Şimdi Ara

vakıfbanktan 5 internet alışverişinin biri kadar worldpuan. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
11
Favori
29.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @dogruinsangezgin: Cok haklisin hocam.http://www.vakifkart.com.tr/vakifkart-kampanyalar.aspx?Id=583 'den simdi baktim, maksimum 50 TL odul kazanilabiliyormus.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanalpazarda yapılan altın alışverişi gerçekten sayılıyor mu? altın alan arkadaşların ekstrelerinde ne gözüküyor. Altın alan arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim
  • sanalpazar yazıyor eksterede altın vs yazmıyor ama sayılırmı onu bilmiyorum
  • 1. Mtv taksiti 101,50 TL
    2. Hizlial yarim gram altin 51,50 TL
    3. Lcw online alisveris 56,50 TL
    4. Opet kart online yakit 50 TL
    5. ??????

Simdilik 5.yi bulamadim. Olmazsa ya yakit alicam tekrar. Ya da mtv 2. taksit odemesi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende iki taNE MİGROS SANAL MARKET YAPTIM İNŞALLAH SORUN ÇIKMAZ.
  • 1 tane 310 tl mtv ödemesi
    4 tane 50 tl lik opet online yakıt..
    işlem tamamdır.
  • İlk başta 5 tane sanal alışveriş yapamam diye kampanya ya itibar etmemiştim, dün hesap yaptım, arabanın trafik sigortası, evin farklı günlerde yatan 2 bel.verg. ve son olarakda mtv ödemesi ile 4 lemişim bile, birde sms zamanına bakılmaksızın kampanya başından beri yapılan tüm harcamalar geçerlidiri topikde okuyunca mesaj gönderdim. Son bir alışverişde daha 50 tl kapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @p4p800se -- 13 Ocak 2013; 13:53:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman arkadaslar, tekrar hatirlatalim: Tum harcamalarin farkli gunlerde yapilmasi gerekiyor.
  • 5.yi tamamlayan arkadaşlar kazandınız diye sms geliyor mu? Vakıfın pek huyu değildir ama sorayım gene de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: inishmore

5.yi tamamlayan arkadaşlar kazandınız diye sms geliyor mu? Vakıfın pek huyu değildir ama sorayım gene de :)

bu sabah tamamladim harcamalarimi. Farkli bir sms gelmedi.

Bakalim yuklenecegi gunu beklicez artik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @p4p800se

İlk başta 5 tane sanal alışveriş yapamam diye kampanya ya itibar etmemiştim, dün hesap yaptım, arabanın trafik sigortası, evin farklı günlerde yatan 2 bel.verg. ve son olarakda mtv ödemesi ile 4 lemişim bile, birde sms zamanına bakılmaksızın kampanya başından beri yapılan tüm harcamalar geçerlidiri topikde okuyunca mesaj gönderdim. Son bir alışverişde daha 50 tl kapacağım.

ben de ilk başta sırf yapmış olmak için 5 alışveriş yapmam diyordum ama bitirdikten sonra şöyle bir hesap yaptım aracı olanlar için.

sadece opet karta bile yükleme yapılsa
    her 50 tl yükleme 52,5 tl oluyor.
    yani
    5x52,5=262,5 tl yakıt puan

gelecek olan puanla da yakıt aldığımızı düşünelim

262,5 + 50 = 312,5 tl
    cebimizden çıkan para ise sadece 250 tl

şu an opette en pahalı motorin 4,23
    karımızı eğer düşersek motorin bize 3,38 e geliyor.

nasıl ama...

• quote:

Orijinalden alıntı: cegabo85

quote:

Orijinalden alıntı: @p4p800se

İlk başta 5 tane sanal alışveriş yapamam diye kampanya ya itibar etmemiştim, dün hesap yaptım, arabanın trafik sigortası, evin farklı günlerde yatan 2 bel.verg. ve son olarakda mtv ödemesi ile 4 lemişim bile, birde sms zamanına bakılmaksızın kampanya başından beri yapılan tüm harcamalar geçerlidiri topikde okuyunca mesaj gönderdim. Son bir alışverişde daha 50 tl kapacağım.

ben de ilk başta sırf yapmış olmak için 5 alışveriş yapmam diyordum ama bitirdikten sonra şöyle bir hesap yaptım aracı olanlar için.

sadece opet karta bile yükleme yapılsa
    her 50 tl yükleme 52,5 tl oluyor.
    yani
    5x52,5=262,5 tl yakıt puan

gelecek olan puanla da yakıt aldığımızı düşünelim

262,5 + 50 = 312,5 tl
    cebimizden çıkan para ise sadece 250 tl

şu an opette en pahalı motorin 4,23
    karımızı eğer düşersek motorin bize 3,38 e geliyor.

nasıl ama...

