Şimdi Ara

vakıfbanktan 5 internet alışverişinin biri kadar worldpuan. (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
11
Favori
29.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

edit: müsteri hizmetleri puanın yattıgını söylüyor yarın görüntüleyebilirsiniz dedi.. inş yarın gözükür ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirbayke -- 13 Şubat 2013; 23:16:32 >
  • 36 tl yatmis dogru yatmis...
  • 45 tl yatmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • banada yatmamış ayın 5 i dahil değilmiydi? neyse yarın bi arayalım bakalım.
  • Şimdi bu puanlar bu gece silinecek mi?
  • vakıfbankın öyle bişi yapcağını sanmam..vaat ettiği süreyi bu günden itibaren ekleyecektir.. (umarım)
  • Sonunda puanlar yatmış. Şimdi bunun için Vakıfa teşekkür mü etmemiz gerekiyor, bilemedim.
  • Opetten Online yakıt alımı yaparken Vakıf worldcard puanlarını kullanabiliyor muyuz?
    Ben baktım ama ödeme ekranında öyle bir seçenek göremedim.
    Yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07chn

vakıfbankın öyle bişi yapcağını sanmam..vaat ettiği süreyi bu günden itibaren ekleyecektir.. (umarım)

21 şubata kadar kullanılabilir dedi müst. hizmetleri ama yinede teyid edin bence...
  • puanı nakite çevirmenin bir yolunu bilen var mı, kontör alayım dedim hızlıaldan orda da avea satılmıyor şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahbekar

quote:

Orijinalden alıntı: mahbekar

Dün gece 01:00 gibi vakıfbank müşteri hizmetlerini aradım.Müşteri temsilcisi hanımefendi çok kolay bir şekilde "sistemimizde sms katılımız yok" diye söyledi.Bende kendisine kampanyanın başladığı günlerde sms gönderdiğimi katılımımın başarılı olduğuna dair sms geldiğini,ayrıca sms gönderdikten sonra teyit amaçlı olarak kendilerini aradığımı kampanya şartlarının yanısıra sms katılımımı sorduğumda başarılı olduğunu söylediklerini,ayrıca daha 4-5 gün öncede alışverişlerimin tam olup olmadığını sorduğumda ve kampanya şartlarını sağlayıp sağlamadımı teyit amaçlı aradığımdada yine kendilerinin kampanya şartlarını sağladığımı (sms katılımı tam,alışveriş sayısı tam) söylediklerini söylediğimde hanımefendi hala direterek sms katılımınız yok deyip kendince şikayet oluşturdu.Allah seni bildiği gibi yapsın işinibilmeyenvakıfbank

Evet arkadaşlar eziyet devam ediyor.

Bu olaylardan 1 gün sonra gece yine müşteri hizmetlerini aradım.Telefonda çıkan müşteri temsilcisi bana herşey süt limanmış gibi sms katılımımın başarılı olduğunu,harcamalarımın geçerli ve tam olduğunu,puanlarında 9 unda gün içinde kesinlikle yatacapını söyledi.Eyvallah dedim.Sonra 11.02.2013 te yani bugün sabah telefonuma 1 mesaj geldi (hani 08.02.2013 tarihindeki müşteri temsilcisi şikayetimi oluşturmuştuya o şikayete istinaden) :
    Sayin eziyetzede Bankamiza iletmis oldugunuz bildirim xxxxx takip no ile isleme alinmis olup, en kisa surede sonuclandirilacaktir. SORUN COZELIM

Aradan tam 2 saat sonra gelen mesajda şöyle:
    Sayin eziyetzede,xxxxx nolu talebiniz incelenmistir.Musteri Temsilcimizin hatali yonlendirmesi bulunmamaktadir.Saygilarimizla.Sorun Cozelim

Abi nasıl iş bu ya.Yatacakmı yatmayacakmı bu puan ? ? ?

Ayrıca

Evet arkadaşlar tüm bu olaylardan sonra eziyetisevenbankvakıfbank 50 tl puanımı yatırmış.

son kullanma tarihi hususunda puanlar yattıktan sonra müşteri hizmetleri ile görüşen oldumu acaba?

• Bana da 50 tl yatirmislar lutfedip.

• quote:

Orijinalden alıntı: bu_rock01

sımdı musterı hızmetlerını aradım ve 13 subat gece yuklemeye baslanıcak 21 subata kadar denıldı dedım oncekı aramamda 7 subatta yuklenıcegı soylendı bugun son olucaktı dedım dedılerkı zamnı degıstırıldı 13 subat gecesıne alındı ve son kullanım tarıde 21 subata alındı dedıler arkadaslar bılgınıze

Bana da yatmış 39TL. Dönem içi hareketlere yansımamış ama kart bilgilerinde gözüküyor. Puanların geri alınma tarihi konusunda bu bilgiyi teyit eden başka biri daha varmı? Sormamin sebebi bankaya güvenmemek yanlış anlaşılmasın.

• Benim de 50 TL yatmış. Ben de müşteri hizmetlerini aradım. Son Kullanım 21 Şubata kadar uzatılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 13 Şubat 2013; 23:56:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

Opetten Online yakıt alımı yaparken Vakıf worldcard puanlarını kullanabiliyor muyuz?

Opet Online yakıt alımı yaparken;
    hiçbir banka puanı kullanılmıyor.
  • Arkadaşlar yaptığı alışverişin bir aylık taksit tutarı değerinde puanı yatan var mı?Bana 10 tl yatmış.Bakıyorum ama o süre içerisinde 10 tl'lik alışverişim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreeeeee

quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

Opetten Online yakıt alımı yaparken Vakıf worldcard puanlarını kullanabiliyor muyuz?

Opet Online yakıt alımı yaparken;
    hiçbir banka puanı kullanılmıyor.

Anladım teşekkürler.
  • sımdı bu puanları nasıl kullanabılıyoruz bırde nerden bakıyoruz puanın yatıp yatmadıgını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bu_rock01 -- 14 Şubat 2013; 0:25:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bu_rock01

sımdı bu puanları nasıl kullanabılıyoruz bırde nerden bakıyoruz puanın yatıp yatmadıgını

internet veya cep subesinden bakabilirsin yatıp yatmadığına. istediğin yerde kullan worl üyesi iş yererlerinde veya internette mesela hepsiburada da
  • 6 sanal alışverişimin en düşüğü 45 TL olmasına rağmen 15 TL yatırmışlar. Millet yüklendi herhalde telefona kimse çıkmıyor. 10 dk bekliyorsun telefon kapanıyor. Ne kalitesiz bir banka arkadaş nerden bulaştık. Sinirimizi bozdular ya durduk yerde.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.