Şimdi Ara

vakıfbanktan 5 internet alışverişinin biri kadar worldpuan. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
11
Favori
29.754
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • harcama yapacak durumda olmayan yani herhangi bir ihtiyacı olmayan arkadaşlara tavsiye

http://www.sanalpazar.com/Iar-Gram-Altin-050-Gram__isp3594444
  • quote:

Orijinalden alıntı: demir3850

quote:

Orijinalden alıntı: ysfdaghan

Opetten online yakıt alıp değerlendirmek en güzeli ...

Bu opet online nasıl kullanıyorsunuz.

Opet kartamı yükleniyor.Opet kartla sadece yakıtmı alabiliyoruz.Marketinde sigarada kullanabilirmiyiz.

Yoksa ekrandan sadece yakıt alımındamı düşüyor.

Opet ya da paro kartınıza opetin sitesinden kredi kartınız ile yüklüyor ve sadece akaryakıt alımında opette kullanıyorsunuz.
  • alacak birsey tavsiyesi olan pek birsey bulamadim
    bosa masrafa da girmesem mi bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinalasya

harcama yapacak durumda olmayan yani herhangi bir ihtiyacı olmayan arkadaşlara tavsiye

Bu altınlar kuyumcularda nasıl değerlendiriliyor acaba.Alış satışı kolaymıdır?
  • kamp sartlarında bulamadım
    5 alısveris su sekilde olsa
    3 50 60 70 100
    kac wp yatar?
    en dusuk yatar diye bi sey yazmıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaelmaslim

quote:

Orijinalden alıntı: AMOR55

vakıfbank ocak ayı için kişiye özel harcama yapın diye sms attımı acaba
    birde aralık kişiye özel için puanlar ne zaman yatar 1900 liraya 50 lira vardı aralık ayı için

5-31 Ocak tarihleri arasinda 1200TL harcama yapin, 40TL indirim kazanin diye bir mesaj geldi.

bana da aynı mesaj geldi.puan değil sanırım indirim olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amisos55

quote:

Orijinalden alıntı: karaelmaslim

quote:

Orijinalden alıntı: AMOR55

vakıfbank ocak ayı için kişiye özel harcama yapın diye sms attımı acaba
    birde aralık kişiye özel için puanlar ne zaman yatar 1900 liraya 50 lira vardı aralık ayı için

5-31 Ocak tarihleri arasinda 1200TL harcama yapin, 40TL indirim kazanin diye bir mesaj geldi.

bana da aynı mesaj geldi.puan değil sanırım indirim olacak.

bana 40 tl worldpuan diye mesaj geldi indirim değil wp
  • Kampanya şartlarında yazan

quote:

Aynı gün yapılan işlemler arasından en düşük tutarlısı kampanyaya dahil edilecektir.

ifadesi, aynı gün yapılan alışverişlerden sadece 1 tanesinin mi işleme dahil olacağı anlamına geliyor? Kafam durdu, anlayamadım. Aynı gün GG, HB vb. farklı yerlerden alışveriş yaparak bu 5 alışverişi tamamlayabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphoneunu satan bilge

Kampanya şartlarında yazan

quote:

Aynı gün yapılan işlemler arasından en düşük tutarlısı kampanyaya dahil edilecektir.

ifadesi, aynı gün yapılan alışverişlerden sadece 1 tanesinin mi işleme dahil olacağı anlamına geliyor? Kafam durdu, anlayamadım. Aynı gün GG, HB vb. farklı yerlerden alışveriş yaparak bu 5 alışverişi tamamlayabilir miyim?

evet farkli gunlerde yapmak gerek
  • arkadaşlar elektrik su doğalgaz gibi faturaları kuruluşların (bedaş, iski, igdaş) web sitelerinden ödenince oluyor mu? soran oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meier

arkadaşlar elektrik su doğalgaz gibi faturaları kuruluşların (bedaş, iski, igdaş) web sitelerinden ödenince oluyor mu? soran oldu mu?

fatura ödemeleri kampanya dışıdır diyor. şimdi gördüm kampanya şartlarında. Peki OPET online yükleme kesin geçerli sayılıyor değil mi?
  • quote:

quote:

arkadaşlar elektrik su doğalgaz gibi faturaları kuruluşların (bedaş, iski, igdaş) web sitelerinden ödenince oluyor mu? soran oldu mu?

fatura ödemeleri kampanya dışıdır diyor. şimdi gördüm kampanya şartlarında. Peki OPET online yükleme kesin geçerli sayılıyor değil mi?

Bişeylerin döne döne sorulmasına anlam veremiyorum..Opetten kart yükledim...gittim kullandım müşteri hizmetlerinede aradım sordum geçerli dedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahbekar

quote:

harcama yapacak durumda olmayan yani herhangi bir ihtiyacı olmayan arkadaşlara tavsiye

yılbaşı kampanyasında 20 gr aldım sattım sorun yok

• quote:

quote:

quote:

kaça sattın satarken dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: turkuaz50

quote:

quote:

quote:

kaça sattın satarken dostum

98 alış 95,5 satış
    25 ya da 26 aralık tarihinde

• kendi aracımın mtv ve 4 tane de işyerimdeki arkadaşların mtv sini ödeyerek
    puanları garantiledim. tabiki arkadaşların ödemeleri tarafıma peşin olarak yapıldı.
    bankaya veya vergi dairesine gitmekten kurtardım kendilerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor68 -- 7 Ocak 2013; 21:09:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteor68

kendi aracımın mtv ve 4 tane de işyerimdeki arkadaşların mtv sini ödeyerek
    puanları garantiledim. tabiki arkadaşların ödemeleri tarafıma peşin olarak yapıldı.

Size kötü bir haberim var. Eğer ödemelerinizin hepsini aynı gün yaptıysanız sadece en düşük miktarlı olan alışverişiniz kampanya kapsamındadır.
    Diğerleri için vakıfbanka istediğiniz gibi küfredebilirsiniz.
  • bu sorumu cevaplarsaniz sevinirim :
    pek net uzerinden satin alacak birsey bulamadim... sanalpazar'dan kendim ilan acip kendim alirsam ( yuzde 5'i onlara gidecek ) ve sacma bir kargo nosu girersem yuzde 5 kesseler de geri kalan puanlar bana yatacak mi? sizce mantikli mi?eticaret yapmayanlara guzel bir yol olabilir mi? 50 x 5 = 250 TL
    250 x .05 = 12.5 tl gitse de bize yine 37.5 world puan kaliyor :D hesaplamada ve mantikta bir hata yok degil mi

ps : maalesef ki bugun 38.5 tl lik birsey aldim maximum kazanabilecegim o kadar degil mi? diger ilanlari da 38.5 tl lik acip alacagim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 8 Ocak 2013; 0:06:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

quote:

Orijinalden alıntı: meteor68

kendi aracımın mtv ve 4 tane de işyerimdeki arkadaşların mtv sini ödeyerek

Size kötü bir haberim var. Eğer ödemelerinizin hepsini aynı gün yaptıysanız sadece en düşük miktarlı olan alışverişiniz kampanya kapsamındadır.
    Diğerleri için vakıfbanka istediğiniz gibi küfredebilirsiniz.

kampanya 5inde başladığına göre ve 5 adet mtv ödediğine göre büyük ihtimal aynı gün ödemiştir arkadaş

• arkadaslar vakifbankın bu uygulamasinda, "kapmpanyaya katiliminiz kabul edilmistir" gibi bir mesaj alan var mi?
    Üçkağıda gelmeyelim sonra. Mesaj gonderiyoruz ama hic cevap mevap yok. Ya mesaj gitmediyse, Ne olacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.