Şimdi Ara

vakıfbanktan 5 internet alışverişinin biri kadar worldpuan. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
11
Favori
29.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

quote:

hızlıal.com'da kontör ücretsiz kargo ile gönderiliyor, orda da değerlendirilebilir, %17 indirim az değil...

EDIT : Kontör hariçmiş, iyide nerden anlicaklarki kontör olup olmadıgını

kontörü komisyon almadan satan ve kargo bedava olan bir yer lazım. Önceden hızlı al komisyon da almıyordu kargo da bedavaydı değerlendiriyordum ben her fırsatta.

iyide halen hızlıalda kargo bedava kontörde...

komisyon alıyor, 30luk var 2 tane 30 alsan 0.64 zarar

yapacagın karın yanında %1 zararın da olsun be kardeş...

• opet iyi yalnız bugünden almayin 5 ocak diyor baslangıcı dikkat
  • opet yüklerim mtv öderim en son çare hızlıal yaparım. Önceden dediğim gibi komisyonsuz satıyordu gold da öyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: meier

quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

45 tl yıllık ücret kesmişler...

hakem heyeti yolu gözüktü...

Hocam kart ucretini adios gibi iptal etmiyolar mi itiraz edince? Ya da harcama sozu taahhudune iptal etmiyorlar mi? Birde kart ucreti yapikredideki gibi bir yil kullandiktan sonra mi yansitiliyor? Karti alali bir ay oldu da ondan sordum? Sizin ne kadarlik kartiniz?

vakıfbank şu ana kadar bana hiç geri iade etmedi ücreti.
    sürekli hakem heyetine verip geri alıyorum.
    yaklaşık 5 senedir kullanıyorum.
    ancak şu parafkart gelsin, hakem heyeti aracılığıyla da ücreti mi geri yatırsın vakıf, iptal edeceğim bu kartı...
    (zaten yapıkredi world var. mesela yapıkrediye telefon edince geri iade ediyor, bunlar etmiyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 5 Ocak 2013; 0:22:10 >

• Detay önemli
  • Güzel kampanya.

Bu arada Vakıfbank beni şaşırttı. ŞOK ve KİPA kampanyasının puanlarını yüklemişler gece gece.

Beklemeye alışmıştık oysa..
  • 22 gunde nasıl 5 kere alısverıs yapacasaak...ne arar la arstis bazarda
  • internet bankacılığında SMS Şifre için kullanılan cep telefonu numaranız: 905**4**9**1 demesine rağmen kampanyaya mesaj gönderim ama kartınız bankamızda tanımlı değildir en yakın şubeye uğrayınız diye mesaj geldi.Nasıl iş ki bu?Ben hafta sonu şubeyi nerden bulayım 4440724ü arasak olmaz mı? Fikri olan bunabenzer durumla karşılaşan var mı aramızda?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hızlıal.com'da kontör ücretsiz kargo ile gönderiliyor, orda da değerlendirilebilir, %17 indirim az değil...

EDIT : Kontör hariçmiş, iyide nerden anlicaklarki kontör olup olmadıgını

kontörü komisyon almadan satan ve kargo bedava olan bir yer lazım. Önceden hızlı al komisyon da almıyordu kargo da bedavaydı değerlendiriyordum ben her fırsatta.

iyide halen hızlıalda kargo bedava kontörde...

komisyon alıyor, 30luk var 2 tane 30 alsan 0.64 zarar

yapacagın karın yanında %1 zararın da olsun be kardeş...

O zararı da World'le yapacağın alışverişten yüklenecek normal (E-ticaret kampanyası haricindeki) World Puanla karşılarsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• geçen haftaki internet alışverişine 5tl puan kampanyasında hepsiburadadan 3adet taksit ertelemeli siparişim oldu üçünün de puanları yatmadı.
  • takip
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkuaz50

quote:

Orijinalden alıntı: mozk7

mtv lerde bankalar otomatik olarak bölüyor çekilen tutar mı geçerli olur taksitlerden biri mi ?
    birde opetten yakıt olayı nasıl oluyor açarmısınız biraz...

