Şimdi Ara

vakıfbanktan 5 internet alışverişinin biri kadar worldpuan. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
11
Favori
29.737
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zalkan

Opet karta 50 50 yüklesek olurmu acaba?

aynen farklı günlerde yüklersen olur.hemde süper olur haber verene teşekkürler.
    50 tl cepte.
  • mtv lerde bankalar otomatik olarak bölüyor çekilen tutar mı geçerli olur taksitlerden biri mi ?
    birde opetten yakıt olayı nasıl oluyor açarmısınız biraz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozk7

mtv lerde bankalar otomatik olarak bölüyor çekilen tutar mı geçerli olur taksitlerden biri mi ?

opet internet sitesinden kredi kartı ile opet karta 50 tl yüklerse 2,5 tl de fazla yüklüyor 52,5 tl yakıt alabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuaz50

quote:

mtv lerde bankalar otomatik olarak bölüyor çekilen tutar mı geçerli olur taksitlerden biri mi ?

opet internet sitesinden kredi kartı ile opet karta 50 tl yüklerse 2,5 tl de fazla yüklüyor 52,5 tl yakıt alabiliyorsun.

peki mtv taksitlendirme durumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuaz50

quote:

opet.com'dan vakıf world ile yükleme yapılamıyor mu yaw, deniyorum deniyorum olmuyor, " Değerli müşterimiz, belirttiğiniz kart no'su puan yükleme uygulamasına dahil değildir. Lütfen geçerli bir kart no giriniz. " diyor

• opet karta yükleyenler sonuç yazsın arkadaşlar..oluyor mu..yüklenen puanlarla lpg alınabiliyor mu?
  • Bazı bankaların 532'li SMS numarası oluyor. Vakıfbank'ın öyle bir numarası yok mu acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızlıal.com'da kontör ücretsiz kargo ile gönderiliyor, orda da değerlendirilebilir, %17 indirim az değil...

EDIT : Kontör hariçmiş, iyide nerden anlicaklarki kontör olup olmadıgını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylaq -- 4 Ocak 2013; 22:54:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fragman44

opet karta yükleyenler sonuç yazsın arkadaşlar..oluyor mu..yüklenen puanlarla lpg alınabiliyor mu?

hacı lpg alınmıyor diyebiliyorum benzin mazot
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulu_turk

quote:

opet karta yükleyenler sonuç yazsın arkadaşlar..oluyor mu..yüklenen puanlarla lpg alınabiliyor mu?

birisi lpg almış..öyle dediler..benzim mazotsa işe yaramaz yoksa güzel fırsat..
  • quote:

quote:

quote:

sistemleri izin vermiyor, ama benzin istasyonu tanıdıksa benzin almış gibi gözterip, lpg almana izin veriyor (tecrübeyle sabit)
  • Sanalpazardan altin bence alınabilir çünkü işlemlerde SANALPAZAR firma olarak gözüküyor ve sektör olarak bonus kart ekstremde elektronik diye geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

Sanalpazardan altin bence alınabilir çünkü işlemlerde SANALPAZAR firma olarak gözüküyor ve sektör olarak bonus kart ekstremde elektronik diye geçiyor

Altın yatırım amaçlı alınacaksa veya 50 TL puanı milplusla 3 kat değerli kullanacaksanız altın almak mantıklı, ama altını alıp hemen geldiğinde bozdurup karta yatırmada 0,5 gr'de 2-3 tl zarar olur.
  • quote:

quote:

quote:

5. İstasyonda hangi ürünleri satın alırken online yakıt satışından aldığım puanları harcayabilirim?
    LPG dışındaki tüm akaryakıt ürünlerini satın alırken online yakıt satışından aldığınız puanları harcayabilirsiniz.
    https://www.opet.com.tr/tr/creditsale_sss.aspx

• PO-KADOİL tanıdık ama opet tanıdık yok...yinede sormakta fayda var...yarın bi opet bulam ben:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

Sanalpazardan altin bence alınabilir çünkü işlemlerde SANALPAZAR firma olarak gözüküyor ve sektör olarak bonus kart ekstremde elektronik diye geçiyor

Altın yatırım amaçlı alınacaksa veya 50 TL puanı milplusla 3 kat değerli kullanacaksanız altın almak mantıklı, ama altını alıp hemen geldiğinde bozdurup karta yatırmada 0,5 gr'de 2-3 tl zarar olur.

Bende yatırım amaçlı düşünmüştüm çünkü puanla beraber taksitle komisyonuz almış gibi oluyorsunuz... Ha bende vakıf World var hiç kullanmadım iki günde bir size özel diye kampanya mesajları geliyor kullanmadım kullanmayida düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

hızlıal.com'da kontör ücretsiz kargo ile gönderiliyor, orda da değerlendirilebilir, %17 indirim az değil...

kontörü komisyon almadan satan ve kargo bedava olan bir yer lazım. Önceden hızlı al komisyon da almıyordu kargo da bedavaydı değerlendiriyordum ben her fırsatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

45 tl yıllık ücret kesmişler...

hakem heyeti yolu gözüktü...

Hocam kart ucretini adios gibi iptal etmiyolar mi itiraz edince? Ya da harcama sozu taahhudune iptal etmiyorlar mi? Birde kart ucreti yapikredideki gibi bir yil kullandiktan sonra mi yansitiliyor? Karti alali bir ay oldu da ondan sordum? Sizin ne kadarlik kartiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

quote:

hızlıal.com'da kontör ücretsiz kargo ile gönderiliyor, orda da değerlendirilebilir, %17 indirim az değil...

kontörü komisyon almadan satan ve kargo bedava olan bir yer lazım. Önceden hızlı al komisyon da almıyordu kargo da bedavaydı değerlendiriyordum ben her fırsatta.

iyide halen hızlıalda kargo bedava kontörde...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

quote:

iyide halen hızlıalda kargo bedava kontörde...

komisyon alıyor, 30luk var 2 tane 30 alsan 0.64 zarar

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.