Şimdi Ara

Vampire the Masquerade Bloodlines Türkçe Yama Çalışması [AnimusProjesi.com] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
25
Favori
38.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sitede %100 olarak gözüküyor gog sürümünde çalışıyor mu ve tahminen ne zaman test biter biraz bilgi verebilirmisiniz teşekkürler
  • Uzun zamandır %100'de üzmedi değil yakın bir zamanda çıkacak mı?
  • bi gelişme yokmu
  • romedon kullanıcısına yanıt
    Eğer abone isen kendi sitelerinde açıklama yaptılar oradan takip edebilirsin
  • Uzun zamandır %100 olarak gözüküyor. Ne zaman tamamlanacak?
  • Yamayı yayınlamayı düşünüyormusunuz?
  • Çıkartın artık ta satın alak :D Önsipariş olayına karşıyım bitsin satın alıcam direkt
  • Ne zaman satışa sunulacak?
  • test aşaması dahi aylar sürecek sanırım. sadece bu oyun için abone olmuştum ancak pek ciddiye alıyor gibi görünmüyorlar ne yazık ki.
  • Hadi be kardeşim. Ne uzattınız yav. Yama paralı hadi onu anlamaya çalışıyorum. Bari sitenizde 15 kasımda atılmış olan güncellemeyi herkese açık olarak yazın. Zaten yaptığınız iş resmi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 25 Kasım 2019; 20:46:11 >
  • Yama ile alakalı bazı sorunlar vardı onların çoğu giderildi çıkışı yakındır az daha sabır.
  • Oyunun çıkış tarihi 16 Kas 2004(HL2 ile aynı hatta). Yani 15 yıl olmuş çıkalı. Çevirisinde ve testinde olabilecek teknik sıkıntıları siz hayal edin.
  • Abone olan birileri keşke açıklama yapsa
  • sırf bu oyun için abone olanları yada olacakları fazladan bir kaç ay daha tırtıklamak varken niye çıkarsınlar ki?
  • Gerçekten bu çeviri tam bir fiyasko oldu. Biz arkadaşlarımızla sırf bu oyun için abone olduk üstelik bir görevliyede sorduk "yama 100 de 100 gözüküyorbu hafta çıkacakmı" diye aslında çok basit bir cevabı varmış "hayır" ama görevli arkdaş bunu demek yerine ucu açık cevapları tercih etti!:) abone olduk netice şu 2 ay geçti halen dogru dürüst açıklama yok her sorana aylık açıklama yaptık sitede var diyor proje yöneticisi arkdaş. 2 aydır rapor yayınlıyorlar yama yerine! hep aynı şeyler yazıyor. Ayrıca yama ile ilgili bilgi almak isteyen insanlara bu projenin yöneticisi olan arkadaşın üslubu hiç hoş değil. Dalga geçer gibi ya tek kelimelik cevap yazıyor yada "biz uğraşıyoruz didiniyoruz" tarzı açıklamalar yaparak üstü kapalı darlamayın bizi demeye getiriyor yada en bayatını söylüyorum rapor var sitede diyor yav varda hiç bir halt yazıdıgı yok orada. Bu oyunu bekleyen insanlar sitenizde çeviri durumunda 100 de 100 yazıdıgı için abone oluyor arkadaşım. Biraz abonelerinizi kaile alırsanız iyi olur çünkü bu çevirideki eleştirilerde sizler haksızsınız... Kimse sizden bir mucize beklemiyor. Emek verdiğiniz işin karşılıgınıda veriyorlar. Yani insanların soru sormalarından rahatsızlık duymanızı gerektiren hiçbirşey yok hiç hemde.. tek yapmanız gereken daha tatmin edici açıklamalar yapmak.

Bu arada üsteki arkdaş yazmış 15 sene olmuş teknik sıkıntılar olabilir. Buna aklı başında olan kimsenin bir diyeceği yok zaten.Sorun şuki bu çeviri ile yeterince uğraşılmadıgı kanısı hakim ve insanların doğru DÜRÜST bilgilendirilmesi gerekir. Yani benim şahsi fikrim eğer yamada böyle bir aksalık varsa halledilene kadar künyede 100 de 100 yazmasın mesala veya yazıyorsada teknik büyük bir sıkıntı oldugu ve çıkış tarihinin belirsiz oldugu eklensin! bunu abone olduktan sonra öğrenmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saslay213 -- 29 Kasım 2019; 16:32:48 >

• Ben animus adına konuşmuyorum ama bahsettiğiniz eleştiriler için discord üzerinden geri dönüşler bu zamana kadar sıkıntısız ve düzgünce verildi. Yaşadıkları sorunu 2 ay önceden zaten belirttiler ve bunu çözmenin kolay olmadığını ve uğraş istediği söylendi, en son yayınlanan raporda bu süre içerisinde neler yapıldığı zaten açıklandı. Sadece bu yama için destek olan biri iseniz bunları görüp ona göre doğru dürüst bilgilendirme verilip verilmediğini görürdünüz.

Artık yönetim bazlı foruma pek girildiği yok malum trolleri hiç eksik olmadığı için bende olsam aynısını yapardım.
  • Kotor da bitti abi rpg istiyorum rpgggggg :D .Çıkartın artıkk da alak
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.