opet internet sitesinden kredi kartı ile opet karta 50 tl yüklerse 2,5 tl de fazla yüklüyor 52,5 tl yakıt alabiliyorsun.

opet.com'dan vakıf world ile yükleme yapılamıyor mu yaw, deniyorum deniyorum olmuyor, " Değerli müşterimiz, belirttiğiniz kart no'su puan yükleme uygulamasına dahil değildir. Lütfen geçerli bir kart no giriniz. " diyor

şimdi vakıf world ile 50 tl puan yükledim opet karta.bir sorun çıkmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

geçen haftaki internet alışverişine 5tl puan kampanyasında hepsiburadadan 3adet taksit ertelemeli siparişim oldu üçünün de puanları yatmadı.

Benim ekim ayindaki 10 alişverişten biri hediye kampanyasi hala yatmadi. Once 3 tl yatirdilar. Yurtdişi alişveriş dahil degildi diye itiraz ettim. Bu sefer 10 alişveriş olmamiş dediler. Hizlialdaki ettelemeli taksitlere bakin dedim. Şimdi de sanal alişveriş yapmişsiniz diye reddettiler. Ben de inceleyen banka elemaninin herhalde bir ozru var dedim. Yine ekim ayinda sanal alişveriş gecerliydi diye itiraz ettim. Ne kadar gerizekali varsa almişlae bankaya. Daha kendi bankasinin kampanyasindan haberi yok elemanlarin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazankkaya

quote:

geçen haftaki internet alışverişine 5tl puan kampanyasında hepsiburadadan 3adet taksit ertelemeli siparişim oldu üçünün de puanları yatmadı.

Benim ekim ayindaki 10 alişverişten biri hediye kampanyasi hala yatmadi. Once 3 tl yatirdilar. Yurtdişi alişveriş dahil degildi diye itiraz ettim. Bu sefer 10 alişveriş olmamiş dediler. Hizlialdaki ettelemeli taksitlere bakin dedim. Şimdi de sanal alişveriş yapmişsiniz diye reddettiler. Ben de inceleyen banka elemaninin herhalde bir ozru var dedim. Yine ekim ayinda sanal alişveriş gecerliydi diye itiraz ettim. Ne kadar gerizekali varsa almişlae bankaya. Daha kendi bankasinin kampanyasindan haberi yok elemanlarin.

Hocam bende dertliyim dertli bu vakıftan. iyice sallıyorlar, çünkü ciddi anlamda özür sahibi olmak lazım bende 100 tl wp ı almak için 3 dür arıyorum. ertelemeli alışverişleri atlıyorlar hep.

• Opet karta 50 tl yükledim gaz almayı deneyeceğim bakacağım eğer verirlerse devamını böyle sağlayıp kazanacağım..
  • Benimde ekim ayindaki 10 alişverişten biri hediye kampanyasi hala yatmadi. Once 50 tl yatirdilar. Sonrasında hatalı puan diye geri aldılar itiraz ettim ve hala sonuçlanacak 2 aydır vakıfbank incelemeyi tamamlayamadı . Bunda nasıl bir uyanıklık yapacaklar bakalım yatırmamak uğraştırmak için ne kadar beceriksiz eleman varsa toplamışlar bankaya !!!
  • vakıfbank eylülde aldığım ürün için yatırması gereken 150 tl yi hala yatırmadı 20 seferi geçti arıyorum kayıt alıyorlar ortada bişey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

quote:

Orijinalden alıntı: ramazankkaya

quote:

Hocam bende dertliyim dertli bu vakıftan. iyice sallıyorlar, çünkü ciddi anlamda özür sahibi olmak lazım bende 100 tl wp ı almak için 3 dür arıyorum. ertelemeli alışverişleri atlıyorlar hep.

bende ertelemeli HB yaptım, 5 tl puanım yatmadı

• Anlaşılıyorki Vakıf kampanyaları kağıt üstünde yapmakta. Sürekli eksik hatalı işlemler ve yalan yanlış bahaneler. Vakıfa koca koca .
  • Opet karta yüklenenler geçerliymiş..Yükledim kullandım mh aradım sordum...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.