Şimdi Ara

vakıfbanktan 5 internet alışverişinin biri kadar worldpuan. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
11
Favori
29.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

arkadaşlar şöyle birşey de olur sanırım: mtv geçiyormuş dediler. 1. taksiti zaten minimum 50 tlyi geçiyordur herkesin. Bir gün bir taksitini ikinci gün ikinci taksitini yatırırsınız 2 alışveriş yapılmış olur. Aynştayn mod off olur mu ki ne dersiniz?

kanımca önemli olan işlemin taksitli olup olmadıgı değil, toplam ne kadarlık çekildiği, yani taksitli işlemlerde taksit tutarı dikkate alınmaması gerek

aynen dediğin gibi ancak mtvnin taksitleri 2 taksit oluyor 1.sini atıyorum bugün 2.sini de bir sonraki gün öde 2 alışverişini de yapmış ol diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: uuykucuu

quote:

Orijinalden alıntı: fragman44

quote:

Orijinalden alıntı: AMOR55

vakıfbank ocak ayı için kişiye özel harcama yapın diye sms attımı acaba
    birde aralık kişiye özel için puanlar ne zaman yatar 1900 liraya 50 lira vardı aralık ayı için

aralık puanlar 11 ocakta yatacakmış 23 ü de sonmuş..

peki milplas olan kartlarda da siliniyormu puanlar yoksa birikiyor mu?

silinor,bizzat sordum mh ye,adios gibi değil yani.
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar şöyle birşey de olur sanırım: mtv geçiyormuş dediler. 1. taksiti zaten minimum 50 tlyi geçiyordur herkesin. Bir gün bir taksitini ikinci gün ikinci taksitini yatırırsınız 2 alışveriş yapılmış olur. Aynştayn mod off olur mu ki ne dersiniz?

kanımca önemli olan işlemin taksitli olup olmadıgı değil, toplam ne kadarlık çekildiği, yani taksitli işlemlerde taksit tutarı dikkate alınmaması gerek

aynen dediğin gibi ancak mtvnin taksitleri 2 taksit oluyor 1.sini atıyorum bugün 2.sini de bir sonraki gün öde 2 alışverişini de yapmış ol diyorum

haa tamam o zaman, sen söyeyince baktımda benim her taksit 49,50 tl imiş (97 model)

• quote:

quote:

quote:

quote:

haa tamam o zaman, sen söyeyince baktımda benim her taksit 49,50 tl imiş (97 model)

taksit taksit ödeme nasıl oluyor anlamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

Bir bankasının bir kampanyasından au alışverişi yaptım hızlıaldan , sistem kabul etti. Puan yüklemesi gerçekleşecek. Sanırsam hızlıalda au alışverişi sistemde elektronik olarak gözükmekte . Ben riske atıp tekrar alışveriş yapacağım ...

HIzlıal au alışverişlerinde ayrı sepet oluşturtuyor ve banka komisyonu şeklidede bir eklenti yaptı, sanırım bu işlem ayrı bir postan gerçeklştiriliyor ve ya bankaya bilgi gönderimi sözkonusu. Ben bir işlemi bu şekilde yaptım ama emin değilim geçerliliğinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukefe

taksit taksit ödeme nasıl oluyor anlamadım.

MTV yılda ocak ve temmuz olarak iki taksit olarak ödenir, kanun gereği...
  • Bana halen mesaj gelmedi. Nedeni ne olabilir acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkuaz50

quote:

Orijinalden alıntı: mozk7

mtv lerde bankalar otomatik olarak bölüyor çekilen tutar mı geçerli olur taksitlerden biri mi ?
    birde opetten yakıt olayı nasıl oluyor açarmısınız biraz...

opet internet sitesinden kredi kartı ile opet karta 50 tl yüklerse 2,5 tl de fazla yüklüyor 52,5 tl yakıt alabiliyorsun.

opet.com'dan vakıf world ile yükleme yapılamıyor mu yaw, deniyorum deniyorum olmuyor, " Değerli müşterimiz, belirttiğiniz kart no'su puan yükleme uygulamasına dahil değildir. Lütfen geçerli bir kart no giriniz. " diyor

yapılıyor ben yapıyorum sureklı sole yapıcaksın ılk bastakı sayfada opet kart numaranı gırıceksın asagıda guvenlık kodunu gırıp devam edıceksın ondan sonrakı sayfada tell nonu gosterıcek onaylıycaksın ondan sonrakı gelen sayfada tekrar opet kartını gırıp yuklemek ıstedıgın tutarı gırıceksın en son sayfada kredı kartını gırıyosun umarım anlatabılmısımdır

• Özür dileyerek soruyorum.

Benim adios kartım var.

Buna ilave olarak Vakıfbank World Card almak istiyorum ama iki sorum var.

