Şimdi Ara

vakıfbanktan 5 internet alışverişinin biri kadar worldpuan. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
11
Favori
29.737
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thundere

mtv ve gg etti iki

Multinetin dahil olmamasina iliskin bir sebeb goremiyorum ben. Bence o da dahildir. Etti 5:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtv yi netten nasıl ödüyoruz ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

mtv yi netten nasıl ödüyoruz ki

Gelirler idaresj baskanliginin sitesinden. Gib gov tr

• MTV kabul edilirse kıyafet alacaktım 4 farklı günde 50 tl halinde geçersem mtv ile 5 yapar ve 50 tl alırız. Allah razı olsun haber veren arkadaştan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meier

quote:

Orijinalden alıntı: thundere

mtv ve gg etti iki

Multinetin dahil olmamasina iliskin bir sebeb goremiyorum ben. Bence o da dahildir. Etti 5:)

Ben tel açtığımda dahil değil dediler. Haklısın arkadaşın yayımladığı kampanya koşullarında yer almamakta , multinet ile ilgili ifade yer almıyor. Ama kampanya koşullarına siteden bakmak gerekir. Ben siteye baktım ama bulamadım ....
  • Banka kanalı ile yapılan otomatik ödeme talimatlı fatura ödemeleri daahil değilmiş. Öyleyse İSKİ, İGDAŞ gibi kurumların kendi siteleri üzerinden ödeme yapılırsa kampanyaya dahil olur.
    Bu arada cahilliğimi mazur görün bu multinet nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

Banka kanalı ile yapılan otomatik ödeme talimatlı fatura ödemeleri daahil değilmiş. Öyleyse İSKİ, İGDAŞ gibi kurumların kendi siteleri üzerinden ödeme yapılırsa kampanyaya dahil olur.
    Bu arada cahilliğimi mazur görün bu multinet nedir?

Aslinda bu da farkli bir yaklasim. Sonuna kadar haklisin. Bence bu sekilde kampanyadan yararlanilir. En az 3 fatura buluruz bu sekilde.

• 45 tl yıllık ücret kesmişler...

hakem heyeti yolu gözüktü...
  • 50 tl düşük olmuş biraz :) Müdürüm bir dahakine en az 100tl isteriz. Yorma bizi.
  • Yukarıdaki mesajımda kampanya koşullarını yarım kopyalamışım. Düzelttim.
  • 50 tl lik 5 alışveriş yapacağız yani
  • 50 tl nedir ki ya? Bari 100 tl olsa GG'den 5 ceyrek alinirdi temiz olurdu

• Ben mesaj gönderdim, "Tebrikler. Katılımınız başarılıdır. Katılımınız kampanya koşullarına göre kontrol edidikten sonra puanınız 7 Şubatta kartınıza yansıtılacaktır." diye mesaj geldi. Ancak kampanya başlangıcı 5 Ocak olduğuna göre gece yarısını beklememiz gerekecek herhalde.
    Morhipo ile ilgili başlıkta çek indirimi ile uygun alışveriş imkanı var inşallah gece yarısına kadar ürünler bitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fragman44

banada geldi arkadaşlar..

aykut bana gelmedi gelirse ya da herkeze özelse bana gittigidiyordan bi bilgisayar satsana hacı :) diyorsan bende sana yapabilirim 418 lirada vergim var :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulu_turk

quote:

Orijinalden alıntı: fragman44

banada geldi arkadaşlar..

aykut bana gelmedi gelirse ya da herkeze özelse bana gittigidiyordan bi bilgisayar satsana hacı :) diyorsan bende sana yapabilirim 418 lirada vergim var :(

hacı yapacaz bişeyler de ustalar gelsin bakalım sayfaya aceleci olmayalım
  • multinetin olmaması kötü olmuş. opet online geçerli olabilir ben aksini göremedim galiba en uygunu bu şekilde olacak
  • En akrada fatura ödemeleri ve kontör yüklemeleri dahil değildir diyo dahil olaydı iyiydi :)))

• Opetten online yakıt alıp değerlendirmek en güzeli ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: namebaris

En akrada fatura ödemeleri ve kontör yüklemeleri dahil değildir diyo dahil olaydı iyiydi :)))

quote:

Kuyum sektöründe yapılan alışverişler, Bankamız kanalı ile verilen otomatik ödeme talimatı kapsamında yapılan fatura ödemeleri, yurt dışında yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

quote:

Fatura ödemeleri, kontör yüklemeleri dahil değildir.

Kurumların internet siteleri üzerinden yapılan ödemelerln kabul olması gerekir aslında. İlk madde buna imkan tanıyor ama ikinci madde olayı gçersiz kılıyor galiba.

• Opet karta 50 50 yüklesek olurmu acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.