Şimdi Ara

vakıfbanktan 5 internet alışverişinin biri kadar worldpuan. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
11
Favori
29.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden bu kadar çok şikayetçisiniz anlamıyorum kuşkusuz VakıfWorld kart en bol puan veren kampanyaları yapan banka kimin içeride alacağı kalmış , taş attınız kolunuz mu ağrıdı da bu kadar çok şikayetçisiniz bekleyelim yatacaktır elbette puan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatolia28

Neden bu kadar çok şikayetçisiniz anlamıyorum kuşkusuz VakıfWorld kart en bol puan veren kampanyaları yapan banka kimin içeride alacağı kalmış , taş attınız kolunuz mu ağrıdı da bu kadar çok şikayetçisiniz bekleyelim yatacaktır elbette puan

bankayi savunmanin bir adim otesi bu olsa gerek... neyin kafasidir bu? vakifbankin en bol puan veren banka oldugu sacmalaik nedir bir ustelik kuskusuz? noter huzurunda onaylatin bence bunu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

Ocak 31 de ben aldım mesela?

Promosyoın kurum ile banka arasında anlaşmaya göree değişir... alınabılırde alınmayabilirde.

bu arkadasin bahsettigi 2000ler falan ne? o kadar promosyon var mi? Bize de ocakta yatti da 300 tl'den biraz azdi...
  • quote:

Neden bu kadar çok şikayetçisiniz anlamıyorum kuşkusuz VakıfWorld kart en bol puan veren kampanyaları yapan banka kimin içeride alacağı kalmış , taş attınız kolunuz mu ağrıdı da bu kadar çok şikayetçisiniz bekleyelim yatacaktır elbette puan

şimdi Bankayı savunmanız anlamsız eğer beceremiyorsa yapmayacak belki insanlar buna güvenip ihtiyaçları olmadığı halde alışveriş yaptı birşey yapılıyorsa tam ve doğru yapılmalı
  • quote:

oğlum bak git!!!
  • quote:

İnsanların hakettikleri puanları vermeyen üstüne yatan taahhüt ettiği tarihteki puanları yatırmayan bankanın illa ki bir avukatı olmalıydı ... hoşgeldiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

15:45 itibari ile puanlar hala yatmamış.

heyecandan önce yatmış okudum hemen baktım yatmamış sonra foruma baktım meğerse yatmamış vakıfbak sinirlerimi bozdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adakif

bence şikayetle uğraşmayın, bddk böyle durumlarda kökten çözüm uyguluyor, bankaya cezayı keser bütün bankalardan kredi kartlarından puan uygulamasını kaldırır. olan tüketiciye olur. en son promosyon dağıtımlarına getirdiği yasak gibi. ne güzel her yıl kuruma ödenen promosyondan 1500-2000 tl arası maaşa ek ödeme alıyorduk sağolsun kim şikayet ettiyse artık bankalar promosyon ödemiyor. Bu uygulama bankalarında işine geldi. yakında kredi kartlarından puanları da kaldırırlar. başka derdi olmayıp iki gün geç yattı diye üzülen arkadaşlar sayesinde herkez madur olur. yatırmazsa şikayet edersiniz.
    lütfen ama lütfen bu konuyu da önemseyelim

quote:

Bu arkadaş memur sanırım. Aile bakanlığının parasını bankalara yatırdıkalrında promosyonu bakanlığın fonları değil de çalışanlar alıyordu. Ondan bahsediyor sanırım. Ben çıkarım olduğu yerde dahi yanlış olsada bu şeyi söylerim.Şikayetim sonucunda senin ve senin mantığındaki insanların çıkarlarına bir zararım oluyorsa hiç te umrumda olmaz. Bu ülkede herkes kendi çıkarını düşünür olmuş. Ben ise verilen sözün yerine getirilmesini istiyorum. Tabiki de şikayet ederim. Pazartesi günü dilekçemi gönderiyorum ve en kısa sürede bu çakma bankanın kartından da kurtulacağım inşallah.

• ocak ayında 3 yıllık banka üzerinden maaş ödemesi karşılığı 1,301-TL promosyon parası aldık.
    adı promosyon ama banka için kaktırmasyon dur bir iki kredi kartı verdimi 1 yılda 1,301 TL'yi çıkartır
    geri kalan 2 yıl hep bankanın cebine
  • iddamı sürdürüyorum vakıf puan anlamında en iyi banka 1 yıl içinde milplus ile beraber tam 3 kere abd ye gidip geldim 1 kuruş da para çıkmadı cebimden , bu acele ne ? yatacak daha puanlar bende kampanyadayım bende bekliyorum , puan yüklenince son kullanması da uzayacaktır, sakin olun ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

Ocak 31 de ben aldım mesela?

