Şimdi Ara

vakıfbanktan 5 internet alışverişinin biri kadar worldpuan. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
11
Favori
29.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: isnilgiz

arkadaslar vakifbankın bu uygulamasinda, "kapmpanyaya katiliminiz kabul edilmistir" gibi bir mesaj alan var mi?
    Üçkağıda gelmeyelim sonra. Mesaj gonderiyoruz ama hic cevap mevap yok. Ya mesaj gitmediyse, Ne olacak?

anında geldi cevap bana arayıp teyit et sağlama almak istiyorsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catamaranoo

quote:

Orijinalden alıntı: isnilgiz

arkadaslar vakifbankın bu uygulamasinda, "kapmpanyaya katiliminiz kabul edilmistir" gibi bir mesaj alan var mi?
    Üçkağıda gelmeyelim sonra. Mesaj gonderiyoruz ama hic cevap mevap yok. Ya mesaj gitmediyse, Ne olacak?

anında geldi cevap bana arayıp teyit et sağlama almak istiyorsan.

Ne olur ne olmaz diye ikinci kez mesaj gonderdim. "kampanyaya katilim talebiniz daha once alinmistir" diyor. bu aslinda kabul edilmistir anlamina gelmiyor. Size gelen mesajda tam ne diyor. eskiden "tebrikler, katilim talebiniz kabul edilmistir" gibi mesaj geliyordu diye hatirliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

bu sorumu cevaplarsaniz sevinirim :
    pek net uzerinden satin alacak birsey bulamadim... sanalpazar'dan kendim ilan acip kendim alirsam ( yuzde 5'i onlara gidecek ) ve sacma bir kargo nosu girersem yuzde 5 kesseler de geri kalan puanlar bana yatacak mi? sizce mantikli mi?eticaret yapmayanlara guzel bir yol olabilir mi? 50 x 5 = 250 TL
    250 x .05 = 12.5 tl gitse de bize yine 37.5 world puan kaliyor :D hesaplamada ve mantikta bir hata yok degil mi

ps : maalesef ki bugun 38.5 tl lik birsey aldim maximum kazanabilecegim o kadar degil mi? diger ilanlari da 38.5 tl lik acip alacagim...

bu konu hakkında gorusu olan?
  • ALış veriş yapıp iptaletmistim size ozel puan diye 60 tl yatmis simdi harcasam belki alamaz vakif ya da alsa da eksi yapar herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Bana halen mesaj gelmedi. Nedeni ne olabilir acaba?

Bankaya kayıtlı cep telefonundan gönderilmesi gerekiyor. Bu nedenle olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tusinami19

quote:

O şekilde yaptım. Bir daha göndereyim bakayım ne olacak.
  • Taksitli alışverişlerde toplam tutar mı dikkate alınıyor, yoksa ilk taksit mi?Herhangi bir açıklama yok. Yamuğa gelmeyelim.
  • quote:

quote:

bu sorumu cevaplarsaniz sevinirim :
    pek net uzerinden satin alacak birsey bulamadim... sanalpazar'dan kendim ilan acip kendim alirsam ( yuzde 5'i onlara gidecek ) ve sacma bir kargo nosu girersem yuzde 5 kesseler de geri kalan puanlar bana yatacak mi? sizce mantikli mi?eticaret yapmayanlara guzel bir yol olabilir mi? 50 x 5 = 250 TL
    250 x .05 = 12.5 tl gitse de bize yine 37.5 world puan kaliyor :D hesaplamada ve mantikta bir hata yok degil mi

ps : maalesef ki bugun 38.5 tl lik birsey aldim maximum kazanabilecegim o kadar degil mi? diger ilanlari da 38.5 tl lik acip alacagim...

bu konu hakkında gorusu olan?

mantıklı geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tusinami19

quote:

