Şimdi Ara

VALENCIA'dan Aurelio açıklaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sportif direktör Ruiz, "Altı ay sonra serbest kalacak bir futbolcuya neden 7 milyon dolar bonservis ücreti ödeyelim. Böyle bir şey yok" dedi.

VALENCIA Kulübü, Fenerbahçeli Mehmet Aurelio'nun ocak ayındaki ara transfer döneminde transfer edilmesinin söz konusu olmadığını bildirdi. İspanyol kulübünün sportif direktörü Miguel Angel Ruiz, Avrupa medyasında çıkan haberler ve Fenerbahçe yönetiminin başvurusu üzerine bir açıklama yaparak, Brezilyalı futbolcunun transferi ile ilgili spekülasyonlara son verdi.

Miguel Angel Ruiz, Mehmet Aurelio'nun sözleşmesinin sezon sonunda biteceğine dikkat çekerek, "Çok değil altı ay bekleyerek Aurelio'yu bedelsiz alabiliriz. Altı ay sonra serbest kalacak bir futbolcu için 7 milyon dolar bonservis bedeli ödememizi kimse beklemesin. Böyle bir şey yok. Sadece altı ay bekleyip futbolcunun kendisine yılda 2 milyon dolar vererek bu transferi gerçekleştirmek varken, neden ayrıca bonservis bedeli ödeyelimki. Aurelio transferi şu an için gündemimizde yok" diye konuştu.

• Demedi deme kaynak diye sorarlar gelip...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

Demedi deme kaynak diye sorarlar gelip...

Sorarlarsa söyleriz -.-
  • Sene sonunda bizim aynı şartlarla sözleşmeyi 1 yıl daha uzatma opsiyonumuz yok mu?

Sezon sonunda da almak isteseler en az 7 milyon dolar ödemeleri gerekmiyor mu?

Tabi bakalım Aurelio gitmek istiyormu...
  • aurelio, sonrada semih.. fb toparlanmadan dağılma sürecine girdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: yih_hu

quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

Demedi deme kaynak diye sorarlar gelip...

Sorarlarsa söyleriz -.-

• quote:

"Altı ay sonra serbest kalacak bir futbolcuya neden 7 milyon dolar bonservis ücreti ödeyelim.

fenerbahçe sanırım aurelio transferinden para kazanmaya çalışıyor ama avrupa kulüpleri bunu yemezler. ancak bizim beceriksiz başkanlara kurt menecerler yedirirler bunu. appiah da sezonu kapatmış sakatlık dolayısı ile. appiah istendiğinde fenerbahçe vermedi. şimdi ondan da para kazanma ihtimali kalmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Galatsaray'dan Açıklama
    11 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • appiah yok ve eldeki tek saglam oyuncu aurelio ve birde türk statüsünde oynadığını düşünürsek ve kendiside türkiyeden son derece memnun olduğunu defalarca söylüyorsa bu da demektirki ne kendisi gider nede fenerbahçe gitmesine izin verir. para için gideceğini sanmıyorum fnerbahçe zaten hakkını verir.
  • Bence gitmez en azından şu an için. Sezon sonu yerine alternatif bulunursa gönderilebilir ya da gidebilir. Bence Valencianın yaptığı bizim büyük takımlarımıza örnek olmalıdır. Sezon sonu bekleyip daha ucuza alınabilecek bir oyuncuya sezon ortası bir çuval para vermenin bir anlamı yok.
  • Resmi sitelerinde böyle bir açıklama yok ayrıca Aurellio sene sonunda serbest kalmıyor.
  • Gittigini dusunelim, hala milli takimda oynar mi ki? En azindan su anda Turkiyede goz onunde oynuyor.. yurtdisina giderse milli maclarda oynamasi bir garip kacar gibi geliyor..
  • Şaka maka o gittikten sonra toparlayamadık ortasahayı. En iyi zamanında gitti kariyerinin. Yazık etti kendisine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

Şaka maka o gittikten sonra toparlayamadık ortasahayı. En iyi zamanında gitti kariyerinin. Yazık etti kendisine.

Kendine yazık etti denilince aklıma tek adam gelir bu konuda tek geçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Şaka maka o gittikten sonra toparlayamadık ortasahayı. En iyi zamanında gitti kariyerinin. Yazık etti kendisine.

Gs ye samiyende yarısahadan attığı golü unutamıyorum

• Naptı Aurelio nereye gitti. Hala oynuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSG

Naptı Aurelio nereye gitti. Hala oynuyor mu?

Bıraktı diye biliyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Gs ye samiyende yarısahadan attığı golü unutamıyorum

Ben de maç sonu sevincini

• quote:

Orijinalden alıntı: BSG

Naptı Aurelio nereye gitti. Hala oynuyor mu?

Bıraktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valencia alsa çok iyi olur ama bırakmayız , orta sahayı topluyor aurelio . valenciada david villa ve david silva var orada yedek kalabilir , çok iyi bir takım çünkü. fenerbahçede kalırsa oynar sonuçta mehmet yozgatlı da artık kötü oynamaya başladı . yıl olmuş 2007 hala aurelioya 7 milyon veren var. neyse ben kaçtım sıktı bu kadar mazi
  • çizgi film gibi adamdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.