Promosyoın kurum ile banka arasında anlaşmaya göree değişir... alınabılırde alınmayabilirde.

bu arkadasin bahsettigi 2000ler falan ne? o kadar promosyon var mi? Bize de ocakta yatti da 300 tl'den biraz azdi...

Benım bi tanıdığım hemşire 1000 tl üstü aldı geçenlerde.

Bi ara haberlerde de çıkmıştı, erciyes universitesinde verilen promosyon diye :

http://www.memurlar.net/haber/314063/

biz 200-300 lere talim edelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bebex

Arkadaşlar vakıfbankı bu yaptığından dolayı şikayet etme vakti geldi. Bunun için aşağıdaki linke tıklayıp formun çıktısını alıp doldurun ve yine aşağıda belirtiğim adrese gönderiniz. En azından bir kaç kişi bu şekilde şikayette bulunursak Vakıfbank kendine çeki düzen vermek zorunda kalır. Lütfen bu konuyu önemseyelim.

Form:http://www.bddk.org.tr/WebSitesi/turkce/Bize_Ulasin/9336sikayet_formu.pdf

Dolduruldaktan sonra gönderilecek adres: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Atatürk Bulvarı No 191 B Blok 06680 Kavaklıdere-Ankara

Musteri Hizmetleri ile gorustum, "sistem iyilestirmesi yapildigi" gibi kalca bolgesinden uydurma bir bahane bulmuslar, puanlarimizi 11 Subat'ta yukleyeceklermis.

"Kampanyada puanlarin sadece 07-13 Subat 2013 arasinda kullanilabilecegi belirtilmisti. Puanlarimisi 4 gun gecikmeli yukleyeceginize gore, puan kullanim tarihini de 4 gun uzatacak misiniz, yoksa daha once de yaptiginiz gibi, puanlarimizin uzerine yatmak icin son kullanim tarihini sabit mi tutacaksiniz?" diye sordum, "Simdilik son kullanim tarihiyle ilgili bir degisiklik yok." dediler.

"Puan yuklemeleriniz madem gecikecekti, bunu neden SMS yoluyla kampanyaya katilan musterilerinize bildirmediniz? Isinize gelince gunde 5 sefer reklam SMS'i gondermeyi biliyorsunuz." dedim, bir sey diyemediler.

"Bu gecikme sizden kaynakli olduguna gore, bari puanlarimiz yuklenince SMS'le haber verin, dakka basi bize puan kontrolu yaptirmayin." dedim, yine cevap veremediler.

Sozun ozu, Vakifbank'in bu yaptiginin D harfi ile baslayan bir karsiligi oldugu ortada. Bazi sahtekar sevicilerin "Tas attiniz da kolunuz mu yoruldu" diye sinir bozmaya calismasina bakip da asil hedefinizden uzaklasmayin. Durumu BDDK'ya bildirin, gerekli incelemeyi baslatsinlar. Ayrica, BDDK'ya ileteceginiz sikayet mailindeki ifadelerinizi kullanarak sikayetvar.com basta olmak uzere tum sikayet sitelerine ve Vakifbank'in musteri hizmetleri sayfasina sikayetinizi bidirin. Tek tek okumak ve cevap yazmak zorundalar. Bizi ugrastirdilar, biraz da onlar ugrassin.

Bu formda Grupanya Western Digital rezaletinde parayi pesin alip harddiskleri yollama isini aylarca erteledigi icin Gumus SMS ve Grupanya'ya hakli olarak soylenmedik laf birakilmadi. Vakifbank'in su yaptigi da ondan farksiz. Puani 7'sinde yukleyecegini duyurduysan, 7'sinde SEVE SEVE yukleyeceksin. Yukleyemiyorsan, derhal SMS atip musterini bilgilendireceksin. Musterinin seni her gun arayip 25 dakika bekledikten sonra puanlarinin bir sure daha yuklenmedigini kendi imkanlariyla ogrenmesini beklemeyeceksin.

Yuh olsun sana Vakifbank. Bu ucuz oyalama taktiginle son puan kullanim tarihini kacirttirip uzerine oturacagin o 50 TL'ler de haram olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkelios -- 9 Şubat 2013; 23:23:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• cidden iyimis verdikleri promosyon... bizim kurumun maaslari iyi sayilir ama dediginiz gibi 200 300 tl promosyon parasi... madem bu kadar promosyon yapilabiliyor butun kurumlar yapmali... yada anlasmayi imzalayanlar goturuyordur o parayi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkelios

quote:

Orijinalden alıntı: bebex

Arkadaşlar vakıfbankı bu yaptığından dolayı şikayet etme vakti geldi. Bunun için aşağıdaki linke tıklayıp formun çıktısını alıp doldurun ve yine aşağıda belirtiğim adrese gönderiniz. En azından bir kaç kişi bu şekilde şikayette bulunursak Vakıfbank kendine çeki düzen vermek zorunda kalır. Lütfen bu konuyu önemseyelim.