Bu durumda telefonunuz bankamız kayıtlarında yoktur gibi bir mesaj gelir en yakın Vakıfbank şubesine davet eder,sizde sinir harbi geçiririsiniz.
    Ayrıca mesaj atmadan önce 3D güvenlik şifresi telefonunuza gelmiyorsa bilin ki telefonunuz banka kayıtlarında yoktur.Sizde benim gibi bir sms zarara girmeyin.(olay geçen hafta başımıza geldi ondan yazdım )
  • Multinet yüklemesi sorusu kesin gelmiştir ama tartışmalı bir konu idi en son. Net bilgi var mı?
  • sanalpazardan ve hizlialdan alacagimiz kucuk altinlar atiyorum 168tl ceyrek altinlar, 5 farkli gunde alsak sikinti olur mu arkadaslar? birde hizlialdan kontor alsam kargolansa onunla ilgili de sikinti olacagini zannetmiyorum ama deneyenlerden gecmis tecrubelerini paylasirlarsa sevinirim. simdiden tesekkurler.
  • 1) Dün akşam arkadaş aradı kayınçom gelecek 1 tane atlasjetten bilet alsana dedi 62 tl nakit hesapta 5 e ticaretten etti 1 :)
    2) Bugün kar vardı işe gidemedim işyerinde yanında çalıştığım abi aradı Esedaş tan 1 bilet alır mısın dedi 80 tl yarın veririm dedi etti 2 :)
    3) Babamın twşngosunun 1. mtv 57,5 2. mtv 57,5 farklı günlerde çektirecem etti 3 ve 4.
    4) 3 arkadaş işyerinden mtv lerini nakit veriyorlar ben karttan çektiriuorum onlarda 6 aylık totalde 800 tl tutuyor onu hangi kampanyaya dahil etsem ki :) Bonus var Wings var Şekerbonus var Maximiles var ne dersiniz?

Opet online yakıt yüklemede paro kartıma 2 adet kısım cıkıyor 50 tl ye 5 tl puan bırınde dıgerınde 50 tl ye 2.5 tl puan ne ayak anlamadım bırının son kullanma tarıhı 2015 dıgerı 2050 yazmışlar 2015 olan 5 tl verıyor puan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Opet online yakıt yüklemede paro kartıma 2 adet kısım cıkıyor 50 tl ye 5 tl puan bırınde dıgerınde 50 tl ye 2.5 tl puan ne ayak anlamadım bırının son kullanma tarıhı 2015 dıgerı 2050 yazmışlar 2015 olan 5 tl verıyor puan

opet yüklemelerinde 2015 de %1 2050 de ise %5 fazla yakıt uygulaması var, senin hesabına göre %5 ve %10 oluyor
  • aha buda iyimiş............

vakıfbanktan 5 internet alışverişinin biri kadar worldpuan.

bunu kaçırmışım, üstekinin geleceğini bilseydim tadından yenmezdi.

vakıfbanktan 5 internet alışverişinin biri kadar worldpuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor68 -- 8 Ocak 2013; 22:06:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

opet yüklemelerinde 2015 de %1 2050 de ise %5 fazla yakıt uygulaması var, senin hesabına göre %5 ve %10 oluyor

neden %1 seceyım o zaman arakdas %5 lik olanı secerım dimi valla bugun denedım 50 tl yukle yazdım 55 tl puan dedı ama yuklemedım cunku bugun 1 ıslem yapmıştım zaten 83 tl esedaş bılet.ama parokartınız blacklısttedir diyor ne demek uyarı verıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

sanalpazardan ve hizlialdan alacagimiz kucuk altinlar atiyorum 168tl ceyrek altinlar, 5 farkli gunde alsak sikinti olur mu arkadaslar? birde hizlialdan kontor alsam kargolansa onunla ilgili de sikinti olacagini zannetmiyorum ama deneyenlerden gecmis tecrubelerini paylasirlarsa sevinirim. simdiden tesekkurler.

hızlıal sorun çıkarmaz, ben ggden altın aldım olacağı düşüncesindeyim. Sonuçta hızlı al - kontör, gittigidiyor-altın yazmıyor ekstrede
  • Arkadaşlar, opet kart olayını tam bilmiyorum ama opetten yakıt aldığımda koçtaşın paro kartını veriyordum. şimdi para yüklemek için de o olur mu yoksa ille de opet kart mı şart?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cegabo85

Arkadaşlar, opet kart olayını tam bilmiyorum ama opetten yakıt aldığımda koçtaşın paro kartını veriyordum. şimdi para yüklemek için de o olur mu yoksa ille de opet kart mı şart?

parolu herhangi bir kart olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtv ödemeside bunun içindemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: cegabo85

Arkadaşlar, opet kart olayını tam bilmiyorum ama opetten yakıt aldığımda koçtaşın paro kartını veriyordum. şimdi para yüklemek için de o olur mu yoksa ille de opet kart mı şart?

parolu herhangi bir kart olur

peki ykb world kartın paro özelliği var ben onu kullanıyorum ona da yakıt alınabiliyormu alınabiliyorsa nasıl?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.