Doğru diyorsun ama şuanda wordkartın BP ile 400tl ye 50 tl yakıt kampanyası var, opete yakıt yüklediğin zaman kullanma süre sorunu yoksa olabilir ama süre sorunu varsa her 2 kampanyadan birden faylanmak zorlaşır. Ben zaten BP den 50 tl yakıtı kapacağım, üzerine 50 tl de bu kampanyadan gelince süper oluyor

• Arkadaşlar bomba resmen az önce müşteri hizmeterini aradım opet ten yaptığınız alış veriş (internetten yüklediğim) kampanyaya dahil değil dedi bir başka arkdaşa dahil dedimişsiniz dedim yok dahil değil dedi vakıf bankın mh gibi hiçbir yerde görmedim ne yaptıklarını bilmiyorlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulu_turk

Arkadaşlar bomba resmen az önce müşteri hizmeterini aradım opet ten yaptığınız alış veriş (internetten yüklediğim) kampanyaya dahil değil dedi bir başka arkdaşa dahil dedimişsiniz dedim yok dahil değil dedi vakıf bankın mh gibi hiçbir yerde görmedim ne yaptıklarını bilmiyorlar....

geçen 10 alışveriş kampanyasında dahildi, bu vakıfbank çok cahil bir banka, gününde ödemez biri bilir biri bilmez, derdini anlatırsın döneceğiz der dönmez öyle yani... gittigidiyordan altın almıştım ve belediyeden ev vergisini ödemiştim inş sayarlar yoksa 5-10 tl gelir saymazlarsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

quote:

Arkadaşlar bomba resmen az önce müşteri hizmeterini aradım opet ten yaptığınız alış veriş (internetten yüklediğim) kampanyaya dahil değil dedi bir başka arkdaşa dahil dedimişsiniz dedim yok dahil değil dedi vakıf bankın mh gibi hiçbir yerde görmedim ne yaptıklarını bilmiyorlar....

geçen 10 alışveriş kampanyasında dahildi, bu vakıfbank çok cahil bir banka, gününde ödemez biri bilir biri bilmez, derdini anlatırsın döneceğiz der dönmez öyle yani... gittigidiyordan altın almıştım ve belediyeden ev vergisini ödemiştim inş sayarlar yoksa 5-10 tl gelir saymazlarsa

ya yakın arkadaşımada dahil demişler geçenlerde yılbaşı kampanyasında da bir gıda şirketinden alış veriş yaptım birde kuyumcudan her harcamadan sonra acıpıp bu yaptığım harcama kampanyaya dahilmi dedim yaptığım gram altın harcamanız dahil değil gıda alış verişiniz dahil dediler bende gram altını bıraktı o gıda şirketinden 7 alış veriş yaptım adamlar kampanya sonunda gram altınların puanını vermişler gıdadan 70 lirayı vermemişler şimdi itiraz ettim geri döncekler bakalım...

• quote:

Gönlünü ferah tut , benzin alışverişi dahil değil diye bir ibare yok ...
    Puan % 100 yatar ....

Dahil olmadığını göstersinler ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

quote:

Puan % 100 yatar ....

ya bu üstün zekalı bu alış veriş internet alışverişi değil dedi ben dedim ne alaka internetten 3d sec. ile yaptım dedim ters konuştum o da kısacası bu işleminiz dahil değil dedi uyuz oldum yarın diğer kampanyayı sormak için arayacam gene sorarım

• quote:

quote:

quote:

Puan % 100 yatar ....

ya bu üstün zekalı bu alış veriş internet alışverişi değil dedi ben dedim ne alaka internetten 3d sec. ile yaptım dedim ters konuştum o da kısacası bu işleminiz dahil değil dedi uyuz oldum yarın diğer kampanyayı sormak için arayacam gene sorarım

Genel müdürlüğün haklı müşteri hattı var , orayı arayın . Sizin ile konuşuken agresif davranan ve sizi yönlendiren ilgili kişi hakkında da şikayetçi olun . Uyarı alıyorlar ...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Puan % 100 yatar ....

Genel müdürlüğün haklı müşteri hattı var , orayı arayın . Sizin ile konuşuken agresif davranan ve sizi yönlendiren ilgili kişi hakkında da şikayetçi olun . Uyarı alıyorlar ...

numarasını nereden bulabiliriz acep

• Arkadaşlar 1. Atlasjet 62 TL BİLET
    2. Esedaş 80 TL BİLET
    3. Biletix 145 Tl tiyatro bileti
    4. Onur air 72 TL BİLET
    5. Twingo 76,5 TL hepsi farklı günlerde sizce sorun çıkacak varmıdır arasında Bende korkmaya başladım Vakıfbank tan ne yalan diyeyim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.