Form:http://www.bddk.org.tr/WebSitesi/turkce/Bize_Ulasin/9336sikayet_formu.pdf

Dolduruldaktan sonra gönderilecek adres: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Atatürk Bulvarı No 191 B Blok 06680 Kavaklıdere-Ankara

Musteri Hizmetleri ile gorustum, "sistem iyilestirmesi yapildigi" gibi kalca bolgesinden uydurma bir bahane bulmuslar, puanlarimizi 11 Subat'ta yukleyeceklermis.

"Kampanyada puanlarin sadece 07-13 Subat 2013 arasinda kullanilabilecegi belirtilmisti. Puanlarimisi 4 gun gecikmeli yukleyeceginize gore, puan kullanim tarihini de 4 gun uzatacak misiniz, yoksa daha once de yaptiginiz gibi, puanlarimizin uzerine yatmak icin son kullanim tarihini sabit mi tutacaksiniz?" diye sordum, "Simdilik son kullanim tarihiyle ilgili bir degisiklik yok." dediler.

"Puan yuklemeleriniz madem gecikecekti, bunu neden SMS yoluyla kampanyaya katilan musterilerinize bildirmediniz? Isinize gelince gunde 5 sefer reklam SMS'i gondermeyi biliyorsunuz." dedim, bir sey diyemediler.

"Bu gecikme sizden kaynakli olduguna gore, bari puanlarimiz yuklenince SMS'le haber verin, dakka basi bize puan kontrolu yaptirmayin." dedim, yine cevap veremediler.

Sozun ozu, Vakifbank'in bu yaptiginin D harfi ile baslayan bir karsiligi oldugu ortada. Bazi sahtekar sevicilerin "Tas attiniz da kolunuz mu yoruldu" diye sinir bozmaya calismasina bakip da asil hedefinizden uzaklasmayin. Durumu BDDK'ya bildirin, gerekli incelemeyi baslatsinlar. Ayrica, BDDK'ya ileteceginiz sikayet mailindeki ifadelerinizi kullanarak sikayetvar.com basta olmak uzere tum sikayet sitelerine ve Vakifbank'in musteri hizmetleri sayfasina sikayetinizi bidirin. Tek tek okumak ve cevap yazmak zorundalar. Bizi ugrastirdilar, biraz da onlar ugrassin.

Bu formda Grupanya Western Digital rezaletinde parayi pesin alip harddiskleri yollama isini aylarca erteledigi icin Gumus SMS ve Grupanya'ya hakli olarak soylenmedik laf birakilmadi. Vakifbank'in su yaptigi da ondan farksiz. Puani 7'sinde yukleyecegini duyurduysan, 7'sinde SEVE SEVE yukleyeceksin. Yukleyemiyorsan, derhal SMS atip musterini bilgilendireceksin. Musterinin seni her gun arayip 25 dakika bekledikten sonra puanlarinin bir sure daha yuklenmedigini kendi imkanlariyla ogrenmesini beklemeyeceksin.

Yuh olsun sana Vakifbank. Bu ucuz oyalama taktiginle son puan kullanim tarihini kacirttirip uzerine oturacagin o 50 TL'ler de haram olsun.

ben böyle taahhütünde durmayan bir banka daha görmedim. Paraf bekliyoruz o da 2 olur gibi geliyor hayırlısı. Facebook a geçen kampanyada baya saydırmıştım. Adam diyor ki bir de kendi sitelerinden mesaj gönderecekmişim sanki kişiye özel bir sorun gibi yani köylü rezil bakkalbank bu bank. Gene face e yazın ne olduğunu görsünler

• An itibariyle puanlar yatmamış.
  • Kampanyaya katilmadigima sevindim. Vakıfbank adamı kanser eder

• yattımı ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Kampanyaya katilmadigima sevindim. Vakıfbank adamı kanser eder

Yarın gün içinde yatarsa puanlar harcamak için 2 gün kalıyor.
    Ulan vakıf 3 krş puan veriyorsun, geçen seferki gibi puanları geri sana kaptırmamak için 9 takla atıyoruz.
    Yaptığın çok ayıp.
  • Müşteri hizmetleri 11 şubatta yatacak dedi.
  • Vakıfbank kadar rezalet bir sistemi olan başka bir banka yoktur herhalde 100 Tl puanımı yediler önceki kampanyada. Bildiğin bakkal hesabı

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.