Şimdi Ara

vakıfbanktan 5 internet alışverişinin biri kadar worldpuan. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
11
Favori
29.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce müşteri hizmetleriyle görüştüm.
    Harcamaların içeriğini şu an göremediklerini, eğer kampanya dışında kalan ürünlerde(mesela altın) harcama yapıldıysa puan verilmeyeceğini söyledi. Puanlar 7 şubatta yükleneceği için o güne kadar harcamalar inceleniyormuş. Yani altın alarak 5 alışverişi tamamlayan arkadaşların işi biraz şansa kalmış gibi.
    "Nasıl olsa mesaj geldi, demek ki altın harcamasını sayıyorlar" dememek lazım. Dikkat etmekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e6750

Az önce müşteri hizmetleriyle görüştüm.
    Harcamaların içeriğini şu an göremediklerini, eğer kampanya dışında kalan ürünlerde(mesela altın) harcama yapıldıysa puan verilmeyeceğini söyledi. Puanlar 7 şubatta yükleneceği için o güne kadar harcamalar inceleniyormuş. Yani altın alarak 5 alışverişi tamamlayan arkadaşların işi biraz şansa kalmış gibi.
    "Nasıl olsa mesaj geldi, demek ki altın harcamasını sayıyorlar" dememek lazım. Dikkat etmekte fayda var.

İçeriğe bakamazlar.Hangi sektör sanal POS'undan çekilmişse o gözükür.
    Hatta bi kuyumcu var.Adamın garanti POS'u giyim sektörü gözüküyor.
    O işi sadace Yeniçarşım yapıyor.Onun sebebi de bu forumdaki münasebetsizler.

• quote:

Orijinalden alıntı: thundere

quote:

Orijinalden alıntı: e6750

Az önce müşteri hizmetleriyle görüştüm.

İçeriğe bakamazlar.Hangi sektör sanal POS'undan çekilmişse o gözükür.
    Hatta bi kuyumcu var.Adamın garanti POS'u giyim sektörü gözüküyor.
    O işi sadace Yeniçarşım yapıyor.Onun sebebi de bu forumdaki münasebetsizler.

O kadarını bilemem artık. İnsanlar sakata gelmesin diye uyarayım dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: socialworker

quote:

Orijinalden alıntı: -engin-

Morhipodan alisveris yapmayi dusunuyorum ama BKM express kullanarak. Kampanya dahilinda olur mu acaba, bilgisi olan?

+1

neden dahil olmasın
  • alisverislerini tamamlamak isteyenlar sanapazar'dan kendilerine urun satsin en fazla yuzde 5, yani 50 liraya satsaniz bir urunu 2.5 lira kaybiniz olur.... yani bana mantikli geldi, kimse anlayamaz herhalde onu...
  • soru soyle!

joker.com.trden ürün aldım kampanya kapsamında rakam 97tl idi. 3 takside girdi( daha önce müşteri ilişkilerini arayıp sorduğumda önemli olanın toplam rakam olduğunu aylık taksit rakamı olmadığını belirtmişti). joker 7 üründen 4ünü gönderdi 3ü gelmedi aradan 10 gün geçti jokeri aradım ürünleri temin edemiyoruz paranızı iade ettik dediler. neyseki iade ettikleri miktar 39 tl (gene 3 taksit) olunca rakam 97-39=58 tl yani 50tlnin üzerinde kaldığı için sorun olmaz diye düşünüyorum ama doğru mu yapıyorum?

yani bu vakıfbankın işi belli olmaz iade para oldu diye tüm alışverişi iptal etmezler değil mi? 1 daha müşteri ilişkilerini aramadan tecrübesi olan arkadaşlar varsa onlardan öğrenmek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcsd

soru soyle!

joker.com.trden ürün aldım kampanya kapsamında rakam 97tl idi. 3 takside girdi( daha önce müşteri ilişkilerini arayıp sorduğumda önemli olanın toplam rakam olduğunu aylık taksit rakamı olmadığını belirtmişti). joker 7 üründen 4ünü gönderdi 3ü gelmedi aradan 10 gün geçti jokeri aradım ürünleri temin edemiyoruz paranızı iade ettik dediler. neyseki iade ettikleri miktar 39 tl (gene 3 taksit) olunca rakam 97-39=58 tl yani 50tlnin üzerinde kaldığı için sorun olmaz diye düşünüyorum ama doğru mu yapıyorum?

yani bu vakıfbankın işi belli olmaz iade para oldu diye tüm alışverişi iptal etmezler değil mi? 1 daha müşteri ilişkilerini aramadan tecrübesi olan arkadaşlar varsa onlardan öğrenmek istedim.

sorun olcağını düşünmüyorum.
    alışveriş 58tl kabul olur.

• Benim bir sanal alışverişim kargoya verildi ancak henüz elime ulaşmadığı için onaylamadım. Pazartesi elime ulaşınca ödemeyi onaylayacağım. bu durumda kampanyaya dahil olmuş olur mu bu alışveriş?
  • Şu an karttan düşülmüşse olması gerek diye düşünüyorum.
  • arkadaşlar 5. alışverişi yapamadan kartımı yenilemem gerekti, varmı başka bir yol internetten alışverişin?
  • TAMAMLAYANLARA MSJ GELİYOR MU?
  • Bana gelmedi.
  • 2 tane iki dönemlik mtv ödemesiyle beraber 3 kere opet online yakit alimi yaparak toplamda 5 adet sanal alışverişimi tamamlamış oldum. Ancak tamamlandığını dair herhangi bir mesaj almadim bankadan. Böyle bir durum söz konusumu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde faturalarımı Vodafone, Türksat ve Türkcell siteleri üzerinden ödedim. Öncesinde 4 alışverişim vardı. Fatura ödemeleri kampanya kapsamında değildir diye kalmış aklımda. Kampanya koşullarındaki kelime oyunları sonucunda sanırım 50 TL yerine 12.5 TL kazanıcam. Kabahat elbette bende de var.

Sağlık mağlık olsun ne diyelim.
  • 4 alisverisim oldu son alisverisi pazar gunu yani 27sinde apacagim. Bir sikinti olmuyor deil mi? 27 ocak dahil kampanya?

• 5 tamamlanınca mesaj kimseye gelmiyor.
  • Hay bin kunduz... Yurtdışı alışverişleri geçerli değil yazmış benim 5 alışverişimden biri godaddy alışverişiydi :( Yarın da bir şey almak gerekecek şimdi ihtiyaç yokken
  • quote:

Orijinalden alıntı: inishmore

Hay bin kunduz... Yurtdışı alışverişleri geçerli değil yazmış benim 5 alışverişimden biri godaddy alışverişiydi :( Yarın da bir şey almak gerekecek şimdi ihtiyaç yokken

Bende HB dan fairy platinum 4 kez almıştım, son alışverişi limangodan yaptım ancak aldığım bot küçük gelince iptal ettik, bir tanede benim yapmam lazım. Fairy lerde hem fiyatı artmış hemde kargo eklenmiş. 35 tl lik alışveriş yapabileceğim biryer var mı?
  • son alışverişleri tamamlayalım beyler,gece yarısı olmadan alışverişleri beşleyelim son bir gayret
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreeeeee

5 tamamlanınca mesaj kimseye gelmiyor.

Eyvallah bilgilendirmen için.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.