Şimdi Ara

vakıfbanktan 5 internet alışverişinin biri kadar worldpuan. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
11
Favori
29.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yukarıda sordugum sorunun cevabini alamadım malesef, müşteri hizmetlerine de baglanamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil

Opettten online yakıt yükleyenler netten mi yüklüyor yoksa akıllı telefonlardan mı yüklüyor acaba? Ben netten yüklerken sürekli "3D-Secure doğrulaması yapılamadığı için işleminize devam edilememektedir. Lütfen Kredi Kartı bilgilerinizi kontrol ediniz. " hatası alıyorum.ama kartım nete açık anlayamadım sorunu bir türlü.Acaba opet kart sahibi ile kredi kartı sahibinin adının aynı mı olması gerekiyor?

opet kart sahibi ile kredi kartı sahibinin adının aynı olması gerekmiyor!
  • quote:

Opettten online yakıt yükleyenler netten mi yüklüyor yoksa akıllı telefonlardan mı yüklüyor acaba? Ben netten yüklerken sürekli "3D-Secure doğrulaması yapılamadığı için işleminize devam edilememektedir. Lütfen Kredi Kartı bilgilerinizi kontrol ediniz. " hatası alıyorum.ama kartım nete açık anlayamadım sorunu bir türlü.Acaba opet kart sahibi ile kredi kartı sahibinin adının aynı mı olması gerekiyor?

Kartınız vakıf word ise sorun çıkıyor.
    İnternet alışveriş limitinde bir saçmalık var. Alışveriş limitini epey yükseltmek gerekiyor. Bende alışveriş yapamadım. Vakıf müşteri hizmetlerini aradım. İnternet işlem sınırının aylık olduğunu falan söyledi. Ben alışveriş yapacakken vakıf internet şubesinden limiti 1000 TL ye yükseltip ondan sonra işlemi yapıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: AseA34

quote:

Orijinalden alıntı: bkarat

quote:

Orijinalden alıntı: vosdostburak

Hızlıaldan 0,5gr alarak tamamliyorum ben de..

"Kuyum sektöründe yapılan alışverişler, Bankamız kanalı ile verilen otomatik ödeme talimatı kapsamında yapılan fatura ödemeleri, yurt dışında yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir."

sizin dediğiniz gibi oluyor mu hocam?

hızlı al dan alınan altın kesin ve net olarak kampanyaya dahil arkadaşlar, nasıl bu kadar net konuşabiliyorsun derseniz, ben iki gün önce hızlıaldan 0,5 gr altın aldım 52 Tlye, az öncede internetten 70 Tlye otobüs bileti aldım, hemen ardından vakıfbanktan <Vakıfbank Worldcarddan 50 Tl indirim kazanmak için farklı günlerde 3 adet 50 Tl daha işlem yapın kazanın> şeklinde mesaj geldi. dönüş biletleri + hızlıaldan tekrar altın alımı+ mtv ödedikmi 50 Tl cepte

yalnız arkadaş indirim demiş bu olaya... worldpuan değil mi?

• ebay gibi yurtdışı sitelerindeki alışverişler geçerlimidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvennet

quote:

quote:

quote:

"Kuyum sektöründe yapılan alışverişler, Bankamız kanalı ile verilen otomatik ödeme talimatı kapsamında yapılan fatura ödemeleri, yurt dışında yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir."

hızlı al dan alınan altın kesin ve net olarak kampanyaya dahil arkadaşlar, nasıl bu kadar net konuşabiliyorsun derseniz, ben iki gün önce hızlıaldan 0,5 gr altın aldım 52 Tlye, az öncede internetten 70 Tlye otobüs bileti aldım, hemen ardından vakıfbanktan <Vakıfbank Worldcarddan 50 Tl indirim kazanmak için farklı günlerde 3 adet 50 Tl daha işlem yapın kazanın> şeklinde mesaj geldi. dönüş biletleri + hızlıaldan tekrar altın alımı+ mtv ödedikmi 50 Tl cepte

yalnız arkadaş indirim demiş bu olaya... worldpuan değil mi?

" ... puanınız 7 şubatta kartınıza yansıtılacaktır"
    gelen mesaj böyle.

• mtvde taksit oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

quote:

Kartınız vakıf word ise sorun çıkıyor.
    İnternet alışveriş limitinde bir saçmalık var. Alışveriş limitini epey yükseltmek gerekiyor. Bende alışveriş yapamadım. Vakıf müşteri hizmetlerini aradım. İnternet işlem sınırının aylık olduğunu falan söyledi. Ben alışveriş yapacakken vakıf internet şubesinden limiti 1000 TL ye yükseltip ondan sonra işlemi yapıyorum.

Yok sorunu buldum.Kartım yenilenmiş.Son kullanma tarihi 02/13 yazmasına rağmen yenilenmiş ve 3d kullanımına kapatmışlar.Ne kadar akıllı! bir banka bu Vakıfbank

• quote:

quote:

quote:

Altın konusunda şüphelerim var açıkçası. Puanlar yüklenmeden kesin konuşmamak lazım bence. Sonradan altın almışsınız iptal ettik derlerse evdeki bulgurdan oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: karaelmaslim

quote:

Orijinalden alıntı: AMOR55

vakıfbank ocak ayı için kişiye özel harcama yapın diye sms attımı acaba
    birde aralık kişiye özel için puanlar ne zaman yatar 1900 liraya 50 lira vardı aralık ayı için

5-31 Ocak tarihleri arasinda 1200TL harcama yapin, 40TL indirim kazanin diye bir mesaj geldi.

