Şimdi Ara

vakıfbanktan 5 internet alışverişinin biri kadar worldpuan. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
11
Favori
29.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15:45 itibari ile puanlar hala yatmamış.
  • 15:46 itibarıyla puanlar hala yok.
  • 5 alışverişin hiç birinde opetten online yakıt almayan var mı ? opetle ilgili bir sıkıntı olmasıN?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -engin-

5 alışverişin hiç birinde opetten online yakıt almayan var mı ? opetle ilgili bir sıkıntı olmasıN?

ben almadım ama 1sey sorayım sayet bu puan yatarsa puanla opetten online yakıt alınıyor mu?
  • Aradım vakıfı :

"Puanların güncellenmesinden dolayı bugün gün içerisinde bütün puanlar yüklenecek(miş).Puanlar yatırıldıktan sonra kullanabilecekmiş(doğal olarak)"

İkinci bir sıkıntı ise : Kampanya 5-27 ocak tarihleri arasında olduğu için 27 ocakta dahi sms ile kampanyaya katılsanız da 6 ocakta yaptığınız alışverişi dahil ediyorlarmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16.23 itibariyle de maalesef puanlar yatmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcsd

quote:

Orijinalden alıntı: -engin-

5 alışverişin hiç birinde opetten online yakıt almayan var mı ? opetle ilgili bir sıkıntı olmasıN?

ben almadım ama 1sey sorayım sayet bu puan yatarsa puanla opetten online yakıt alınıyor mu?

bir önceki kampanyada almıştım olmuştu
  • bunların yapacağı bankacılık bu kadar işte, daha önce de 15 tl puanımı yemişlerdi
  • http://forum.donanimhaber.com/m_69054185/mpage_2/key_/tm.htm

Önceki kampanya başlığı;26 Aralıkta yatması gereken puanlar 1 Ocakta yatmıştı.Ona göre Pazartesider önce bişey beklemeyin
  • paunlar yatsın hemen tren bileti alacağım öğretmen eş ve çocuklarına biletler %50 indirimli bunu da bu vesile ile duyurmuş olayım.
  • Hala yok.
    Anlaşılan bu iş yarına kaldı.
  • puan yatan olursa burda paylaşssın lütfen.
  • Şu an itibariyle puanlar yatmamış.
  • en erken pazartesi akşama doğru yatar. vakıfbanktan fazlasını beklemek hata olur.
  • Yok Maalesef
  • Arkadaşlar vakıfbankı bu yaptığından dolayı şikayet etme vakti geldi. Bunun için aşağıdaki linke tıklayıp formun çıktısını alıp doldurun ve yine aşağıda belirtiğim adrese gönderiniz. En azından bir kaç kişi bu şekilde şikayette bulunursak Vakıfbank kendine çeki düzen vermek zorunda kalır. Lütfen bu konuyu önemseyelim.

Form:http://www.bddk.org.tr/WebSitesi/turkce/Bize_Ulasin/9336sikayet_formu.pdf

Dolduruldaktan sonra gönderilecek adres: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Atatürk Bulvarı No 191 B Blok 06680 Kavaklıdere-Ankara

• bence şikayetle uğraşmayın, bddk böyle durumlarda kökten çözüm uyguluyor, bankaya cezayı keser bütün bankalardan kredi kartlarından puan uygulamasını kaldırır. olan tüketiciye olur. en son promosyon dağıtımlarına getirdiği yasak gibi. ne güzel her yıl kuruma ödenen promosyondan 1500-2000 tl arası maaşa ek ödeme alıyorduk sağolsun kim şikayet ettiyse artık bankalar promosyon ödemiyor. Bu uygulama bankalarında işine geldi. yakında kredi kartlarından puanları da kaldırırlar. başka derdi olmayıp iki gün geç yattı diye üzülen arkadaşlar sayesinde herkez madur olur. yatırmazsa şikayet edersiniz.
    lütfen ama lütfen bu konuyu da önemseyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adakif -- 9 Şubat 2013; 11:49:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adakif

bence şikayetle uğraşmayın, bddk böyle durumlarda kökten çözüm uyguluyor, bankaya cezayı keser bütün bankalardan kredi kartlarından puan uygulamasını kaldırır. olan tüketiciye olur. en son promosyon dağıtımlarına getirdiği yasak gibi. ne güzel her yıl kuruma ödenen promosyondan 1500-2000 tl arası maaşa ek ödeme alıyorduk sağolsun kim şikayet ettiyse artık bankalar promosyon ödemiyor. Bu uygulama bankalarında işine geldi. yakında kredi kartlarından puanları da kaldırırlar. başka derdi olmayıp iki gün geç yattı diye üzülen arkadaşlar sayesinde herkez madur olur. yatırmazsa şikayet edersiniz.

bu promosyon yasağını nerden duydunuz. Bankalar halen promosyon ödemesi yapıyor. Daha yeni anlaşma yapıp alan kurumlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: adakif

bence şikayetle uğraşmayın, bddk böyle durumlarda kökten çözüm uyguluyor, bankaya cezayı keser bütün bankalardan kredi kartlarından puan uygulamasını kaldırır. olan tüketiciye olur. en son promosyon dağıtımlarına getirdiği yasak gibi. ne güzel her yıl kuruma ödenen promosyondan 1500-2000 tl arası maaşa ek ödeme alıyorduk sağolsun kim şikayet ettiyse artık bankalar promosyon ödemiyor. Bu uygulama bankalarında işine geldi. yakında kredi kartlarından puanları da kaldırırlar. başka derdi olmayıp iki gün geç yattı diye üzülen arkadaşlar sayesinde herkez madur olur. yatırmazsa şikayet edersiniz.

Ocak 31 de ben aldım mesela?

Promosyoın kurum ile banka arasında anlaşmaya göree değişir... alınabılırde alınmayabilirde.

• şimdi baktım hala yatmamış...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.