Şimdi Ara

vakıfbanktan 5 internet alışverişinin biri kadar worldpuan. (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
11
Favori
29.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boş yere stres yapmayın beyler, yatıracaklar nasılsa. Vakıfbank ın daha çok yol alması gerekiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim puanlar yatmayacak. Ama bunlar bizim puanlarin ustune yatacak...

• Kasım ayındaki 10 Alışverişten biri hediye puan kampanyasından kazandığım 50 tl puanı uzun uğraşlar ve şikayetler sonunda bugün yatırdılar . Bunu da 2-3 ay içinde yatırırlar ya da uğraştırırlar, hakettiğimiz puanların üzerine yatarlar .
  • YUH yahu.
  • varmı puanı yatan?
  • 22.25 yine yatmamış puanlar yatamadan gitti
  • Yatan matan yok. Yarin müşteri hizmetlerine bir badana boya muamelesi yapma vakti geldi. Birkaç ay önce shell istasyonlarindan yapilan yakit alimiyla ilgili bir kampanyasında ayni usulü uygulayarak puanlarin yatmasini sağlamıştım.

• Facebook sayfalarında gerekli tepkinizi gösterin. Ben az önce döşedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vakıf gece gece pek iyi şeyler düşünemiyorum senin için.
    Size iyi geceler arkadaşlar.
  • hala yatmamış
  • 5 internet alışverişinden 1 i bedava kampanyasında söz verilen puan yükleme tarihi değil son kullanma tarihi dahi geçmesine rağmen puanlar yüklenmemiştir.
    facebook sayfanızdan vehttp://forum.donanimhaber.com/m_69916642/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69916642 sayfasından bankanıza olan tepkileri görmeniz mümkün. ilginiz için teşekürler.

http://www.vakifbank.com.tr/istek-oneri-ve-sikayetleriniz.aspx?pageID=608

üstteki şikayeti gönderdim, benim gibi bu konuda müzdarip olanlar aynı şekilde
    kopyala yapıştır yaparak şikayette bulunabilirler.

facebook sayfasınada alttaki cümleleri yazdım.

buradan banka adına cevapta bulunan arkadaşlar şikayet mahiyetinde yazılan yazılara, şu veya bu şekilde girişimde bulunun önerisinde bulunmadan önce çözüm üretin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor68 -- 13 Şubat 2013; 8:50:50 >

• 08.50 yatmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgca

Yatan matan yok. Yarin müşteri hizmetlerine bir badana boya muamelesi yapma vakti geldi. Birkaç ay önce shell istasyonlarindan yapilan yakit alimiyla ilgili bir kampanyasında ayni usulü uygulayarak puanlarin yatmasini sağlamıştım.

Yaptın mı badana boyasını?

• yok yok yokkk,
  • böyle bir banka olamaz
    bu kadar tuhaflık pes yani..
  • Puanlar 3 ay içinde kontrol edilip hesaplara 12 taksit halinde yatırılacaktır ...
  • twitter den gelen cevap kopyala yapıştır yapıyorum.

Teknik bir nedenden dolayı kampanya genelinde puan yüklemeleri yapılamadı. Yaşanan gecikmeden dolayı özür dileriz.

Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin puanları 14.02.2013 tarihinde yüklenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biologist -- 13 Şubat 2013; 11:36:38 >
  • 8-10 derken şimdi de 14'ünde demişler...
    Buna kim inanır?

• quote:

Orijinalden alıntı: ysfdaghan

Puanlar 3 ay içinde kontrol edilip hesaplara 12 taksit halinde yatırılacaktır ...

oda güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜNYANLI38

quote:

Orijinalden alıntı: ysfdaghan

Puanlar 3 ay içinde kontrol edilip hesaplara 12 taksit halinde yatırılacaktır ...

oda güzel

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.