VacYaYa 200 torba, 20 x 30 cm, vakumlu torba, gıda için, BPA içermez, Sous Vide vakumlama torbası, vakumlama ve folyo kaynak cihazları için uygundur https://www.amazon.com.tr/dp/B08Y8VFF7Z?th=1 |
Vakum Torbacı kampanya yapmış

-
-
Turkiyeye gonderimi yok sanirim.sectiginiz adrese gonderilemez diyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Torbacı iyiymiş
Nasil alabiliyorsunuz yardimci olur musunuz tesekkurler
Alınmaya alınıyor gibi ama fiyat böyle:
Buzdolabı poşeti yerine sürekli vakum yöntemi kullanan var mı? Gerçekten geçilmeli mi bu sisteme?
-
Prime üyesi iseniz 2 tane almaya çalışınca fiyat ne oluyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
665 TL oluyor.
-
kullananlar biraz detay verse olur mu? bunun bir de makinesi lazım sanırım, o ne marka olmalı ne işe yararlar değer mi vs?
-
makine olarak bende en dandiği var çoğu aynı işi görüyür. ama önemli olan poşet. poşet pahalı oluyor. ev tipi makineler için poşedin tırtıklı olması lazım. biraz da üşenmemek lazım ben bayağı bişi vakumladım sonra üşenmeye başladım buzdolabı poşedini koyup atmaya başlasım dondurcuya
bide rulolar daha mantıklı. boyu istediği kadar uzatabiliyorsun yada kısaltabiliyotrsun. tabi bu durumda iki kez iki tarafı vakumlamak gerekiyor üşengeçler için iş daha da artıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 24 Nisan 2025; 10:20:39 > -
Yarım kilo vakumlarsın, sonra ev ahalisinden biri lazım olan 200gr alır, kalanı kapatıp dondurucuya atar ve bütün büyü bozulur pardon vakum bozulur. 🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bi de vakumlamışsındır atmışsındır dondurucuya bi bakarsın sonra kendi kendine gevşemiş bütün emek boşa
-
2 tane alınca kargo parası almıyor daha ucuza geliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X