Şimdi Ara

vakıfbanktan 5 internet alışverişinin biri kadar worldpuan. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
11
Favori
29.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _deadmaster

şikayetvar.com a yazın bence

Arkadaşlar sikayet nokta com gercekten cok etkili bir site...firmalar bankalar çok değer veriyor burada yazılanlara...normal yollardna ulaşamadığım birçok yetkiliye şikayet com a yazdıktan sonra onlar bana ulaştı...

herkes şikayet com a yazzssın lutfne...yuzlerce sikayet olusturursak en azından ilerde akılları baslarına gelir...
  • Arkadaşlar önerdiğim gini lütfen resmi olarak şikayet edin BDDK'ya. Ben bugün şikayet dilekçemi gönderdim. Artık kendileri düşünsün.
  • Maalesef Vakıfbank gibi marka olan bir banka kredi kartı harcamalarından hak edilen puanları bazen mesnetsiz ya hiç yatırmamakta, ya da çok geç yatırmaktadır. En son 5 internet alışverişine 50 tl puan kampanyası puanları 7 şubat tarihinde yatacak ibaresine rağmen aradan neredeyse bir hafta geçmesine rağmen yatırılmamıştır.Üstelik banka bu punaların kullanımına belirli bir süre vermekte, iki hafta içerisinde harcanmasını talep etmektedir. Bir haftası tükendi bile, varın siz düşünün sorumsuzluğu, lakaytlığı, ilgisizliği. Bir işi ya hiç yapmayın ya da yapyorsanız tam yapın.

yukarıdaki metin benim şikayet com a yazdığım metindir. Türevlerini döşemeniz dileklerimle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bibbifok

Maalesef Vakıfbank gibi marka olan bir banka kredi kartı harcamalarından hak edilen puanları bazen mesnetsiz ya hiç yatırmamakta, ya da çok geç yatırmaktadır. En son 5 internet alışverişine 50 tl puan kampanyası puanları 7 şubat tarihinde yatacak ibaresine rağmen aradan neredeyse bir hafta geçmesine rağmen yatırılmamıştır.Üstelik banka bu punaların kullanımına belirli bir süre vermekte, iki hafta içerisinde harcanmasını talep etmektedir. Bir haftası tükendi bile, varın siz düşünün sorumsuzluğu, lakaytlığı, ilgisizliği. Bir işi ya hiç yapmayın ya da yapyorsanız tam yapın.

yukarıdaki metin benim şikayet com a yazdığım metindir. Türevlerini döşemeniz dileklerimle :)

Puanların kullanımı için iki haftalık bir süre verilmesi söz konusu değil. Kampanya şartlarında 7-13 şubat arasında kullanılmayan puanların geri alınacağı belirtiliyor. Tahminimce puanlar yarın yatırılacak ve kullanılmayan puanlar ertesi gün silinecek. Bu da Vakıfbank kurnazlığı olsa gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

quote:

Orijinalden alıntı: bibbifok

Maalesef Vakıfbank gibi marka olan bir banka kredi kartı harcamalarından hak edilen puanları bazen mesnetsiz ya hiç yatırmamakta, ya da çok geç yatırmaktadır. En son 5 internet alışverişine 50 tl puan kampanyası puanları 7 şubat tarihinde yatacak ibaresine rağmen aradan neredeyse bir hafta geçmesine rağmen yatırılmamıştır.Üstelik banka bu punaların kullanımına belirli bir süre vermekte, iki hafta içerisinde harcanmasını talep etmektedir. Bir haftası tükendi bile, varın siz düşünün sorumsuzluğu, lakaytlığı, ilgisizliği. Bir işi ya hiç yapmayın ya da yapyorsanız tam yapın.

Puanların kullanımı için iki haftalık bir süre verilmesi söz konusu değil. Kampanya şartlarında 7-13 şubat arasında kullanılmayan puanların geri alınacağı belirtiliyor. Tahminimce puanlar yarın yatırılacak ve kullanılmayan puanlar ertesi gün silinecek. Bu da Vakıfbank kurnazlığı olsa gerek.

durum benim yazdığımdan da daha vahim o zaman desenize :) Süreyi uzatırlar bence...

Buradan aldığımız ders: Vakıfta iseniz bakiyeyi ekside tutmakta fayda var :)

• Allah belanı versin Vakıfbank.

- Taş attınız da kolunuz mu yoruldu?
    - Bekleyin biraz, elbet yüklenir.
    - Ne sabırsız adamlarsınız, ne olur ki birkaç gün gecikse?
    - Bu millet de nankör ha.

