Şimdi Ara

vakıfbanktan 5 internet alışverişinin biri kadar worldpuan. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
11
Favori
29.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vakıfbank ocak ayı için kişiye özel harcama yapın diye sms attımı acaba
    birde aralık kişiye özel için puanlar ne zaman yatar 1900 liraya 50 lira vardı aralık ayı için
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMOR55

vakıfbank ocak ayı için kişiye özel harcama yapın diye sms attımı acaba
    birde aralık kişiye özel için puanlar ne zaman yatar 1900 liraya 50 lira vardı aralık ayı için

Aralık puanları 11 ocakta yatacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

aralık puanlar 11 ocakta yatacakmış 23 ü de sonmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fragman44

Opet karta yüklenenler geçerliymiş..Yükledim kullandım mh aradım sordum...

lpg alabilirmiyiz diye sorsaydiniz keşke opete

• quote:

Orijinalden alıntı: metinalasya

quote:

Opet karta yüklenenler geçerliymiş..Yükledim kullandım mh aradım sordum...

lpg alabilirmiyiz diye sorsaydiniz keşke opete

valla ben aldım diye sormadım ama opet müşteri hizmetleri benzin ve mazot alabilirsiniz dediydi...hiç ses etmeden içerden çektirdim yakıtı verdiler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

Orijinalden alıntı: meier

quote:

45 tl yıllık ücret kesmişler...

hakem heyeti yolu gözüktü...

Hocam kart ucretini adios gibi iptal etmiyolar mi itiraz edince? Ya da harcama sozu taahhudune iptal etmiyorlar mi? Birde kart ucreti yapikredideki gibi bir yil kullandiktan sonra mi yansitiliyor? Karti alali bir ay oldu da ondan sordum? Sizin ne kadarlik kartiniz?

vakıfbank şu ana kadar bana hiç geri iade etmedi ücreti.
    sürekli hakem heyetine verip geri alıyorum.
    yaklaşık 5 senedir kullanıyorum.
    ancak şu parafkart gelsin, hakem heyeti aracılığıyla da ücreti mi geri yatırsın vakıf, iptal edeceğim bu kartı...
    (zaten yapıkredi world var. mesela yapıkrediye telefon edince geri iade ediyor, bunlar etmiyor.)

Vakıfbank'ta internet bankacılığını kullanınca hem hesap işletim ücreti, hem de krdi kartı aidat ücreti kesilmiyor. İş Bankasından maximum kartım var her sene kredi kartı aidat ücreti kesiyorlar. Fax'la ya da e-posta ile talimat gönderiyorum. Ertesi ay iade ediyorlar. Yani sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: mersin123
    Vakıfbank'ta internet bankacılığını kullanınca hem hesap işletim ücreti, hem de krdi kartı aidat ücreti kesilmiyor. İş Bankasından maximum kartım var her sene kredi kartı aidat ücreti kesiyorlar. Fax'la ya da e-posta ile talimat gönderiyorum. Ertesi ay iade ediyorlar. Yani sorun yok.

ilk defa böyle bir şey duydum.
    vakıfbank internet bankacılığını yıllardır kullanıyorum.
    ve itiraz etmeme rağmen aidat kesiyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

ilk defa böyle bir şey duydum.
    vakıfbank internet bankacılığını yıllardır kullanıyorum.
    ve itiraz etmeme rağmen aidat kesiyorlar.

İlginç. Eskiden maaşımı vakıfbank'tan alıyorduk. Sonra kurum değişikliği il birlikte banka değişti. Şubeye gittim, hesabımı ve kredi kartımı kapatmak istiyorum dedim. Ama ücret kesmiyecekseniz devam ederim dedim. Onlarda bu cevabı verdiler şimdilik sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

Bazı bankaların 532'li SMS numarası oluyor. Vakıfbank'ın öyle bir numarası yok mu acaba?

her ay en az 5 tl'lik sms atıyorum, bıktım bu sms'lere para ödemekten

var mı vakıfın numarası, 5327526635 yaptım ama yemedi
  • Internet alisverislerine YURTDISI ONLINE alisverislerde dahil midir? Amerikadan dealextremeden ve abercrombieden iki farkli alisverisim olacak bugunlerde lutfen bilen varsa onceki kampanyalardan yazabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

Bazı bankaların 532'li SMS numarası oluyor. Vakıfbank'ın öyle bir numarası yok mu acaba?

her ay en az 5 tl'lik sms atıyorum, bıktım bu sms'lere para ödemekten

var mı vakıfın numarası, 5327526635 yaptım ama yemedi

Aynen. Bedava SMS paketimiz var, 532'li numarasını bulsak oraya yollarız. Garanti ve Akbank'ın 532'li numaraları var. Eğer Vodafone kullanan varsa online işlemlerde harcama detaylarına bakarak 6635'e gönderilen SMS'nin olduğu kısmı incelerse belki 532'li numarayı bulabiliriz. Düşük bir ihtimal ama 6635'e gönderilen mesajlar belki başka numaraya yönlendiriliyordur diye düşündüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• opet lpg olaydı bu kampanya bana yarardı
  • ah bu world puan işi yokmu beni batırdı, 1300 tl geldi ekstre, birde evin kredi borcu var bu ay gitti maaş.
  • Bir bankasının bir kampanyasından au alışverişi yaptım hızlıaldan , sistem kabul etti. Puan yüklemesi gerçekleşecek. Sanırsam hızlıalda au alışverişi sistemde elektronik olarak gözükmekte . Ben riske atıp tekrar alışveriş yapacağım ...
  • arkadaşlar şöyle birşey de olur sanırım: mtv geçiyormuş dediler. 1. taksiti zaten minimum 50 tlyi geçiyordur herkesin. Bir gün bir taksitini ikinci gün ikinci taksitini yatırırsınız 2 alışveriş yapılmış olur. Aynştayn mod off olur mu ki ne dersiniz?
  • Gene harcama yapacagiz desene

• Iki abim, iki komsum, bi de kayınpederin MTVleri geçtim mi bu iş tamamdır... ;)

• MTV ödemeleri kesin geçerlimidir acaba?

• quote:

quote:

aralık puanlar 11 ocakta yatacakmış 23 ü de sonmuş..

peki milplas olan kartlarda da siliniyormu puanlar yoksa birikiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

arkadaşlar şöyle birşey de olur sanırım: mtv geçiyormuş dediler. 1. taksiti zaten minimum 50 tlyi geçiyordur herkesin. Bir gün bir taksitini ikinci gün ikinci taksitini yatırırsınız 2 alışveriş yapılmış olur. Aynştayn mod off olur mu ki ne dersiniz?

kanımca önemli olan işlemin taksitli olup olmadıgı değil, toplam ne kadarlık çekildiği, yani taksitli işlemlerde taksit tutarı dikkate alınmaması gerek
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.