Şimdi Ara

vakıfbanktan 5 internet alışverişinin biri kadar worldpuan. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
11
Favori
29.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vaybe benimki de yatmamış. ayıp ediyosun vakıfbank :) müşteri hizmetlerini arayıp soran oldu mu ? ne diyolar?
  • varmı puanı yatan
  • şimdi mh yi aradım, bir kaç gün gecikme olabilirmiş
  • Yok hocam demin baktim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • köybank konuyavakifolmayanbank
  • Ayın 8'ini de geçtik ama hala yok.Vakıf değil düzenbaz bank....
  • internet sitesine puanlar ve bazı işlemler 1-2 gün gecikmeli yansıyabiliyor vakıfbankta,yani halihazırda birçok kişinin kartına puanlar tanımlanmış olabilir.
  • Var mı yatan?

• YATMAMIŞ
  • evet hala puan muan yok
  • Ben böyle basit ve gayriciddi bankacılık görmedim. Ne kadar geç verirlerse parayı o kadar işletiyorlar. Halbuki insanların hakkını yiyorlar.
  • Dün gece 01:00 gibi vakıfbank müşteri hizmetlerini aradım.Müşteri temsilcisi hanımefendi çok kolay bir şekilde "sistemimizde sms katılımız yok" diye söyledi.Bende kendisine kampanyanın başladığı günlerde sms gönderdiğimi katılımımın başarılı olduğuna dair sms geldiğini,ayrıca sms gönderdikten sonra teyit amaçlı olarak kendilerini aradığımı kampanya şartlarının yanısıra sms katılımımı sorduğumda başarılı olduğunu söylediklerini,ayrıca daha 4-5 gün öncede alışverişlerimin tam olup olmadığını sorduğumda ve kampanya şartlarını sağlayıp sağlamadımı teyit amaçlı aradığımdada yine kendilerinin kampanya şartlarını sağladığımı (sms katılımı tam,alışveriş sayısı tam) söylediklerini söylediğimde hanımefendi hala direterek sms katılımınız yok deyip kendince şikayet oluşturdu.Allah seni bildiği gibi yapsın işinibilmeyenvakıfbank

• quote:

Orijinalden alıntı: mahbekar

Dün gece 01:00 gibi vakıfbank müşteri hizmetlerini aradım.Müşteri temsilcisi hanımefendi çok kolay bir şekilde "sistemimizde sms katılımız yok" diye söyledi.Bende kendisine kampanyanın başladığı günlerde sms gönderdiğimi katılımımın başarılı olduğuna dair sms geldiğini,ayrıca sms gönderdikten sonra teyit amaçlı olarak kendilerini aradığımı kampanya şartlarının yanısıra sms katılımımı sorduğumda başarılı olduğunu söylediklerini,ayrıca daha 4-5 gün öncede alışverişlerimin tam olup olmadığını sorduğumda ve kampanya şartlarını sağlayıp sağlamadımı teyit amaçlı aradığımdada yine kendilerinin kampanya şartlarını sağladığımı (sms katılımı tam,alışveriş sayısı tam) söylediklerini söylediğimde hanımefendi hala direterek sms katılımınız yok deyip kendince şikayet oluşturdu.Allah seni bildiği gibi yapsın işinibilmeyenvakıfbank

Bende biraz sonra arıycam. Sonuçları buraya yazarım... Hazır ol vakıf, ................ geliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_EKReM -- 8 Şubat 2013; 10:34:57 >

• bu bankalar paraya çöker...

• quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

quote:

Orijinalden alıntı: oguz707

hayret bana da yatmadı

oha senin ki demi

benimki de daha yatmadı...

Benimki de yatmamış. Bir Vakıfbank klasiği. Puanları olması gereken tarihten 3 gün geç yatır, ama "puanların son kullanım tarihi" olarak belirlediğin tarihi 1 gün bile uzatma. Müşterine her gün puan kontrolü yaptır, aklını fikrini bunlarla meşgul ettir. Ama merak etme Vakıfbank, yaptıkların sana kol, yuh ve hakaret olarak geri dönüyor.

Bu arada "seninki de mi?" yerine "senin ki demi" yazan arkadaşa ne desem bilemedim. Ayrı yazılması gereken mi'yi bitişik, bitişik yazılması gereken ki'yi ayrı yazmış. İnsan kendi anadiline bunu yapar mı? Anadilinin en basit, en temel kuralının dahi canına okuyorsan, okuma-yazma bilen insan statüsünde nasıl sayıyorsun kendini?

• quote:

Orijinalden alıntı: serkelios

quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

quote:

Orijinalden alıntı: oguz707

hayret bana da yatmadı

oha senin ki demi

benimki de daha yatmadı...

Benimki de yatmamış. Bir Vakıfbank klasiği. Puanları olması gereken tarihten 3 gün geç yatır, ama "puanların son kullanım tarihi" olarak belirlediğin tarihi 1 gün bile uzatma. Müşterine her gün puan kontrolü yaptır, aklını fikrini bunlarla meşgul ettir. Ama merak etme Vakıfbank, yaptıkların sana kol, yuh ve hakaret olarak geri dönüyor.

Bu arada "seninki de mi?" yerine "senin ki demi" yazan arkadaşa ne desem bilemedim. Ayrı yazılması gereken mi'yi bitişik, bitişik yazılması gereken ki'yi ayrı yazmış. İnsan kendi anadiline bunu yapar mı? Anadilinin en basit, en temel kuralının dahi canına okuyorsan, okuma-yazma bilen insan statüsünde nasıl sayıyorsun kendini?

Kardeşim biraz ağır olmadı mı ? Okuma yazma bilen insan statüsünde saymak filan?

-Orada benimki de yazarken senin ne özelliğin varda yatmamış anlamında yazmıştım,hafiften bir iğnelemeydi senin anlayacağıb-

Velhasıl...

Aradım vakıfı :

"Puanların güncellenmesinden dolayı bugün gün içerisinde bütün puanlar yüklenecek(miş).Puanlar yatırıldıktan sonra kullanabilecekmiş(doğal olarak)"

İkinci bir sıkıntı ise : Kampanya 5-27 ocak tarihleri arasında olduğu için 27 ocakta dahi sms ile kampanyaya katılsanız da 6 ocakta yaptığınız alışverişi dahil ediyorlarmış.

• ulan banka oğlum yarın dönüyor üniversiteye,
    puan ile teknosa puanını birleştirip 1 tb hdd alalım dedik
    onunda içine etçeksin puanı zamanında yatırmayarak.
  • Parası yatan var mı arkadaşlar. Bu arada yatıp yatmadığını nereden görebiliyoruz. World puan ile alışveriş yapabileceğimiz internet sitesi var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyPrince

Parası yatan var mı arkadaşlar. Bu arada yatıp yatmadığını nereden görebiliyoruz. World puan ile alışveriş yapabileceğimiz internet sitesi var mı??

puanım yatmadı. İnternet subesinden bakıyorum. Puanla hepsiburdan alışveriş yapılabiliyor. Morhipodan da yapılıyodu sanırım

• 15.08 itibariyle hâlâ yatmadı puanlar.Yatan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.