Bu olay cuma gunu 2-3 cıvarlarında başladı.Once uru beklıyordum bu zamana kadar hiç bir şey yoktu.Uruchı duştu her zamankı gıbı kesemedım şehre return attım.Charı bota bırakıp içerı gıttım geldıgımde ne goreyım oyun kendı kendıne kapanmış.Tekrar Gırdım 2-3 mob kestım yıne kapandı.Arkadaş gırdı oyuna oda keserken canavar ondada hata verdı.Sonra o tekrar gırdı aynı hatayı yıne verdı.Ben napacagımı bılmıyorum okadar emek verdım.bug report gonderecem fakat ingılızcem GMle konuşcak kadar ıyı degıl ıngılızce konusunda bana yardım edecek olan varmı yada başka bır fıkrı olan.Şunuda belırteyım char yuruyordur skıll basıyor buff basıyor stall kuruyordur.Ama mob kesınce kendı kendıne kapanıyor oyun.Yardım edinn
Char Plutodadır Nıck : vampirLLa
bilgisayarın uru yu kaldıramamış demekki.silkroadı sil baştan yukle bu çözüm olabilir
ya hayır ondan degıl acil bana ıngılzcesı ıyı GM ye rapor yazabılcek arkadaş lazım lutfen yardım edın.
sil baştan yükle olmassa onu yaparsan bunu yazana kadar siler yenden yüklerdim yerinde olsam
ya her bılgısayarda oluyor bu olay şuı anda cafedeım yıne oyundan attı aynı şekılde benım bılgısayarımla bır alakası yokk