Şimdi Ara

vakıfbanktan 5 internet alışverişinin biri kadar worldpuan. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
11
Favori
29.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gib.gov.tr üzerinden MTV ödemesi ve Opet Online Yakıt Satışı geçerlidir. Telefonla teyit edilmiştir.
  • Hızlıaldan 0,5gr alarak tamamliyorum ben de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURKYILMAZ

gib.gov.tr üzerinden MTV ödemesi ve Opet Online Yakıt Satışı geçerlidir. Telefonla teyit edilmiştir.

telefon faturası ödemeleri dahil olurmu
    ben 5 adet yatırcam farklı gunlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMOR55

quote:

Orijinalden alıntı: TURKYILMAZ

gib.gov.tr üzerinden MTV ödemesi ve Opet Online Yakıt Satışı geçerlidir. Telefonla teyit edilmiştir.

telefon faturası ödemeleri dahil olurmu
    ben 5 adet yatırcam farklı gunlerde

şartlar arasında fatura ödemeler dahil değil diye madde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: vosdostburak

Hızlıaldan 0,5gr alarak tamamliyorum ben de..

"Kuyum sektöründe yapılan alışverişler, Bankamız kanalı ile verilen otomatik ödeme talimatı kapsamında yapılan fatura ödemeleri, yurt dışında yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir."

sizin dediğiniz gibi oluyor mu hocam?
  • iptal edilip tutarı karta iade edilen siparişlerle ilgili kampanya detaylarında bilgi yok, dikkate alınıyor mu acaba?

daybuyday yaptığım bir alışverişteki ürünlerden 3 tanesini iptal etmiş, sipariş tutarı 72'den 36'ya düşmüş...

quote:

Kampanya Koşulları :
    Kampanyaya katılmak için SANAL yazıp, bir boşluk bırakıp, kartın son 6 hanesinin 6635’e gönderilmesi gerekmektedir. Kampanya katılımı için SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Avea hatlı numaralar için 0,5 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,4 TL’dir.
    Kampanya başlama tarihinden itibaren müşterinin tüm kartlarından farklı günlerde yaptığı ilk 5 E-Tic. alışveriş kampanyaya dahil edilecektir.
    Her müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilecektir.
    Aynı gün yapılan işlemler arasından en düşük tutarlısı kampanyaya dahil edilecektir.
    Kuyum sektöründe yapılan alışverişler, Bankamız kanalı ile verilen otomatik ödeme talimatı kapsamında yapılan fatura ödemeleri, yurt dışında yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Ek kart ile yapılan harcamalar asıl karta dahil edilecektir.
    Nakit çekim ve puan kullanımları ile BusinessCard lar kampanyaya dahil değildir.
    Kampanya katılımının bankamıza kayıtlı cep telefonundan yapılması gerekmektedir.
    Maksimum ödül kazanımı 50 TL'dir.
    Kampanyadan kazanılan puanlar 7 Şubat 2013 tarihinde ilgili kartlara yüklenecek. Puanların son kullanım tarihi 13 Şubat 2013’dir, kullanılmayanlar puanlar 14 Şubat 2013’de geri alınacaktır.
    Harcamalar müşteri bazında değerlendirilecek ve bir müşteri kampanyadan 1 kez faydalanabilecektir.
    Multinet, Sodexo, Ticket,Winwin yüklemeleri kampanyaya dahil değildir.
    Fatura ödemeleri, kontör yüklemeleri dahil değildir.

• sanalpazar yada gittigidiyor da buna dahildir değil mi arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekmez

sanalpazar yada gittigidiyor da buna dahildir değil mi arkadaşlar?

ben dahil ettim inş aksilik çıkmaz.
  • biri şu kuyum mevzuuna açıklık getirse iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkarat

quote:

Orijinalden alıntı: vosdostburak

Hızlıaldan 0,5gr alarak tamamliyorum ben de..

"Kuyum sektöründe yapılan alışverişler, Bankamız kanalı ile verilen otomatik ödeme talimatı kapsamında yapılan fatura ödemeleri, yurt dışında yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir."

sizin dediğiniz gibi oluyor mu hocam?

hızlı al dan alınan altın kesin ve net olarak kampanyaya dahil arkadaşlar, nasıl bu kadar net konuşabiliyorsun derseniz, ben iki gün önce hızlıaldan 0,5 gr altın aldım 52 Tlye, az öncede internetten 70 Tlye otobüs bileti aldım, hemen ardından vakıfbanktan <Vakıfbank Worldcarddan 50 Tl indirim kazanmak için farklı günlerde 3 adet 50 Tl daha işlem yapın kazanın> şeklinde mesaj geldi. dönüş biletleri + hızlıaldan tekrar altın alımı+ mtv ödedikmi 50 Tl cepte

• Ben opetten yakit aldim 4 defa 50 tl lik bana hic mesaj gelmedi su kadar daha alisceris yapin diye opet dahil degil mi yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk defa mesaj gideni duydum ykb nin de varsa böyle kampanyası odur vakıftan beklemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

ilk defa mesaj gideni duydum ykb nin de varsa böyle kampanyası odur vakıftan beklemem

aynen, ben de yaptım ama bana da gelmedi.. (vakıf)

bu arada hepsiburada'dan parçalı ödeme yaptım 50'sini 23:59'da, 50'sini de 00:01'de ödedim 2 farklı gün gibi geçti.. (not: 300tl üzerinde geçerli olduğunu hatırlatayım, toplam 5 kredi kartı kullandım)
  • Arkadaşlar kampanyaya katılım sağladıktan sonraki 5 alışveriş değildir değil mi bu, yani 5-7 ocakta iki alışverişim oldu ama ben 15 ocakta katıldım kampanyaya onlarda dahil edilir sanırım ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: theunnamed

Arkadaşlar kampanyaya katılım sağladıktan sonraki 5 alışveriş değildir değil mi bu, yani 5-7 ocakta iki alışverişim oldu ama ben 15 ocakta katıldım kampanyaya onlarda dahil edilir sanırım ??

Kampanyaya katılım mesajının ne zaman atıldığı önemli değil. 5 Ocaktan itibaren yaptığın harcamalar dahil edilir.
  • bankaya attığımız mesaj sonucu katılımımız daha önce alınmıştır diye mesaj geliyor.Normalde puanlarınız 7 şubatta yüklenecektir diye mesaj gelmesi gerekmezmi,bu mesaj gelmese bile kampanyaya katılmış oluyor muyuz?Müşteri temsilcisine 3 gündür 15 dakika beklememe rağmen bağlanamadım ki teyit ettirebileyim.
  • arkadaşlar mybilet'e açık para olarak 50 TL yüklesek geçerli olur değil mi?
  • puan kullanımları dahil değil diyor da şimdi 250liralık alışverişte 50 lira puan kullanıcam gerisini normal ödemiş olucam yine mi dahil olmayacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tplav

arkadaşlar mybilet'e açık para olarak 50 TL yüklesek geçerli olur değil mi?

bence olur .kampanya kapsam dısı olan alısverıslerın dısında .
  • Opettten online yakıt yükleyenler netten mi yüklüyor yoksa akıllı telefonlardan mı yüklüyor acaba? Ben netten yüklerken sürekli "3D-Secure doğrulaması yapılamadığı için işleminize devam edilememektedir. Lütfen Kredi Kartı bilgilerinizi kontrol ediniz. " hatası alıyorum.ama kartım nete açık anlayamadım sorunu bir türlü.Acaba opet kart sahibi ile kredi kartı sahibinin adının aynı mı olması gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.