Şimdi Ara

vakıfbanktan 5 internet alışverişinin biri kadar worldpuan. (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
11
Favori
29.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bu_rock01

bende sahıbındende ve hepsıburadadakullanılıyormu bunun cevabını verıcek bır arkadası arıyorum bırde hepsıburadada nasıl kullanılıyor resımlı bırısı anlatabılırmı ben bulamadım lutfen bılen bırılerı cevap versınler kactır aynı soruyu soruyorum cevap vren yok

La arkadaş, gir siteye, alışveriş yapıyormuş gibi yap, puanla ödemek istiyorum gibi bişi çıkar herhalde.
    quote:

Orijinalden alıntı: mrfrk88

İnternet alışverişlerinde vakıfbank worldpuan kullanabileceğimiz siteleri yazabilir misiniz?

Hızlıal'da ykb puanı kullanılıyor ama vakıf kullanılamıyor. Hepsiburada dışındaki alternetifleri yazabilir misiniz?

google.com.tr ye girip puan kullanılan siteler dediğin zaman, zaten donanımhaber çıkıyor. ordaki ilk konunun ilk mesajını okursan görürsün...

• quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

quote:

bende sahıbındende ve hepsıburadadakullanılıyormu bunun cevabını verıcek bır arkadası arıyorum bırde hepsıburadada nasıl kullanılıyor resımlı bırısı anlatabılırmı ben bulamadım lutfen bılen bırılerı cevap versınler kactır aynı soruyu soruyorum cevap vren yok

La arkadaş, gir siteye, alışveriş yapıyormuş gibi yap, puanla ödemek istiyorum gibi bişi çıkar herhalde.
    quote:

İnternet alışverişlerinde vakıfbank worldpuan kullanabileceğimiz siteleri yazabilir misiniz?

Hızlıal'da ykb puanı kullanılıyor ama vakıf kullanılamıyor. Hepsiburada dışındaki alternetifleri yazabilir misiniz?

google.com.tr ye girip puan kullanılan siteler dediğin zaman, zaten donanımhaber çıkıyor. ordaki ilk konunun ilk mesajını okursan görürsün...

gırdım senden ponce onu dusundum urunu sepetıme attım ama ole bır secenek cıkmadıkı sordum acaba bır yerde yanlıslıkmı yapıyorum dıye

• herhangi bir migrosa gidip birseyler alabilirsiniz... muhtemelen migrosa gidip 10 tane bira alacagim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

gırdım senden ponce onu dusundum urunu sepetıme attım ama ole bır secenek cıkmadıkı sordum acaba bır yerde yanlıslıkmı yapıyorum dıye

Benden önce onu düşündün de,bunu neden düşünmedin :

Daha önce netten benimevim.com.tr den alışveriş yaptığımda 3d secure ile alışveriş seçeneğini seçmiştim. para ödeme seçeneğine gelmeden önce 2 yada 3 seçenek çıktı, joker vada puanlarını kullanmak istermisiniz gibi bi seçenek çıkmıştı. Bende seçneği işaretleyip onaylamıştım.

velhasıl...

• quote:

quote:

quote:

quote:

hepsiburada da kredi kartı bilgilerini girdikten sonra kartınızda su kadar puanınız var diyor. ancak puanla ödeme yapabilmek alacağın seyin puanından yüksek olmaması lazım. yoksa kabul etmiyor. ama puanla hediye kartı alıp bu sorunu da aşabilirsin. hem de ihtiyacın olunca kullanırsın. ( hediye kartın son kullanım tarihi 6 ay mış forumda biri öyle yazmış) sahibinden de durum nedir bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 15 Şubat 2013; 16:32:51 >

• sepete attığınız ürün 50 tl yi geçsin ,bir aralar 50 tl altına vadd menüyü göstermiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan_15

Hiç yatmayan var mı arkadaşlar?ya da yatırdılar dün geri mi çektiler acaba?Dün ben kontrol edemedim.
    Ben de hiçbir değişim yok puan da.

2 Gittigidiyor+3 opet = 5 işlem Bunda bir problem var mı?Aramızda bu kanallardan alışveriş yapıp hakeden var mı acaba?
  • quote:

Yanlışın var kardeşim.Bende vakıf world var ve kullanabiliyorum world puanlarımı.Defalarca alışveriş yaptım o şekilde.
  • parası eksik yatan var mı ?
  • quote:

parası eksik yatan var mı ?

Benim eksik yattı ve itirazda bulundum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

quote:

parası eksik yatan var mı ?

kiminki doğru yattıki, ben de itirazda bulundum, bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Varmı gelişme arkadaşlar? Bende itirazda bulundum, 50 tl yerine 25 tl yüklemişsiniz diye, ve bana mail atmışlar :

Sayın Ekrem .......... 

