Şimdi Ara

Vallahi ikilemdeyim lütfen fikir verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu topici acmamim nedeni sizin fikirlerinizi önemsemem ne olursun topic krliligi yapma diye kizmayin sizin fikirleriniz degerli 6600 degiştirip sx1 alimmi lütfen açikca söleyin ona göre cumartesi dogubanka gidicem deyermi yani o kadart cok övdüler ki sx1'i ikilemde kaldim yok sx1 stero 6600 mono sx1 de mp 3 var ses kalitesi süper radyo var n gage leri çaliştiriyo fotorafi çok kaliteli cekiyo kendiliğinden 5x zomm ee peki 6600 rin hiç bi artisi yokmu sx1 göre bide sizce takasta para verirmiyim benim tel daha 2 haftalik

• SevgiLi MORGAN,

Arama yaparsanız kapsamLı birçok biLgiye zaman kaybetmeden uLaşabiLirsiniz...

TeLefondan bekLentiLeriniz önemLidir, yazarsanız daha kapsamLı yardımcı oLabiLiriz.

Sybiam sürümü farkı var araLarında.

2.eLi düşünürseniz 6600'ın daha az kaybı oLur sizin için.

ELbetteki bir sx1 kuLLanıcısı oLarak daha yüksek verim aLabiLiceğinizi söyLeyebiLirim.(2 teLide kuLLandım)

Lakin teLefonunuzu satıp başabaş aLabiLirsiniz. Eğer spot değiLse cihazınız üste nakit vermenize hiç gerek yok.

BiLginize...
    quote:

Orjinalden alıntı: MORGAN

bu topici acmamim nedeni sizin fikirlerinizi önemsemem ne olursun topic krliligi yapma diye kizmayin sizin fikirleriniz degerli 6600 degiştirip sx1 alimmi lütfen açikca söleyin ona göre cumartesi dogubanka gidicem deyermi yani o kadart cok övdüler ki sx1'i ikilemde kaldim yok sx1 stero 6600 mono sx1 de mp 3 var ses kalitesi süper radyo var n gage leri çaliştiriyo fotorafi çok kaliteli cekiyo kendiliğinden 5x zomm ee peki 6600 rin hiç bi artisi yokmu sx1 göre bide sizce takasta para verirmiyim benim tel daha 2 haftalik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 21 Nisan 2005, 23:57:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: YeknesakliK

SevgiLi MORGAN,

Arama yapabiLirsen kapsamLı bir çok biLgiye bekLemeden uLaşabiLirsiniz...

TeLefondan bekLentiLeriniz önemLidir.

Sybiam sürümü farkı var araLarında.

2.eLi düşünürseniz 6600'ın daha az kaybı oLur.

ELbetteki bir sx1 kuLLanıcısı oLarak daha yüksek verim aLabiLiceğinizi söyLeyebiLirim.(2 teLide kuLLandım)

Lakin teLefonunuzu satıp başabaş aLabiLirsiniz. Eğer spot değiLse cihazınız üste nakit vermenize hiç gerek yok.

BiLginize...
    quote:

Orjinalden alıntı: MORGAN

bu topici acmamim nedeni sizin fikirlerinizi önemsemem ne olursun topic krliligi yapma diye kizmayin sizin fikirleriniz degerli 6600 degiştirip sx1 alimmi lütfen açikca söleyin ona göre cumartesi dogubanka gidicem deyermi yani o kadart cok övdüler ki sx1'i ikilemde kaldim yok sx1 stero 6600 mono sx1 de mp 3 var ses kalitesi süper radyo var n gage leri çaliştiriyo fotorafi çok kaliteli cekiyo kendiliğinden 5x zomm ee peki 6600 rin hiç bi artisi yokmu sx1 göre bide sizce takasta para verirmiyim benim tel daha 2 haftalik

quote:

MORGAN

ARAMA YAPMAYİ DENİDİM AMA SİTENİN ARMA MOTORUNDA NE YAZİKKİ ARİZA VAR istersen sende dene çalişmiyo fikirlerin için çok sagol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORGAN -- 21 Nisan 2005, 23:58:54 >

• ya 2 haftalık 6600 deiştirilip sx1 alınır mı, alışkanlık yapar söliim, ben de böle başlamıştım aldıktan hmn sonra telefonu deiştirince sürekli deiştirir oldum, engelleyemiorm kendimi
  • ya kardes birak daha 2 hafta almis teli alali ilk once biraz telden yararlan daha sonra dusunursun hem 6600 in 2 inci el kotu deil
  • tutmayın beni küfür edicem
  • HayroLa?
    quote:

Orjinalden alıntı: header

tutmayın beni küfür edicem
  • abi milyar oldu aynı muhabbet. bombalıycam siemensi de nokia dı kapansın firmalar yyeter ya... mbil bölümü mü sx1-6600 bölümümü
  • quote:

Orjinalden alıntı: header

abi milyar oldu aynı muhabbet. bombalıycam siemensi de nokia dı kapansın firmalar yyeter ya... mbil bölümü mü sx1-6600 bölümümü

hakkatten ha bi donanimda amd mi intelmi burada 6600 sx 1 mi
  • Bir sx1 kullanıcısı olarak, 6600 ı yeni aldıysan o kadar zarar etmene değmez derim.
  • abi 6600 derim ama kullanıcısı olarak 6600 cok yavas be abi
  • Nokia gibi bir telefon satılıpta siemens sx1 alınmaz lütfen akıllı ol sakın satma
  • alalı 2 hafta olmuş bence biraz kullan tadını çıkar sonra istersen satarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: BatuhanK

ya 2 haftalık 6600 deiştirilip sx1 alınır mı, alışkanlık yapar söliim, ben de böle başlamıştım aldıktan hmn sonra telefonu deiştirince sürekli deiştirir oldum, engelleyemiorm kendimi

Bi an sende kendimi gordum...
  • tabiiki sx1 al 6600 ı düşünmen bile anlamsız
  • quote:

Orjinalden alıntı: semxx

tabiiki sx1 al 6600 ı düşünmen bile anlamsız

inadına NOKİAAAAAAAAAAAAAAAAA
  • Arkadaşlar bu insanlardaki nokia çılgınlığı nedir ya??anlamıyorum hiç herkes nokia nokia siz bu kadar nokia yı seviyosunuzda o sizi seviyormu bakalım!!!
    biz gerçekten türk milleti olarak gerçekten çok marka tutkunuyuz bu nereden geliyor bilmiyorum!!!
    nokia nedir ya bizi sömürmekten başka yaptığı bişey yok beyler 70 80 dolara mal olan telefonları bizlere uçuk rakamlara kakalıyor bunları göz önünde bulundurun!!!!

• NOKİAAAA
  • ya bırakın adam vermiş o kadar parayı kullansın.kullansında ondan sonra alsın SX1 i yoksa adam fena koyar 2 haftalık nokia yı satıp SX1 almak
  • Nokia dan sonra SX1 attan inip eşşeğe binme durumu oluyor...
    Zamanında ben bu gaflete düştüm, N-GAGE imi satıp Sx1 almıştım. Sx1 e anca 20 gün dayanabildim, 300 milyon zarara girdiğimi bile bile sattım SX1 i tekrar N-GAGE aldım...

Sx1 in radyosu var,mp3 ü var muhabbetleri seni yanıltmasın, evet var ama kendine fayası yok, adamlar Sx1 e ne varsa doldurmuş ama maalesef stabil çalışmıyor....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.