1- Vakıfbank kartı ile kazandığım WP leri , adios uma aktarabilir miyim ?

2- Vakıfbank World Card ın, Fenerbahçe World Card olmasının herhangi bir sakıncası var mı ? Yoksa tüm Vakıfbank W. C. kampanyalarından yararlanabilir miyim ?

Çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HercAn

Özür dileyerek soruyorum.

Benim adios kartım var.

Buna ilave olarak Vakıfbank World Card almak istiyorum ama iki sorum var.

1- Vakıfbank kartı ile kazandığım WP leri , adios uma aktarabilir miyim ?

2- Vakıfbank World Card ın, Fenerbahçe World Card olmasının herhangi bir sakıncası var mı ? Yoksa tüm Vakıfbank W. C. kampanyalarından yararlanabilir miyim ?

Çok teşekkür ederim.

Birinci sorunun cevabı: Malesef hayır.
    İkinci sorunun cevabı: Takım World Card olmasının bir önemi yok hepsi aynı işi görür.
  • arkadaşlar ben bu kampanyanın mesajını yeni gördüm cebimde, dün de netten alışverişim oldu 60 Tl kadar(Gittigidiyor)...bugün mesaj atıp kampanyaya kaydoldum ama dünkü alışverişim sayılır mı sizce?
  • bende bısey sorucaktım bu mtv borcunu odesem opettende farklı gunlerde 50lıralık yakıt alsam olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

45 tl yıllık ücret kesmişler...

hakem heyeti yolu gözüktü...

vakifbank kart ucreti iade konusunda dengesiz bir banka.bazen iade edip bazen etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumland -- 6 Ocak 2013; 21:06:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tplav

arkadaşlar ben bu kampanyanın mesajını yeni gördüm cebimde, dün de netten alışverişim oldu 60 Tl kadar(Gittigidiyor)...bugün mesaj atıp kampanyaya kaydoldum ama dünkü alışverişim sayılır mı sizce?

oluyordu geçen 50ye 5 lira veren kampanyada olmuştu.

quote:

Orijinalden alıntı: bu_rock01

bende bısey sorucaktım bu mtv borcunu odesem opettende farklı gunlerde 50lıralık yakıt alsam olurmu

mtv oluyor dedi bir arkadaş mh ile görüşmüş, tekrar birisi mhyi arayıp sorsa iyi olacak çünkü biri birini tutmayabiliyor. Opet geçerli oluyor bir önceki yine 50ye 5 tl kampanyasında olmuştu bende.

Bir soru da benden olsun gittigidiyor üzerinden altın alsak dahil olur mu kuyum sektörü dahil değil demiş ama gittigidiyorun kuyum sektörüne gireceğini sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: AMOR55

vakıfbank ocak ayı için kişiye özel harcama yapın diye sms attımı acaba
    birde aralık kişiye özel için puanlar ne zaman yatar 1900 liraya 50 lira vardı aralık ayı için

5-31 Ocak tarihleri arasinda 1200TL harcama yapin, 40TL indirim kazanin diye bir mesaj geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Opet karta 50 tl yükledim gaz almayı deneyeceğim bakacağım eğer verirlerse devamını böyle sağlayıp kazanacağım..

Hocam opet karta para yükleyip para yüklenen kartla LPG alinabiliyor mu? Oluyorsa ben de böyle faydalanmayi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfdaghan

Opetten online yakıt alıp değerlendirmek en güzeli ...

Bu opet online nasıl kullanıyorsunuz.

Opet kartamı yükleniyor.Opet kartla sadece yakıtmı alabiliyoruz.Marketinde sigarada kullanabilirmiyiz.

Yoksa ekrandan sadece yakıt alımındamı düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaelmaslim

quote:

Opet karta 50 tl yükledim gaz almayı deneyeceğim bakacağım eğer verirlerse devamını böyle sağlayıp kazanacağım..

Hocam opet karta para yükleyip para yüklenen kartla LPG alinabiliyor mu? Oluyorsa ben de böyle faydalanmayi düşünüyorum.

üstad müşteri hizmetleri dahil herkes alıunmaz dedi..bikaç arkadaş ben aldım dedi..bende gittim direk puanı çektirip aldım...
  • vakıfbankta sanal alışveriş limiti yapmıştım daha sonra opetten internet üzerinden yakıt aldım fakat sanal alışveriş limitimde düşme olmadı..bu mantıkla opetten alınan benzini sanal alışveriş saymıyor olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07chn

vakıfbankta sanal alışveriş limiti yapmıştım daha sonra opetten internet üzerinden yakıt aldım fakat sanal alışveriş limitimde düşme olmadı..bu mantıkla opetten alınan benzini sanal alışveriş saymıyor olabilir

vakıfbank sanal limitte düşme olmuyor zaten...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.