Şimdi Ara

vakıfbanktan 5 internet alışverişinin biri kadar worldpuan. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
11
Favori
29.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Puanlar yüklendiğinde son kullanım tarihi de uzatılacaktır. Tek bir müşteri için bile sorun olsa ona ayrıca süre veriliyor. Vakıf da öyle yapar herhalde.
  • unutmayalım da sabah bakalım
  • Adios ve Vakıfbank bu puan işiyle seyahat ve tatil işini güzel yapıyor. Her sene kart aidatına itirazımı reddetse ve ben hakem heyetine başvurarak alsam da, puanları bazen böyle geç yatsa da ben memnunum. Bugün yatar ve harcarsınız endişe etmeyin :)
  • son kullanim 14 subatmis MH den son bilgi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yatmamış henüz
  • 7 adet kredi kartım var en sorunlusu budur.Katılmama kararı aldım iyi ki.
  • vakif ve garanti ve de finansbankda sorun sikinti bitmez. Isin kotusu bu sorun cozmedeki isteksizlik ve acizlikdir.Resmen yokusa surerlerki hayatinizdan bezdirirler. Bankaciligin 3 kagitciliga dogru gittigi bir ulkedeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala yatmamış.... Arıyorum şu an vakıfı...
  • Aradım, güncelleme dolayısıyla gün içerisinde puanlarınız yüklenecektir diyor...
  • Aynen hâlâ yatmadı. Sanırım Vakıfbank puanları yatırmak yerine puanların üzerine yatmak şeklinde gerçekleştirecek eylemini...
  • Evet arkadaşlar, şikayet dilekçem gerekli eklerle gönderildi. Artık gerisini Vakıfbank düşünsün.Şikayet dilekçemde özellikle cezai yaptırım istedim.
  • elimizden gelse de bi kazık da biz atabilsek...kart iptali dışında elden gelecek bişey de yok maalesef, o da beni kesmez, sonuçta öyle veya böyle kart kullanmak gerekiyor...
  • Kesin karar verdim bir daha bu karta ait puan kampanyasına hayatta katılmam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12:35 itibari ile yatmamış görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopete

Adios ve Vakıfbank bu puan işiyle seyahat ve tatil işini güzel yapıyor. Her sene kart aidatına itirazımı reddetse ve ben hakem heyetine başvurarak alsam da, puanları bazen böyle geç yatsa da ben memnunum. Bugün yatar ve harcarsınız endişe etmeyin :)

bu seyahat nasil yapiliyor tam cozemedim... ornegin mayista viyana gidis donus almak istiyorum bugun puanlar yatinca 2 3 ile carpip alabilir miyim? musteri temsilcisiyle konsutugumda paket tatil almak gerekiyor gibi birsey solemisti.. yani benim amacim gidip istedigim yerden ucak bileti alip bu katlariyla carpilmis puani kullanabilmek... mumkun mu?
  • 13 04 yatmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopete

Adios ve Vakıfbank bu puan işiyle seyahat ve tatil işini güzel yapıyor. Her sene kart aidatına itirazımı reddetse ve ben hakem heyetine başvurarak alsam da, puanları bazen böyle geç yatsa da ben memnunum. Bugün yatar ve harcarsınız endişe etmeyin :)

bu seyahat nasil yapiliyor tam cozemedim... ornegin mayista viyana gidis donus almak istiyorum bugun puanlar yatinca 2 3 ile carpip alabilir miyim? musteri temsilcisiyle konsutugumda paket tatil almak gerekiyor gibi birsey solemisti.. yani benim amacim gidip istedigim yerden ucak bileti alip bu katlariyla carpilmis puani kullanabilmek... mumkun mu?

Puan olsun yada olmasın Vakıfbank Müşteri Hizmetlerinden (4440724) Milpuan seyahat hizmetleri kısmını tuşluyorsunuz.Orada sadece bu işlem yapılıyor. alacağınız Bileti daha önceden belirlerseniz daha iyi oluyor. Size hangi tarih nereden nereye diye soruyor. Puan var ise puan 3 ile(uçak bileti) çarpılıypr. Yok ise kullandığınız karta göre(klsik gold vs.) size avans puan veriyor ve 3 ile çarpıyor. Alacağınız bilet kendi adınıza yada soyadı tutan biri olması gerekiyor.

http://www.milkartlari.com/diger-kartlar/mil-plus-vakifbank/
    "Vakıfbank tarafından sunulan MilPlus aslında bir kart değil de bir program niteliği taşıyor. Vakıfbank’ın sunduğu World Cardları kullanıyor ve bunlarla world puan biriktiyorsunuz. World anlaşmalı işyerlerinde bu puanların oranları artıyor. Ve biriktirdiğiniz world puanlar otobüs bileti alırken 2 ile yurtiçi veya yurtdışı uçak bileti alırken de 3 ile çarpılıyor. MilPlus programına dahil olmak için kart ücretinize ek olarak yıllık 10 TL üyelik bedeli ödemeniz gerekiyor. Bu açıdan aslında Adios kartla hem world puan toplaması hem d"e katsayıları açısından oldukça benzer. Ancak Adiostaki gibi değişen katsayı oranları yerine MilPlus oranı 3 e sabitlemiş. Ancak bilet alırken yurtiçi biletlerde 20 TL, yurtdışı biletlerde 70 TL servis ücreti alıyor.

Geçen sene böyleydi kurallar değişmedi ise.

Bu arada puanlar yatmamış hala...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunn55_ -- 11 Şubat 2013; 13:14:36 >

• Puanlar yatarsa, (-se,-sa,-si....),

Ne yapacaksınız uşaklar? Bu puanı paraya çevirme yöntemi var mı ?
  • 14:00 hala hareket yok

@samsunn55 tesekkurler bilgiler icin.. cok kullanmiyorsaniz gerek yok yazmis... yilda 1 yada 2 kez yurtdisi gezmek icin dusunuyordum ama o kadar cok farketmeiyor sanirim.. neyse kalsin o zaman...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 11 Şubat 2013; 14:02:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

Puanlar yatarsa, (-se,-sa,-si....),

Ne yapacaksınız uşaklar? Bu puanı paraya çevirme yöntemi var mı ?

gram altın alıp bozdurabilirsin ama biraz zararın olur çünkü alış-satış arasındaki farktan dolayı
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.