okulun ve fakültenin eğitim kadrosunu bilemiyorum ama hocalar arasında çok bir fark olacağını sanmıyorum. Bu sadece önyargıdan ibaret. Milletin ne düşündüğünü fazla kafana takma, önemli olan senin ne düşündüğün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyukahvelider

çağ üni idare eder kötü bilinmez ancak ismi de geçerli değil pek herhangi bir devlet ünisine göre hocalarının kalitesini prof sayısı doç sayısı ve cv lerine göz atarak karar verirsin diğer türlü çağ mersin dışı bilinmez :)

peki hocaları hakkında yorumun nedir ?
    çünkü yanlışım yoksa çukurova üniversitesinde psikoloji bölümüü akademisyenleri
    enfazla doç yardımcılarıdır :?
  • sitelerine bakman en mantıklısı ben hukuk ve vakıf düşünüyorum açtım 4 üni vardı kafamda işte şunun şu kadar profu var doç bu kadar vs. bilemeyeceğim o yüzden ama araştırma konusunda taktiklerimiz hazır :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.