5-27 ocak tarihleri arasında farklı günlerde yapılacak 5 internet alışverişinin biri kadar worldpuan hediye. katılım için sanal boşluk kartın son 6 hanesini 6635 e gönder. puanlar 7 şubatta. limit vs detaylara ulaşamadım henüz.
Takip edelim
quote:
Orijinalden alıntı: metintekin
Takip edelim
1 tanesini mtv ödemesi diğer 4 ü de puan limiti dahilinde multinet yüklenirse maksimum kazanç sağlanmış olur
quote:
Orijinalden alıntı: metinalasya
1 tanesini mtv ödemesi diğer 4 ü de puan limiti dahilinde multinet yüklenirse maksimum kazanç sağlanmış olur
Alıntıları Göster
mtv geçerse peki iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar
geçen ay yapmış oldukları e-ticaret kampanyasında trafik cezası ödemiştin puanım yattı
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar
geçen ay yapmış oldukları e-ticaret kampanyasında trafik cezası ödemiştin puanım yattı
Alıntıları Göster
Üst limit ne kadarmış?
quote:
Orijinalden alıntı: kadirekinci
Üst limit ne kadarmış?
hocam detaylara ulaşamadım henüz. kendi sitelerinde yayınlamamışlar daha. ulaşınca yazarım benden önce ulaşabilen olursa yazsın lütfen
quote:
Üst limit ne kadarmış?
Vakıf kart almakta şart oldu değil mi artık
quote:
quote:
Üst limit ne kadarmış?
hocam detaylara ulaşamadım henüz. kendi sitelerinde yayınlamamışlar daha. ulaşınca yazarım benden önce ulaşabilen olursa yazsın lütfen
Alıntıları Göster
Taşıt vergisi taksitli olacak onda durum ne olr acaba. Birde opet karta bakiye yüklesek sayılır mı ki? Ayrıntılar belli olana kadar sanal alışveriş yapmamak lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: yildirimr
quote:
Üst limit ne kadarmış?
Vakıf kart almakta şart oldu değil mi artık
Ben alalı 1 ay civarı oldu.
Mesaj bana da geldi ama acaba kişiye özel kampanya mı? Çünkü sitede yer verilmemiş kampanyaya. Sanırım üst limit 100 TL'dir.
Umarim en az 100tl olur da bi seye benzer
quote:
Orijinalden alıntı: uniqlo
Umarim en az 100tl olur da bi seye benzer
Acaba fatura ödemeleri dahil oluyor mu? Bilen deneyen var mı? Kapattıydım geçen sene Vakıfworld'ü. Yeniden isterim dişe dokunur bi faydası olursa.
Vakıf World Kartı olduğu halde mesaj gelmeyen var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Bilen Biri
bu kampanyaları neden yapıkredi kendi worldkarlarına uygulamıyor illa vakıfa mı geçelim :)
quote:
Orijinalden alıntı: Bilen Biri