Şimdi Ara

VAN DE BEEK>F. DE JONG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • de jong kotu demiyorum ama de beek bana hep daha iyi gelmesine ragmen millet de jong diye oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ikisi birbirinden farklı oyuncular saçma kıyas

yoksa malum şahıs transferi yediremiyor mu hala
  • todo bende bloklusun ama bu kadar futbol cahili olduğuna ihtimal vermezdim, de jong gelmiş geçmiş en iyi oyuncular klasmanına girecek potansiyele sahipken van de beek in maksimumu baş altı takımların star oyuncusu filan
  • De jong’a 180 milyon euro maaş verdiler. Yoksa bizde paranın kuyusu var

• Todo bende bloklusun.

O bölgede Veratti, Paredes, Celso, Draxler var. Arkadan Nkunku, Adli geliyor. Van de beek, De jong bize gelse ancak yedek olur.
  • ImPerspektif I kullanıcısına yanıt
    Celso artık yok hocam dikkat edelim.
  • ImPerspektif I kullanıcısına yanıt
    Lo celso büyük yetenek. Modric dede oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Van de beek tottenham gibi takimda is yapar, mevkisiz ortasaha dele alli gibi ileride tamamlayici olur, geride üçlü de olur. Güzel sistemde kendisi de gelisir takım da ilerler. Frenkie ise geride serbest takilir oyun kurar top keser takimi kaldirir, sisteme gerek olmadan da işi götürebilir sanki ben ikisinin de yetenekli, iyi ve potansiyelli oldugunu düşünüyorum ama arkadaşların dedigi kadar degil. Matteo guendouzi'yi de jonga tercih ederim mesela

• oha gündüz reisin neresi daha iyi

• bu arada ben ikisi ayni mevkide diye kiyaslama yapmadim,

bana gore van de beek daha oyuncu dedim, de jong bu kadar konusuluyorken o neden konusulmuyor diye ekledim

• Todo Al Blancos kullanıcısına yanıt
    Derin oyun kurucu, ayakları iyi takimi yönlendiriyor ben seviyorum evladi

• De jong Barcelona nın orta sahası için yeterli bir oyuncu değil. Yaşlanan busquets, rakitiç, coutinho, malcom, dembele, arthur, vidal hatta suarez bunların hiç biri üst düzey oyuncu değil. Barça da tıpkı real gibi kadroyu baştan yenilemeli bu çöplerle anca ligi alır başka bişeyi değil.

• Adamın kulaklarını çınlatıp duruyorsunuz ama blokladıysa konuyu göremez bari etiketleyin haberi olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.