Şimdi Ara

vakıfbanktan 5 internet alışverişinin biri kadar worldpuan. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
11
Favori
29.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajınızda saat bilgisini neden veriyorsunuz. Zaten attığınız mesajın saati belli

Vakıfbank her zamanki gibi Çapsızlığını tescilledi. Zaten ödediğim 12.5 TL'lik fatura nedeniyle 12,5 TL'lik WP kazanıcam. Bankaya hediye edebilirim onu da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Mesajınızda saat bilgisini neden veriyorsunuz. Zaten attığınız mesajın saati belli

Vakıfbank her zamanki gibi Çapsızlığını tescilledi. Zaten ödediğim 12.5 TL'lik fatura nedeniyle 12,5 TL'lik WP kazanıcam. Bankaya hediye edebilirim onu da..

fatura ödemeleri kampanyaya dahil değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

quote:

Mesajınızda saat bilgisini neden veriyorsunuz. Zaten attığınız mesajın saati belli

Hah ben de tam bu kelime oyununa geldim. Nasılsa dahil değil diye ödemeyi yaptım ama kampanya koşullarında otomatik ödeme kapsamında olan fatura ödemeleri diye geçiyor. Ben gidip Türksatın online işlemlerinden ödedim.
    Bankalar bunu hep yapıyor, açık bir nokta bırakıyorlar ki insanlar yanılsın ve devre dışı kalsın.

• Saat 12.30 (kampanya bitimine 35.5 saat var!) Halen puanım yatmamış!

Facebook'a da yazdım. Orada müşteri temsilcisi aşağıdaki yanıtı vermiş. Muhtemelen süreyi uzatırlar, dert etmeyin. Ben de bana özel bir saçmalık sanmıştım forumda kontrol etmeden önce.

quote:

Merhaba, Kartlarına henüz yükleme yapılmamış müşterilerimizin puanları gerekli kontrol yapıldıktan sonra en kısa sürede yüklenecek ve kullanım için ek süre verilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphoneunu satan bilge -- 12 Şubat 2013; 12:49:30 >
  • Yatmayan puanlar yarın geri alınacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyPrince

Yatmayan puanlar yarın geri alınacak

Akşam 23:59 da yatacak 00:00 da geri alınacak.Hızlı olan kazansın. VAKIFBANK=
  • Arkadaşlar puanların yatacağı konusunda pek umudum kalmadı. Eğer yatmazsa Vakıf buna da bir kılıf bulur eminim.
    Yatarsa da öyle ek süre verilecek diye kimse rahatlığa kapılmasın. Hemen puanlarını harcasın.
    Sonra Vakıftan açıklama gelir "süresi içinden harcanmayan puanlar geri alınmıştır" diye
  • facebook'ta yeni açıklama:

quote:

Merhaba, Kartlarına henüz yükleme yapılmamış müşterilerimizin puanları gerekli kontrol yapıldıktan sonra en kısa sürede yüklenecek ve kullanım için ek süre verilecektir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

quote:

Hah ben de tam bu kelime oyununa geldim. Nasılsa dahil değil diye ödemeyi yaptım ama kampanya koşullarında otomatik ödeme kapsamında olan fatura ödemeleri diye geçiyor. Ben gidip Türksatın online işlemlerinden ödedim.
    Bankalar bunu hep yapıyor, açık bir nokta bırakıyorlar ki insanlar yanılsın ve devre dışı kalsın.

Kampanya Koşulları :

