Şimdi Ara

vakıfbanktan 5 internet alışverişinin biri kadar worldpuan. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
11
Favori
29.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • musterı hızmetlerını aradım sordum sorun yokmus
  • Biletix ten Rüyalar üklesinde Galtuk gösteri tiyatro bileti aldım olur mu ki acaba internet üzerinden aldım 145 tl ye tek çekim. olursa 3 etti müşteriler nakit veriyor çek babam karttan :)

• anlamadığım bir nokta var:

şimdi yeni SMS yazıp 6635e gönderdim fakat düşünmeden edemedim?

vakıf kart ile önceki günlerde ufak tefek ödemeli internet alışverişlerim oldu ve
    sanırım 5 ocaktan itibaren ödemesi küçük alışverişlerim 5 gün olduysa o miktarların en küçüğü olan wp olarak yüklenecek galiba öyle mi?

yani kampanya şartlarında 50 TL ve üzeri alışverişlerde diye yazmadığı için
    5 ocaktan itibarek ödediğim 3TL ve 5 TL internet alışveriş ödemelerinden 3 TL wp yüklenecek gibi

yoksa Sanal yazıp bugün katılım yaptım

bugünden itibaren mi 5 kere internet alışverişi en az 50TL+50TL+50TL+50TL+50 TL diye yapsam 50 wp TL yüklenir mi ? yoksa 5 ocaktan itibaren yaptığım küçük ödeler mi 5 alışverişe sayılır?

bu konuyu anlatabildimse tecrübesi olan beni bilgilendirirse sevinirim

• emlak vergisi yatırdım olur mu ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

emlak vergisi yatırdım olur mu ki

İyi aklıma getirdim umarim olur.Olmasada yatıralım. mtv hepsiburada ve emlak olursa 3 kaldı 2 alışveriş..Önerileriniz var mı başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

anlamadığım bir nokta var:

vakıf kart ile önceki günlerde ufak tefek ödemeli internet alışverişlerim oldu ve
    sanırım 5 ocaktan itibaren ödemesi küçük alışverişlerim 5 gün olduysa o miktarların en küçüğü olan wp olarak yüklenecek galiba öyle mi?

5 ocaktan itibarek ödediğim 3TL ve 5 TL internet alışveriş ödemelerinden 3 TL wp yüklenecek gibi

bugünden itibaren mi 5 kere internet alışverişi en az 50TL+50TL+50TL+50TL+50 TL diye yapsam 50 wp TL yüklenir mi ? yoksa 5 ocaktan itibaren yaptığım küçük ödeler mi 5 alışverişe sayılır?

muhtemelen kayit olduktan sonrakileri kabul ediyordur...
    daha sonraki alisverislerinde de farkli gunlerdeki ilk 5 tanesini aliyor....
    ama aciklamalarda en dusuk olani kadar puan verir demiyor... 0 - 50tl arasi rastgele bir puan yuklemezler umarim...

• quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

quote:

ama aciklamalarda en dusuk olani kadar puan verir demiyor... 0 - 50tl arasi rastgele bir puan yuklemezler umarim...

üzgünüm arkadasım maalesef mesajı attığın tarih önemli değil msj attığın an 5 inden itibaren baslıyor. Nerden bildiğimi açıklayayım ben bugün alışveriş yaptıktan sonra kayıt msj attım kafama takıldı acaba alışverilim msj dan önce olduğu için geçersiz mi diye aradım mh önemli değil geçerli dedi mesajın tarihi önemli de3ğilmiş 5 inden itibaren alıyormuş. istersen sen yine sor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hm1506

quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

quote:

üzgünüm arkadasım maalesef mesajı attığın tarih önemli değil msj attığın an 5 inden itibaren baslıyor. Nerden bildiğimi açıklayayım ben bugün alışveriş yaptıktan sonra kayıt msj attım kafama takıldı acaba alışverilim msj dan önce olduğu için geçersiz mi diye aradım mh önemli değil geçerli dedi mesajın tarihi önemli de3ğilmiş 5 inden itibaren alıyormuş. istersen sen yine sor.

