Şimdi Ara

vakıfbanktan 5 internet alışverişinin biri kadar worldpuan. (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
11
Favori
29.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana 48 tl yatırmışlar.. Son güne bırakmadan hemen kullanmak lazım.. Yarın markete bir uğrayayım...
  • bana da en düşük harcamam 50 tl civarı olmasına göre 15 tl civarı bir tutarda puan yatmış. Taksitli alışverişlerdeki taksiti mi saymış ne yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

bana da en düşük harcamam 50 tl civarı olmasına göre 15 tl civarı bir tutarda puan yatmış. Taksitli alışverişlerdeki taksiti mi saymış ne yapmış

Bankaya ulaştım. Müşteri temsilcisi13.89 TL yatırıldığını söylüyor. ( aslında yatacak tutar 45.5 TL) . Harcamalara bakıyor. 13.89'luk bir harcama bulamıyor. Evet sizin söylediğiniz harcamalar var diyor. İtirazı alıp, ilgili birime aktracağını, o biriminde 1 hafta içerisinde döneceğini söylüyor. Bir takip numarası veriyor. Harcama süresinin 1 hafta olduğunu söylüyorum, ek süre verecek misiniz diyorum. Size dönecek birime konuyu akatarın diyor..

Ne yaparsınız şimdi bunun üstüne? Bir kampanyayı beceremediler arkadaş. Parafcard 3 aylık bir kart. Halkbankası da devlet bankası. Bir sinema kampanyası vardı. 8 şubata kadar ödediğin biletin yarısını indirim olarak ekstreye yansıtacaklardı. Verdikleri söz ayın 11'di. Adamlar yediğimizi içtiğim mısır ve içeceğin bile yarısını dedikleri gün ekster inidirimi olarak yansıttılar ve telefonuma mesaj gönderdiler. Bu da devlet bankası. Karta ücrette almıyorlar. Verdikleri punaı şu güne kadar hrcayacaksın da demiyorlar.

Bunların yaptığı da Bankacılık, Vakıfın da yaptığı Bankacılık. En yakın zamanda kurtulacağım bu kartlardan. Alacağımız 50 TL para. Tat tuz bırakmadılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

quote:

Orijinalden alıntı: bu_rock01

sımdı bu puanları nasıl kullanabılıyoruz bırde nerden bakıyoruz puanın yatıp yatmadıgını

internet veya cep subesinden bakabilirsin yatıp yatmadığına. istediğin yerde kullan worl üyesi iş yererlerinde veya internette mesela hepsiburada da

sahıbındende kullanabılırmıyım ve orda kullanırken dırek kredı kartını kullanır gbımı kullanmam lazım yoksa worldpuan seklındemı kullanılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tusinami19

quote:

bana da en düşük harcamam 50 tl civarı olmasına göre 15 tl civarı bir tutarda puan yatmış. Taksitli alışverişlerdeki taksiti mi saymış ne yapmış

Bankaya ulaştım. Müşteri temsilcisi13.89 TL yatırıldığını söylüyor. ( aslında yatacak tutar 45.5 TL) . Harcamalara bakıyor. 13.89'luk bir harcama bulamıyor. Evet sizin söylediğiniz harcamalar var diyor. İtirazı alıp, ilgili birime aktracağını, o biriminde 1 hafta içerisinde döneceğini söylüyor. Bir takip numarası veriyor. Harcama süresinin 1 hafta olduğunu söylüyorum, ek süre verecek misiniz diyorum. Size dönecek birime konuyu akatarın diyor..

Ne yaparsınız şimdi bunun üstüne? Bir kampanyayı beceremediler arkadaş. Parafcard 3 aylık bir kart. Halkbankası da devlet bankası. Bir sinema kampanyası vardı. 8 şubata kadar ödediğin biletin yarısını indirim olarak ekstreye yansıtacaklardı. Verdikleri söz ayın 11'di. Adamlar yediğimizi içtiğim mısır ve içeceğin bile yarısını dedikleri gün ekster inidirimi olarak yansıttılar ve telefonuma mesaj gönderdiler. Bu da devlet bankası. Karta ücrette almıyorlar. Verdikleri punaı şu güne kadar hrcayacaksın da demiyorlar.

Bunların yaptığı da Bankacılık, Vakıfın da yaptığı Bankacılık. En yakın zamanda kurtulacağım bu kartlardan. Alacağımız 50 TL para. Tat tuz bırakmadılar.

MTV ödemelerinde taksit tutarlarını tek bir alışveriş gibi saymış olabilirler.

