Şimdi Ara

vakıfbanktan 5 internet alışverişinin biri kadar worldpuan. (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
11
Favori
29.737
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beni de 4 ten biraktiar. 3 harcama geceriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

quote:

Orijinalden alıntı: tusinami19

Puanı eksik yatanlara bir dönüş oldu mu arkadaşlar. 15 gün önce itiraz ettim. Kayıt oluşturdular. Bir hafta sonra itirazı güncelledim. Yine dönüş yok. Müşteri temsilcisi bile yatırdıkları puan tutarında harcama bulamıyor.Ama beyefendiler bir dönüş tenezülünde bile bulunmuyor. Ne kadar sinir bozucu. İnceleyecekleri 20 günlük harcama listesi.

Artık puandan vazgeçtim. İş inada bindi. belli ki yatırmayacaklar üstüne yattılar. Genel Müdür ve yardımcılarına eposta atacağım. İlgili yerlere şikayet edeceğim.

Bir de çok komik ya, sorun çözelim diye bir bölüm yapmışlar. Okudum külliyen yalan. Hiç bir itiraza dönmüyorlar. Kartlarını da iade edecem. Resmen enayi gibi hisettirdiler.

Ben arayıp sordum, adıma başka bir kart vardı vakıfbanktan, onun için mesaj göndermemiştim ama onunla yapılan harcamayı da saymışlar. O yüzden eksikmiş benimki. 30 lira kaybım var

beni de aramadılar, halen sözüm ona "sorun çözelim" ekibindeymiş top...

• 50 tl yatmış
  • bana mail atmışlar internet alışverişlerine gittigidiyor dahil değildi diye böyle bişey mümkün mü arkadaşlar ? iki kampanya birleştirilemez diye o tarihte gg nin world kampanyası yoktu ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

50 tl yatmış

eksik mi yatmıştı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

quote:

50 tl yatmış

eksik mi yatmıştı?

@sadbul kardeş, zaten 14 şubatta puanlarının yattıgını söylemişsin, şimdi ne demeye çalışıyorsun

quote:

3 kartımız vardı üçüne de tam 5o'şer tl yatmış

• benim fatura ödemelerini de alışverişten saymışlar. gittigidiyorun dahil olmaması ne alaka ki.
  • gittigidiyor %10 kampanyası varmış o 1-10 şubat arası o yüzden benim 11 şubatta ki alışverişim sayılmazmış sırf bu cevap yüzünden sonuna kadar uğraşacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

quote:

50 tl yatmış

eksik mi yatmıştı?

@sadbul kardeş, zaten 14 şubatta puanlarının yattıgını söylemişsin, şimdi ne demeye çalışıyorsun

quote:

3 kartımız vardı üçüne de tam 5o'şer tl yatmış

@çaylaq bu yatan puan 5 atne gıda alışverişine yatan puan forumdan bir üyemiz kendisine eksik yatıığını pmatmış bende ona binaen yazdım.Bu başka kampanya puanı

• quote:

Orijinalden alıntı: erkutr

gittigidiyor %10 kampanyası varmış o 1-10 şubat arası o yüzden benim 11 şubatta ki alışverişim sayılmazmış sırf bu cevap yüzünden sonuna kadar uğraşacam

Bazı saf arkadaşlarımız müşteri hizmetlerine sürekli aynı anda iki kampanyadan da faydalanabiliyor muyuz, ikisinden de puan gelir mi diye sora sora adamları uyandırdılar. Şu forumu okursounzu madem biraz yazılanlardan ders çıkarın be kardeşim. Bindiğiniz dalları kesmeyi bırakın artık. Dal mal kalmayacak sonunda ağaçta.
  • ben aldım worldpuanımı ama bidaha mı asla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

quote:

parası eksik yatan var mı ?

Benim eksik yattı ve itirazda bulundum.

kiminki doğru yattıki, ben de itirazda bulundum, bekliyorum...

en sonunda yazılı başvurum üzerine eksik yatan punalarımı yatışdılar dün itibariyle...
  • quote:

AHA....

bende hemen bakayım.

@çaylaq yazılı başvuruyu nasıl ve nereye yaptın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_EKReM -- 21 Mart 2013; 15:24:33 >
  • quote:

quote:

AHA....

bende hemen bakayım.

@çaylaq yazılı başvuruyu nasıl ve nereye yaptın ?

forumda sorun çözelim faks numarası vardı, oraya faks çekmiştim, 20 gün olmuştu, dün yatırmışlar...
  • o faksı ben yazmıştım. Faks da çektim. Ama benim karta yatıran felan olmadı ?
  • Haziran ayına girmeden vakıfbanktan mesaj geldi, E-ticaret kampanyasından kazandığınız bilmem ne ... ... ... 14 hazirana kadar kullanabilirsiniz dedi.

Sorun çözelim'e faks atmıştım, 2 ay sonra da olsa puanları yatırdılar... Akşamında da market alışverişimi yaptım...

Bilginize...
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.