Aynen dediginiz gibi. Mesaj tarihinin onemi yok. 5 ocak sonrasi alisverisler dikkate alinir. Daha onceki kampanyalarda bircok arkadasin bu yuzden cani yandi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu arada puan yüklenme tarihi 7 şubat, son kullanım tarihi 13 şubat...yüklendikten sonra 6 gün içinde harcamamız lazım , dikkat edtmek gerek buna da...
  • cehaletimi mazur görün yatacak/yatmış world puanları extreden nasıl anlıyoruz?

bundan önceki kampanyaya sms ile kaydolmuştum, yatıp yatmadığına bakmadım...(5 Tl lik world puan dı sanırım...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tplav

bu arada puan yüklenme tarihi 7 şubat, son kullanım tarihi 13 şubat...yüklendikten sonra 6 gün içinde harcamamız lazım , dikkat edtmek gerek buna da...

tarihlere bakmadım ama vakıf hep geç yatırıyor zaten, banka mı banker mi bakkal mı bilmedik
  • motorlu taşıt vergisi 3 taksitden 6 ya çıkarılmış iyi olmadı bu puanlar taksite göre yatarsa 30 lira yapacak
  • Arkadaşlar , vakıfbank kredi kartı ile 50 TL lik opetden online yakıt aldığımızda %5 yakıtpuan veriyormu. Alan arkadaş oldumu ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

Arkadaşlar , vakıfbank kredi kartı ile 50 TL lik opetden online yakıt aldığımızda %5 yakıtpuan veriyormu. Alan arkadaş oldumu ....

evet oluyor.
    50 tl lik yakıt yüklüyorsun karta 52,5 yükleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dortluk

motorlu taşıt vergisi 3 taksitden 6 ya çıkarılmış iyi olmadı bu puanlar taksite göre yatarsa 30 lira yapacak

takside göre değil hocam alışveriş toplam tuttarına göre olur.taksitlerin önemi yok asıl ödenen 50 tl yi geçsin yeter istersen 24 taksit olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuaz50

quote:

Orijinalden alıntı: dortluk

motorlu taşıt vergisi 3 taksitden 6 ya çıkarılmış iyi olmadı bu puanlar taksite göre yatarsa 30 lira yapacak

takside göre değil hocam alışveriş toplam tuttarına göre olur.taksitlerin önemi yok asıl ödenen 50 tl yi geçsin yeter istersen 24 taksit olsun

Ben de 258 tl mtv ödemesi yaptım. Önce tek çekim olarak gözüktü güncel dönem harcamalarında. 2 gün sonra baktım 6'ya bölmüşler 43 tl olmuş. Eğer bölünmüş hali esas alınırsa kötü. Arkadaşın dediği gibi toplam miktar esas alınıyorsa problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tplav

cehaletimi mazur görün yatacak/yatmış world puanları extreden nasıl anlıyoruz?

bundan önceki kampanyaya sms ile kaydolmuştum, yatıp yatmadığına bakmadım...(5 Tl lik world puan dı sanırım...)

İnternet bankacılığı kullanıyorsan Anasayfa-Kredi Kartlarım-Kart Borç Bilgileri-Dönem İçi Hareketler seçeneklerini seçerek görmek mümkün.
  • vakıfbank aylık kampanyalardan yine yapmış. 100 tl ve üstü gıda alışverişlerinden sonra "KAZAN XXXXXX" (kartın son altı hanesi) yazıp 6635 gönder ve 100 tl ye kadar puan kazan
  • MTV'lerin dahil edilecek olmasi super haber. 2 tane MTV odemem var. Hepsiburada'dan gecen gun 130 TL alisveris yaptim. Kliksa'dan 170 TL'lik urun alacagim, %10 Worldpuan gelecek (Kliksa'ya ozel kampanya) Etti 4. 1 tane daha 150-200 TL'lik harcamam olsa, hic yoktan 147 TL gelecek.

Bugune kadar banka kartlari arasinda yaptigim en dogru tercih Vakifbank'tan WorldCard almak oldu. Garanti Bonus'um, Ziraat Maximum'um ve YKB World'um var, hicbiri Vakif World yaratici kampanyalar yapmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkelios

MTV'lerin dahil edilecek olmasi super haber. 2 tane MTV odemem var. Hepsiburada'dan gecen gun 130 TL alisveris yaptim. Kliksa'dan 170 TL'lik urun alacagim, %10 Worldpuan gelecek (Kliksa'ya ozel kampanya) Etti 4. 1 tane daha 150-200 TL'lik harcamam olsa, hic yoktan 147 TL gelecek.

Bugune kadar banka kartlari arasinda yaptigim en dogru tercih Vakifbank'tan WorldCard almak oldu. Garanti Bonus'um, Ziraat Maximum'um ve YKB World'um var, hicbiri Vakif World yaratici kampanyalar yapmiyor.

şartnamede şu ibare var'Maksimum ödül kazanımı 50 TL'dir. '
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.