• 3 kartımız vardı üçüne de tam 5o'şer tl yatmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 14 Şubat 2013; 6:44:53 >
  • quote:

6 sanal alışverişimin en düşüğü 45 TL olmasına rağmen 15 TL yatırmışlar. Millet yüklendi herhalde telefona kimse çıkmıyor. 10 dk bekliyorsun telefon kapanıyor. Ne kalitesiz bir banka arkadaş nerden bulaştık. Sinirimizi bozdular ya durduk yerde.

en düşüğü 45 tl demişsiniz bu sebepten yatmamıştır.En düşük 50 tl olması gerekiyordu.
  • quote:

quote:

sımdı bu puanları nasıl kullanabılıyoruz bırde nerden bakıyoruz puanın yatıp yatmadıgını

internet veya cep subesinden bakabilirsin yatıp yatmadığına. istediğin yerde kullan worl üyesi iş yererlerinde veya internette mesela hepsiburada da

Vakifin cep subesi vardi da ben mi bilmiyorum acep. App store da sadece cep sifre diye tek kullanimlik sifre ureten bir uygulamasi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

quote:

6 sanal alışverişimin en düşüğü 45 TL olmasına rağmen 15 TL yatırmışlar. Millet yüklendi herhalde telefona kimse çıkmıyor. 10 dk bekliyorsun telefon kapanıyor. Ne kalitesiz bir banka arkadaş nerden bulaştık. Sinirimizi bozdular ya durduk yerde.

en düşüğü 45 tl demişsiniz bu sebepten yatmamıştır.En düşük 50 tl olması gerekiyordu.

Hayır öyle bir şart yoktu. Kampanya kapsamında vereceği en fazla puan 50 TL idi. Siz onu hatırlıyorsunuz. Beliritlen tarihler arasındaki en düşük sanal alışveriş tutarını puan olarak yatıracaktı.

MTV ödemem de yoktu. Bakalım araştırıyorlar. İnşallah lütfedip dönerler.
    Başka zamanlarda farklı konulardaki başvuralara cevap verme bile tenezüllünde bulunmamışlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: kubilayturk

quote:

Orijinalden alıntı: ulu_turk

13 ü akşamı oldu yatan var mı ya

yatmış arkadaşlar benimkisi... 10.000 WP... YANİ 50 TL..

26 TL yatırılmış, 50 tl olacaktı, şimdi uğraş dur

EDIT: e-belediye olarak su faturası ödemiştim, sanırım onu en düşük sayıp vermişler, ulen hani fatura ödemesi dahil değildi

EDIT 1: 444 ü aradım, şikayet kaydı açtı, lan 2 ayönceki şikayet kaydımı çözemedinizki

e belediye dahil oldu bende ev vergisini yatırmıştım

iyide fatura ödemesi yaptık ve fatura ödemeleri dahil değildi (ulen vakıf kafayı duvara vurdura vurdura kırdıracaksın bana sonunda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylaq -- 14 Şubat 2013; 8:26:06 >

• En düşük sanal alışveriş tutarı olan 40 TL yi yatırmışlar,biraz geç oldu ancak sonunda yatmış olması da birşeydir..
  • 50 tl yatması gerekirken 48,5 tl yatmış. bu na da şükür... gidip mazot alalım puanları almadan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: meier

quote:

quote:

Vakifin cep subesi vardi da ben mi bilmiyorum acep. App store da sadece cep sifre diye tek kullanimlik sifre ureten bir uygulamasi var.

hocam uygulaması yok direk şu adresten giriyosun: cepsubem.vakifbank.com.tr
    internet şubesi sayılır ama daha basit bi versiyonu daha cabuk yükleniyo falan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 14 Şubat 2013; 9:12:27 >

• Ödemiş olduğum 12.5 TL'lik Türksat faturasına binaen 2500 WP yatırmışlar.

Kelime oyunlarıyla yine milleti ters köşeye yatırdı şerefsizler..

Ben direkt genel müdürlüklerine fax çekip itiraz edeceğim.
  • mh motorlu taşıt vergisinin geçerli olmadığını söyledi
  • MTV geçerli hem de taksit tutarı ile değil toplam tutar ile. Tecrübe ettim, kesin bilgidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duzmhum

mh motorlu taşıt vergisinin geçerli olmadığını söyledi

kesinlikle geçerli, dün akşam yattı bugün sabah hemen hızla tersleyip kullandım puanı. Kazanılmış hakkınızı hemen kullanın size hayat dersi olsun bu da benden
  • 35 TL yatmış benimde
  • quote:

quote:

+1 diyorum...

Benimde 50 TL yerine 25,89 yatmış. Ama 25,89 luk hiç bi alışverişim olmadı. Taksitlerim bile 25 lira değil. Ne diyim vakıf lan sana...

• bana 50lıra yatması gerekıyordu 50 ytmıs ama lutfen soruma cevap verırsenız sevınırım ben bu 50 lırayı sahıbındende kullanabılırmıyım cevap veren arkadasa tesekkur edrım sımdıden
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.