Arkadaslar ben bi ögrenciyim bundan dolayi az yakan bi arac ariodm aklımdaki araba 206 1.4 hdi van 12.500-14.000 ytl arasında buldum 1-2 tane fakat aldıktan sonra camları ve koltukları yaptırıp ruhsata isletmek istiorm bunlar bana kaca mal olur bi bilgisi olan varmı bide koltuk atip işletmessem nasil bi sorunla karsılasırım ??
Artık böyle bir olay yok bildiğim kadarıyla. Yani yapsanız bile ruhsata işlemiyorlar.
yok yok işliyolar ama bütün vergi farklarını alıyolar arabanın 0 fiyatı üzerinden. yani ticari yerine özel araç statüsüne geçio vergileri baya farkedio.
beyler peki neyi tavsiye edersiniz yani bi van alip koltuk cammı atim yoksa normal bi hdi mi alim bide eger koltuk cam atip işletmessem ne olur bu arada ben kıbrısta okuorm arabayi türkiyeden alip buraya getiricem
arkadaşım o paralara yada bir miktar fazlasını verip al bi hyundai getz paşa paşa bin uğraşma boşuna bence
quote:
Orjinalden alıntı: final fantasy
arkadaşım o paralara yada bir miktar fazlasını verip al bi hyundai getz paşa paşa bin uğraşma boşuna bence
GETZ ve 206 ikisinide bol bol kullanmış biri olarak GETZ sadece biraz daha kuvvetli geldi bana ( dizeli ) kardeş bin 206 ya bari severek sürersin her seferinde asık olursun aracına bence VAN la hiç uğrasma kas kendini 2003-2004 206 dizel al 16000-20000 YTL arası
Benim anlamadığım Kıbrısta okuyasan niye türkiyeden araç alıyosun,kıbrıstan çok daha ucuza çok daha iyi araçlar alırsın.Ayrıca kıbrısta benzin fiyati türkiye den yarı yarıya daha ucuz.
parmaksız dostum o kıbrısta ucuz araba seyi eskide kaldı 5 sene öncesinin durumu onlar gecen gün bi 206 sordum 2005 model benzinli fiyati burda 11.000 sterlin buda ortalama 27 - 28 milyar yapio benzinin suanki fiyati 2ytl oldu ben geldigimde 1.3 ytl idi 2 sene önce dizelde 1650 oldu yani anlıcagın bana türkiyeden almakdan baska bi care kalmadı....
Peki orada kolay kullanabilecek misin araba trafik akış yönü açısından...
pek sorun olmuo burda cok soldan direksiyon arac var burdaki cogu yollar cift gidis cift gelis onun icin rahat oluo zaten bi ucundan bi ucu 200 km
Arkadaşım van bi araba alıp onu camlı hale getirtmek istiyorsan vergi farkını falan ödemek zorundasın.Aracın ticarı sınıftan binek sınıfına geçiyor çünkü bu da nerdeyse yeni bi 0 peugeot 206 parasına geliyor.Bence de arkadaşların dediği gibi hiç kasma.Al bi 2003-2004 206hdi.Keyfine bak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme