Şimdi Ara

vakıfbanktan 5 internet alışverişinin biri kadar worldpuan. (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
11
Favori
29.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim de 50 tl sorunsuz yüklenmiş. acaba bunların harcanması için ne kadar süremiz var? yoksa hemen alelacele harcamalı mıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cegabo85

benim de 50 tl sorunsuz yüklenmiş. acaba bunların harcanması için ne kadar süremiz var? yoksa hemen alelacele harcamalı mıyız?

ben harcadım bile 50 tl'yi.. işinizi şansa (hele de vakıfbanka) bırakmayın bence :) bugün ne yapın edin harcayın..
  • La harcayın bugün yarın, bekletmeyin hiç... Şunlara baksana adam gibi bi işi çeviremiyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tusinami19

quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

quote:

Orijinalden alıntı: tusinami19

6 sanal alışverişimin en düşüğü 45 TL olmasına rağmen 15 TL yatırmışlar. Millet yüklendi herhalde telefona kimse çıkmıyor. 10 dk bekliyorsun telefon kapanıyor. Ne kalitesiz bir banka arkadaş nerden bulaştık. Sinirimizi bozdular ya durduk yerde.

en düşüğü 45 tl demişsiniz bu sebepten yatmamıştır.En düşük 50 tl olması gerekiyordu.

Hayır öyle bir şart yoktu. Kampanya kapsamında vereceği en fazla puan 50 TL idi. Siz onu hatırlıyorsunuz. Beliritlen tarihler arasındaki en düşük sanal alışveriş tutarını puan olarak yatıracaktı.

MTV ödemem de yoktu. Bakalım araştırıyorlar. İnşallah lütfedip dönerler.
    Başka zamanlarda farklı konulardaki başvuralara cevap verme bile tenezüllünde bulunmamışlardı.

Bende de aynı durum oldu.10 TL'lik kontör yüklemiştim onu da kampanyadan saymışlar.Aradım bugün anlattım bugün durumu yanlışlıkla o da sayılmış.Dedim kontör alışverileri kampanyaya dahil değildi müşteri hizmetlerindeki eleman sorun kayıdı oluşturdu.Bir world puan yükleyecekler saçma sapan şeyler yapıyorlar.

• 1. Mtv odemesi
    2. Lcw online alışveriş
    3. Sanalpazar 0.5 gr altin
    4. Opet
    5. Opet

Hepsini sorunsuz saymislar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada 50 TL yatmış. Sorun yok.
  • son ödeme tarihi 21 şubat diye mesaj geldi...
  • Az önce vakıftan gelen mesaj; VakifBank Worldcardinizla SANAL kampanyasindan kazandiginiz Worldpuanlar kredi kartiniza yuklenmistir. Puanlarinizin son kullanim tarihi 21 Subattir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 TL yatmış ve 21 şubat'a kadar kullanabilirsiniz diye SMS geldi az önce...
  • sms geldi puan yattı benim skt:21 şubat
  • hele şükür 50 tl yatmış, sms ile ayın 21 kadar geçerli olduğunu bildirmişler.
  • 50 tl yattı,hemen uçak bileti,250 tl lik,30 tlsi avans puan.iyi oldu :D uçak bileti alma işi olmasa hiç girmem şu puan işlerine.
  • 50 tl yattı hemen hepsini harcadım ne olur ne olmaz
  • Ben de elimi çabuk tutup öğlen OPET'ten benzin aldım. Akşama doğru Vakıftan mesaj geldi puanlarınız yattı 21 Şubata kadar harcayabilirsiniz diye.
    Ne diyayim sana Vakıf?
    Günaydın!
  • migrosçular varsa hediye karta yükleme yapabilirler, ben puanları öyle değerlendirdim, 2 sene kullanım zamanı var...
  • benim rail miles kartımda 75 tl puan oldu nasıl değerlendirebilirim?
  • Hiç yatmayan var mı arkadaşlar?ya da yatırdılar dün geri mi çektiler acaba?Dün ben kontrol edemedim.
    Ben de hiçbir değişim yok puan da.
  • takip
  • İnternet alışverişlerinde vakıfbank worldpuan kullanabileceğimiz siteleri yazabilir misiniz?

Hızlıal'da ykb puanı kullanılıyor ama vakıf kullanılamıyor. Hepsiburada dışındaki alternetifleri yazabilir misiniz?
  • bende sahıbındende ve hepsıburadadakullanılıyormu bunun cevabını verıcek bır arkadası arıyorum bırde hepsıburadada nasıl kullanılıyor resımlı bırısı anlatabılırmı ben bulamadım lutfen bılen bırılerı cevap versınler kactır aynı soruyu soruyorum cevap vren yok
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.