Yukarıdakine benzer yorumlar yazanlarla ilgili düşüncemi ise yazmıyorum. Hem siz, hem de o avukat bozuntuları aldılar mesajı.
  • ben kişiye özel kampanya için 1 aydır bekliyorum arkadaşlar bugün baktığımda 8000 world puanın yattığını gördüm açıklamasında aktivasyon kampanyası yazıyor. bu kampanyadan hep altın aldım 50 yatması gerekiyor nasıl bir banka ben anlamadım. süre meselesine gelince bana size yattığı tarihi de başlar yani uzatılır demek istedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahbekar

Dün gece 01:00 gibi vakıfbank müşteri hizmetlerini aradım.Müşteri temsilcisi hanımefendi çok kolay bir şekilde "sistemimizde sms katılımız yok" diye söyledi.Bende kendisine kampanyanın başladığı günlerde sms gönderdiğimi katılımımın başarılı olduğuna dair sms geldiğini,ayrıca sms gönderdikten sonra teyit amaçlı olarak kendilerini aradığımı kampanya şartlarının yanısıra sms katılımımı sorduğumda başarılı olduğunu söylediklerini,ayrıca daha 4-5 gün öncede alışverişlerimin tam olup olmadığını sorduğumda ve kampanya şartlarını sağlayıp sağlamadımı teyit amaçlı aradığımdada yine kendilerinin kampanya şartlarını sağladığımı (sms katılımı tam,alışveriş sayısı tam) söylediklerini söylediğimde hanımefendi hala direterek sms katılımınız yok deyip kendince şikayet oluşturdu.Allah seni bildiği gibi yapsın işinibilmeyenvakıfbank

Evet arkadaşlar eziyet devam ediyor.

Bu olaylardan 1 gün sonra gece yine müşteri hizmetlerini aradım.Telefonda çıkan müşteri temsilcisi bana herşey süt limanmış gibi sms katılımımın başarılı olduğunu,harcamalarımın geçerli ve tam olduğunu,puanlarında 9 unda gün içinde kesinlikle yatacapını söyledi.Eyvallah dedim.Sonra 11.02.2013 te yani bugün sabah telefonuma 1 mesaj geldi (hani 08.02.2013 tarihindeki müşteri temsilcisi şikayetimi oluşturmuştuya o şikayete istinaden) :
    Sayin eziyetzede Bankamiza iletmis oldugunuz bildirim xxxxx takip no ile isleme alinmis olup, en kisa surede sonuclandirilacaktir. SORUN COZELIM

Aradan tam 2 saat sonra gelen mesajda şöyle:
    Sayin eziyetzede,xxxxx nolu talebiniz incelenmistir.Musteri Temsilcimizin hatali yonlendirmesi bulunmamaktadir.Saygilarimizla.Sorun Cozelim

Abi nasıl iş bu ya.Yatacakmı yatmayacakmı bu puan ? ? ?

Ayrıca

• yattımı acaba
  • Hala yatmadı!
  • 07.50 itibari ile yatmamış
  • Benim Puanlar hala yatmamış...

Arkadaşlar puanı yatan var mı?

hepimizinki mi yatmadı şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

Benim Puanlar hala yatmamış...

Arkadaşlar puanı yatan var mı?

hepimizinki mi yatmadı şimdi?

benimkide yatmamış
  • benimki de su an itibariyle (09:25) yatmamış
  • Arkadaşlar vakıfbank yoksa, opetten yakıt alımı veya mtv ödemesini geçerli mi saymadı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cmulkut

Arkadaşlar vakıfbank yoksa, opetten yakıt alımı veya mtv ödemesini geçerli mi saymadı?

Öyle olsaydı, aradığımızda puanınız yatırılmayacak derlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şikkayetvar.com a yazdık bakalım.. ne diyecekler..
  • 11.12 itibariyle yatmamış durumda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim için vakıfbank bitmiştir. öğretmen olduğum ve kart ücreti olmadığı için almıştım. zaten yapı krediden adios kartım da vardı. kampanyaların büyük çoğunluğuna bu kartla katılıyordum. böyle puan yattı yatacaktı şu gün yatacak bugün yatacak falan filan çekemem ben. bankamatiği bankamatik değil, müşteri hizmetleri müşteri hizmetleri değil. giderim paraf kart alırım en azından parafın ayrıcalıklarından da yararlanırım.
  • ben de baktım gene yok. Ne tıkırtı var ne şıkırtı Ben de parafa geçtim kart aidatı almazlarsa şuan çok iyi. Bakalım onlar taahhüdünde duracaklar mı
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.