Kampanyaya katılmak için SANAL yazıp, bir boşluk bırakıp, kartın son 6 hanesinin 6635’e gönderilmesi gerekmektedir. Kampanya katılımı için SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Avea hatlı numaralar için 0,5 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,4 TL’dir.
    Kampanya başlama tarihinden itibaren müşterinin tüm kartlarından farklı günlerde yaptığı ilk 5 E-Tic. alışveriş kampanyaya dahil edilecektir.
    Her müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilecektir.
    Aynı gün yapılan işlemler arasından en düşük tutarlısı kampanyaya dahil edilecektir.
    Kuyum sektöründe yapılan alışverişler, Bankamız kanalı ile verilen otomatik ödeme talimatı kapsamında yapılan fatura ödemeleri, yurt dışında yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Ek kart ile yapılan harcamalar asıl karta dahil edilecektir.
    Nakit çekim ve puan kullanımları ile BusinessCard lar kampanyaya dahil değildir.
    Kampanya katılımının bankamıza kayıtlı cep telefonundan yapılması gerekmektedir.
    Maksimum ödül kazanımı 50 TL'dir.
    Kampanyadan kazanılan puanlar 7 Şubat 2013 tarihinde ilgili kartlara yüklenecek. Puanların son kullanım tarihi 13 Şubat 2013’dir, kullanılmayanlar puanlar 14 Şubat 2013’de geri alınacaktır.
    Harcamalar müşteri bazında değerlendirilecek ve bir müşteri kampanyadan 1 kez faydalanabilecektir.
    Multinet, Sodexo, Ticket,Winwin yüklemeleri kampanyaya dahil değildir.
    Fatura ödemeleri, kontör yüklemeleri dahil değildir.

yukarıdaki kampanya koşullarında otmatik ve normal ikiside dahil olmadığı belirtilmiş

• @kacanga Hocam eyvallah gözümden kaçmış o nokta. Bu sefer de 4 alış-verişte kalmış olabilirim. Bir bakayım dönem içi harcamalara

Ekleme: Evoria.com sitesi üzerinden BKM Express üzerinden bir alışverişim daha varmış. Eğer bunu sayarlarsa 5 alışveriş tamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 12 Şubat 2013; 15:10:20 >
  • fatura açıklaması konuldu ama yatan var mı. Vergiyi de faturadan saymazlar herhalde
  • bence zarf attılar daha hiç kimseye yüklenmemiştir.
  • VakıfBank Merhaba, Kartlarına henüz yükleme yapılmamış müşterilerimizin puanları gerekli kontrol yapıldıktan sonra en kısa sürede yüklenecek ve kullanım için ek süre verilecektir.
  • Zaten ek süre vermezlerse 14 şubata bişey kalmadı şunun şurasında
  • Var mı yüklenen puan? Ben sıkıldım sürekli işlem merkezine girmeye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

Var mı yüklenen puan? Ben sıkıldım sürekli işlem merkezine girmeye...

aynen, bir ümit yattımış mı diye bu gün en az 8 defa kontrol için webşubeye girmekten,
    gına geldi. banko görevlisi olsa karşımızda ilallah ederdi bizden.
  • Başka bir ülkede olsa bu bankaya bir yaptırım uygulanırdı. İnsaf diyorum neredeyse bir hafta geçecek üzerinden hala puanlar yatmamış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben az önce -sabatan beri 5.kez aradığım- mh(gizem) ile görüştüm. Güzelce kavga ettim. Kavga ederken üzüldüm. Kızcağız oranın bir çalışanı sonuçta. Benim söylediklerim için bir kayıt oluşturup, sorun çözelim birimine kaydımı gönderdiler ve 5(yazıyla=BEŞ) gün içerisinde dönüş yapacağını söylediler. Bende yarın son kullanım tarihi olan puanlar için 5 gün sonraki işlemi ben ne yapayım dedim. Kızcağız bişi diyemedi doğal olarak. Sorun çözelim birimi ile görüşmek istediğimi söyledim, sevgili gizem de bana onların faksını verdi. Hemen faks çektim, durumu anlattım ve eğer puanlar yüklenmezse kartımı iptal edeceğimi söyledim. şimdi ise oturdum bekliyorum. Öyle yani...

Ha bu arada Sorun çözelim birimi FAKS NO : 0212 473 58 97

faks yağmuruna tutun derim ben.
  • şikayetvar.com dan gelen cevap:
    Müşterimizin talebi Bankamız sisteminde işleme alınmıştır. En kısa sürede Sorun Çözelim ekibimiz tarafından kendisine geri dönülecektir.
    Bankamıza iletmiş olduğunuz bildirimlerinizin durumunu 444 0 724 telefon bankacılığımızdan takip edebilirsiniz.
    Saygılarımızla,

VAKIFBANK
    Sorun Çözelim
  • http://www.bddk.org.tr/WebSitesi/turkce/Bize_Ulasin/Bize_Ulasin.aspx

adresindeki şikayet formunu doldurup faksladım ben de.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.