Sizinki yine insaflıymış bana bu ay gelen 3400 TL'ye 60 TL indirim.
    Geçen ay gelen ise 3900 TL'ye 70 TL indirim idi. Muhtemelen son X ay harcama ortalamasını ikiye filan katlayıp sunuyorlar. Da... bari indirimi de ona göre oranlasalar böyle oransızlık mı olur?

1200'e 40 nere, 3900'e 70 nere...!

• quote:

Orijinalden alıntı: iphoneunu satan bilge

quote:

Orijinalden alıntı: karaelmaslim

quote:

Orijinalden alıntı: AMOR55

vakıfbank ocak ayı için kişiye özel harcama yapın diye sms attımı acaba
    birde aralık kişiye özel için puanlar ne zaman yatar 1900 liraya 50 lira vardı aralık ayı için

5-31 Ocak tarihleri arasinda 1200TL harcama yapin, 40TL indirim kazanin diye bir mesaj geldi.

Sizinki yine insaflıymış bana bu ay gelen 3400 TL'ye 60 TL indirim.
    Geçen ay gelen ise 3900 TL'ye 70 TL indirim idi. Muhtemelen son X ay harcama ortalamasını ikiye filan katlayıp sunuyorlar. Da... bari indirimi de ona göre oranlasalar böyle oransızlık mı olur?

1200'e 40 nere, 3900'e 70 nere...!

sizinki iyiymiş bana hiç gelmedi sürekli kullandığımdan sanırım

• internetten 2.000 liralık alışveriş yaptım dün fakat previzyon kodunu akşam verdiğim için bugün ödendi gözüktü. Telefona ise dün bilgi mesajı geldi bu meblada işlem yapılmıştır diye. Eğer işlemi bugün aldırlarsa kampanya 27sinde bittiği için yetişemiyorum. Sizce hangi gün işlem gerçekleşmiştir? Ona göre mtv ödemesi ve opet yüklemesi yapmayı planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzkagan11

internetten 2.000 liralık alışveriş yaptım dün fakat previzyon kodunu akşam verdiğim için bugün ödendi gözüktü. Telefona ise dün bilgi mesajı geldi bu meblada işlem yapılmıştır diye. Eğer işlemi bugün aldırlarsa kampanya 27sinde bittiği için yetişemiyorum. Sizce hangi gün işlem gerçekleşmiştir? Ona göre mtv ödemesi ve opet yüklemesi yapmayı planlıyorum.

27 si dahil ise yetişir.. 5 gün var..

• quote:

Orijinalden alıntı: emreeeeee

quote:

opet kart sahibi ile kredi kartı sahibinin adının aynı olması gerekmiyor!

Ben netten, opetten 50 tl lik akaryakıt alıcam,5 gün boyunca... Eğer sıkıntı olmazsa %5den 250 liralık alışverişte 12,5 lira öyle verecek. Birde 50 tl verirse toplamda 250 ödeme yapıp 62,5 tl kazanacam..

(inşallah)

• vakıfbank kişiye özel harcama için nereden nasıl talep oluşturuyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURKYILMAZ

gib.gov.tr üzerinden MTV ödemesi ve Opet Online Yakıt Satışı geçerlidir. Telefonla teyit edilmiştir.

Tşekkürler, online satış olaaını bilmiyordum baya avantajlı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cegabo85

ben de ilk başta sırf yapmış olmak için 5 alışveriş yapmam diyordum ama bitirdikten sonra şöyle bir hesap yaptım aracı olanlar için.

sadece opet karta bile yükleme yapılsa
    her 50 tl yükleme 52,5 tl oluyor.
    yani
    5x52,5=262,5 tl yakıt puan

gelecek olan puanla da yakıt aldığımızı düşünelim

262,5 + 50 = 312,5 tl
    cebimizden çıkan para ise sadece 250 tl

şu an opette en pahalı motorin 4,23
    karımızı eğer düşersek motorin bize 3,38 e geliyor.

nasıl ama...

quote:

Ben netten, opetten 50 tl lik akaryakıt alıcam,5 gün boyunca... Eğer sıkıntı olmazsa %5den 250 liralık alışverişte 12,5 lira öyle verecek. Birde 50 tl verirse toplamda 250 ödeme yapıp 62,5 tl kazanacam..

kardeş ben de aynısından bahsetmiştim. oldukça karlı olacaksın...

• quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

vakıfbank kişiye özel harcama için nereden nasıl talep oluşturuyoruz?

Talep oluşturmuyoruz. Kartınızı 1-2 ay kullanmazsanız kişiye özel harcama mesajı gönderiyorlar. Bu tür kampanyalardan yararlanmak için pek kampanya yapmayan kartınızı aktif olarak kullanın, diğer kartları kenarda bekletin. Kampanya mesajı gelince kullanırsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morhipodan alisveris yapmayi dusunuyorum ama BKM express kullanarak. Kampanya dahilinda olur mu acaba, bilgisi olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: -engin-

Morhipodan alisveris yapmayi dusunuyorum ama BKM express kullanarak. Kampanya dahilinda olur mu acaba, bilgisi olan?

+1
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.