Şimdi Ara

vakıfbanktan 5 internet alışverişinin biri kadar worldpuan. (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
11
Favori
29.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yatmaaaaaaaaaazzzzzzzzzzz.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: biologist

twitter den gelen cevap kopyala yapıştır yapıyorum.

Teknik bir nedenden dolayı kampanya genelinde puan yüklemeleri yapılamadı. Yaşanan gecikmeden dolayı özür dileriz.

Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin puanları 14.02.2013 tarihinde yüklenecek.

14 şubat akşamında da geri mi alacaklarmış puanları?

Tam vakıflık bir iş olurdu ha.
  • Puanı zamanında yatırılmayan şahıs, kredi taksitini geciktirirse "teknik aksaklık" nasıl davranır? Twitter'dan sormak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaloglu_61

8-10 derken şimdi de 14'ünde demişler...
    Buna kim inanır?

bi tek kadir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dantes57

yatmamış.

yatsa şaşardım.
  • ben az önce baktım, yatmamış
    bende ne yaptım yaz için uçak bileti aldım
    şimdi ben onlara borçlandım.
    ne zaman yatırırlarsa mahsuplaşırız artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: kovbi

ben az önce baktım, yatmamış
    bende ne yaptım yaz için uçak bileti aldım
    şimdi ben onlara borçlandım.
    ne zaman yatırırlarsa mahsuplaşırız artık

Nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜNYANLI38

quote:

Orijinalden alıntı: ysfdaghan

Puanlar 3 ay içinde kontrol edilip hesaplara 12 taksit halinde yatırılacaktır ...

oda güzel

Hangi oda?
  • Adamlar tezgahı o kadar güzel kurmuşki ağzınıza bir parmak bal çalıyorlar sizde ihtiyacınız olmadığı halde alışverişler yapıp 5'de 1 bedava diye seviniyorsunuz. Boşu boşuna 45 Milyon kredi kartı borçlusu yok Türkiye'de. Aynen devam paraları saçmaya, bankalara rekor bilançolar yaptırmaya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemanF1

Adamlar tezgahı o kadar güzel kurmuşki ağzınıza bir parmak bal çalıyorlar sizde ihtiyacınız olmadığı halde alışverişler yapıp 5'de 1 bedava diye seviniyorsunuz. Boşu boşuna 45 Milyon kredi kartı borçlusu yok Türkiye'de. Aynen devam paraları saçmaya, bankalara rekor bilançolar yaptırmaya...

bence yanlıs dusunuyosun ben aylık 250lıralık benzın alıyorum ve onlıne olarak opetten alıyorum yanı bu kampanya olsada olmasada ole alıcaktım bende alıcagım benzın parasını 5e boldum ekstradan bu kampanyadan yararlandım ve 50tl verırlerse kar olucak bu forumdakı herkez bence geregınden bılınclı buna emın olabılırsın dısardakı adamlar ıcın konusuyosan onu bılemem ama zaten dısardakı adamında bu kampanyalardan haberı yok zaten
  • sımdı musterı hızmetlerını aradım ve 13 subat gece yuklemeye baslanıcak 21 subata kadar denıldı dedım oncekı aramamda 7 subatta yuklenıcegı soylendı bugun son olucaktı dedım dedılerkı zamnı degıstırıldı 13 subat gecesıne alındı ve son kullanım tarıde 21 subata alındı dedıler arkadaslar bılgınıze
  • Bu vakıfbank kredi borcumun ödeme tarihi haftasonuna geldiği ve sonraki ilk iş günü ödeme yaptığım için hesabımı ve kartlarımı bloke etti kaç kere! Kendileri ama puanları kaç gün sonra yatıracaklar Allah bilir.

Saçmalığın son noktası vakıfbank kredi kartımdan aidat kesmeye başla da kapatmak için bahanem olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkelios

quote:

Orijinalden alıntı: BÜNYANLI38

quote:

Orijinalden alıntı: ysfdaghan

Puanlar 3 ay içinde kontrol edilip hesaplara 12 taksit halinde yatırılacaktır ...

oda güzel

Hangi oda?

Kapak güzelmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 13 ü akşamı oldu yatan var mı ya
  • hala yatmadı valla 3-4 aydır kullanıyorum bu kartı ama ne sorunluymuş bu konuda da, bu konularda en iyisi yine axess.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulu_turk

13 ü akşamı oldu yatan var mı ya

yatmış arkadaşlar benimkisi... 10.000 WP... YANİ 50 TL..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilayturk

quote:

26 TL yatırılmış, 50 tl olacaktı, şimdi uğraş dur

EDIT: e-belediye olarak su faturası ödemiştim, sanırım onu en düşük sayıp vermişler, ulen hani fatura ödemesi dahil değildi

EDIT 1: 444 ü aradım, şikayet kaydı açtı, lan 2 ayönceki şikayet kaydımı çözemedinizki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylaq -- 13 Şubat 2013; 22:47:16 >

• 50 tl yatmış..yaşasın vakıf yaşasın opet (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: kubilayturk

quote:

26 TL yatırılmış, 50 tl olacaktı, şimdi uğraş dur

EDIT: e-belediye olarak su faturası ödemiştim, sanırım onu en düşük sayıp vermişler, ulen hani fatura ödemesi dahil değildi

EDIT 1: 444 ü aradım, şikayet kaydı açtı, lan 2 ayönceki şikayet kaydımı çözemedinizki

e belediye dahil oldu bende ev vergisini yatırmıştım

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.