Şimdi Ara

Vampire: The Masquerade - Bloodlines Türkçe Yama Çalışması (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
19
Favori
15.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlerleme durumunu ara sıra belirtirseniz harika olurdu. Bu arada kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufulas

Bari şu oyunu satın alın!
    https://store.steampowered.com/app/2600/Vampire_The_Masquerade__Bloodlines/
    Ben oyunu zaten aldım hocam sordum öylesine sadece. Benim de kanaatim orijinal oyun için olmasıdır yamanın. Normalde steamden oyun alan biri değilim genel de eski oyunları oynarım fifa 2005 vs. torrentçiyim aslında da bu oyunu almasam olmazdı. Bu mesaja cevap vermeden 2 gün önce almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadlyDazz

Şu anda önceliğimiz steamdeki oyunun son versiyonla yamalanmış hali.
    Korsan kullanacaksan muhtemelen sıkıntı yaşamazsın.,
    Steamde şu an 12.5 lira . Alıp almamak size kalmış.
    Teşekkürler hocam bilgilendirme için. Hazır kıta bekliyoruz orijinal oyunla
  • Acaba yama ne alemde devam ediyormu dostlar :\
  • bende merak ediyorum
  • Bu konuya çok yazdım ama, bence çeviri günlüğünü haftada 1 güncelleseniz iyi olur. Her gün başlığa girip kontrol ediyorum ve korka korka giriyorum arkadaşlar yama iptal denecek diye :D Benim gibi bir ton kişi vardır böyle. Umarım bir aksilik olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulls1926

Bu konuya çok yazdım ama, bence çeviri günlüğünü haftada 1 güncelleseniz iyi olur. Her gün başlığa girip kontrol ediyorum ve korka korka giriyorum arkadaşlar yama iptal denecek diye :D Benim gibi bir ton kişi vardır böyle. Umarım bir aksilik olmaz
    gelişme olmuyor ki yazalım , her gelişmede yazıyorum buraya zaten
  • Konu sahibi arkadaşa destek olabilecek çevirmen arkadaşlar olsa keşke de ilerleme kaydedilse.
  • Aynen ya birileri daha olsa hızlı olurdu. bu oyun bir kült be cok isteriz yaması çıksın :)
  • En son güncelleme üzerinden geçen 4 ayın hatrına ilgili çeviren arkadaşlar güncelleme bekliyoruz
  • kardeş ya iptal oldu de yada bi güncelleme yaz şuraya
  • Şu an için gelişme yok , iptal olma durumunda ilk mesajı değiştiririm diye 50 defa söyledim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cyberpunk gameplay izledim aklıma direk burası geldi beklemedeyiz yama icin bu arada oyun vtmb kadar olmasada iyi olacak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KratoS4298 -- 28 Ağustos 2018; 1:12:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya geç olsun güç olmasın. İptal etmeyin de ne zaman çıkarırsanız çıkarın. Çevirmen arkadaşlar bu yazımı görüyorsanız lütfen terk etmeyin çok rica ediyorum. Mutlaka cins cins konuşanlar olacak mutlaka kırdırmak isteyenler olacak günde 1 saatinizi ayırsanız bitebilir ama lütfen vazgeçmeyin. Bitirip çıkarırsanız müthiş bir sevap işlemiş olacaksınız. Aksi bir durum olursa da müthiş bir hayal kırıklığı olur bekleyenler için. Her gün mesajı girip kontrol ediyorum bir gelişme var mı diye de sanırım daha %50 bile olmamış anlaşılan. Dediğim gibi geç olsun güç olmasın ya. Kolay gelsin iyi çalışmalar
  • istanbulls1926 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum geç olsun güç olmasın lütfen bırakmayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DeadlyDazz kullanıcısına yanıt
    kaç tane yarddım eden çevirici var bro güncelleme yapsana bi
  • İnşallah kasım gibi çıkar
  • DeadlyDazz kullanıcısına yanıt
    Tester Olmak İçin Ben Gönüllüyüm
  • Bekliyoruz sabirla,kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.