Bankamıza iletmiş olduğunuz talebiniz doğrultusunda, e-ticaret kampanyasından kazanmış olduğunuz 50 TL değerinde Worldpuan yüklenmiş olup, son kullanım tarihi 21 Şubattır. Kullanılmayan puanlar 22 Şubat tarihinde geri alınacaktır.

Bilgilerinize rica ederiz.
    Saygılarımızla

SORUN ÇÖZELİM

Bende karşılık olarak :

Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz?

dedim... Ne diyim...

• quote:

quote:

quote:

Varmı gelişme arkadaşlar?

daha aramadım 444 ü, biz sizi aricaz demişti şikayet kaydını oluştururken
  • quote:

quote:

arkadaşlar hesablarınıza bakın, bugün öylesine bi bakayım dedim, sessiz sedasız(mail sms atmadan) puanımın eksik kısmını yüklemişler. 2 gün sonrada alır bunlar. Haberiniz olmaz. bence hemen bakın kartınıza...

yok yok yanlış alarm durumu. Yüklememişler.

Bu Dönem Kazanılan Worldpuan 5.248 TL Karşılığı 26,24
    Kullanılabilir Worldpuan 503 TL Karşılığı 2,52

Yanlış ALARM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_EKReM -- 19 Şubat 2013; 17:21:55 >
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar hesablarınıza bakın, bugün öylesine bi bakayım dedim, sessiz sedasız(mail sms atmadan) puanımın eksik kısmını yüklemişler. 2 gün sonrada alır bunlar. Haberiniz olmaz. bence hemen bakın kartınıza...

yok yok yanlış alarm durumu. Yüklememişler.

Bu Dönem Kazanılan Worldpuan 5.248 TL Karşılığı 26,24
    Kullanılabilir Worldpuan 503 TL Karşılığı 2,52

Yanlış ALARM

Hocam mesajını şimdi gördüm. Bana 49 TL yüklemeleri gerekirken 12.5 TL yüklemişlerdi ya, 21 Şubatta gidip 12.5 TL'yi kullandım.

Ertesi gün süresiz puanlarımdan 12.5 TL WP kesmişler, kampanya puan geri alımı diye.

Ölür müsün öldürür müsün??

• öldür.....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim hic yatmadi...ne zaman arayip sormak lazim acaba ? Rhtsz etmek istemiyorum mh yi fazla :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanı eksik yatanlara bir dönüş oldu mu arkadaşlar. 15 gün önce itiraz ettim. Kayıt oluşturdular. Bir hafta sonra itirazı güncelledim. Yine dönüş yok. Müşteri temsilcisi bile yatırdıkları puan tutarında harcama bulamıyor.Ama beyefendiler bir dönüş tenezülünde bile bulunmuyor. Ne kadar sinir bozucu. İnceleyecekleri 20 günlük harcama listesi.

Artık puandan vazgeçtim. İş inada bindi. belli ki yatırmayacaklar üstüne yattılar. Genel Müdür ve yardımcılarına eposta atacağım. İlgili yerlere şikayet edeceğim.

Bir de çok komik ya, sorun çözelim diye bir bölüm yapmışlar. Okudum külliyen yalan. Hiç bir itiraza dönmüyorlar. Kartlarını da iade edecem. Resmen enayi gibi hisettirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tusinami19

Puanı eksik yatanlara bir dönüş oldu mu arkadaşlar. 15 gün önce itiraz ettim. Kayıt oluşturdular. Bir hafta sonra itirazı güncelledim. Yine dönüş yok. Müşteri temsilcisi bile yatırdıkları puan tutarında harcama bulamıyor.Ama beyefendiler bir dönüş tenezülünde bile bulunmuyor. Ne kadar sinir bozucu. İnceleyecekleri 20 günlük harcama listesi.

Artık puandan vazgeçtim. İş inada bindi. belli ki yatırmayacaklar üstüne yattılar. Genel Müdür ve yardımcılarına eposta atacağım. İlgili yerlere şikayet edeceğim.

Bir de çok komik ya, sorun çözelim diye bir bölüm yapmışlar. Okudum külliyen yalan. Hiç bir itiraza dönmüyorlar. Kartlarını da iade edecem. Resmen enayi gibi hisettirdiler.

Ben arayıp sordum, adıma başka bir kart vardı vakıfbanktan, onun için mesaj göndermemiştim ama onunla yapılan harcamayı da saymışlar. O yüzden eksikmiş benimki. 30 lira kaybım var

• verdikleri puanı zamanında harcamama rağmen geri almışlar. Hesaplarınızı kontrol etmenizde fayda var.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.