Şimdi Ara

var mı ekran kartlarının duayeniyim diyen biri burda ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet varmı böyle birisi forumda bir soru sormak istiyorum. sorum çift ekran kartıyla ilgili.

• Er meydanında gönüllü pehlivan arar gibi bir başlıkla neye varmaya çalışısosun, önce sorununu yaz bilen birisi cevaplar zaten. Soru, SLI/CF ile ilgili, eğer böyle birşey henüz yapmadıysan hiç bulaşma, hem ses hem ısı hemde ms sorunlarıyla uğraşır durursun.
  • hocam bu tüy sikletmiş hemen tuş oldu
  • yok hocam gerçekten öyle birine ihtiyacım olduğu için yazdım. sli/scf de nedir bilmiyorum cidden. bitane HP Pavilion Sleekbook 15 PC laptopum var. ve çift ekran kartına sahip. intel hd ve nvidia geforce gt 630m. hiç bir şekilde nvidayı etkin hale getiremiyorum. 50 yerde sordum belki söylenen herşeyi yaptım yine çözüm bulamadım. yani driverleri güncelle, eskisine dön, biostan değiştir, denetim masasının şurasına burasına bak, servise götür(yurt dışındayım ve hp'ye mail attım geri dönmediler) diyenler hiç cvp yazmasın. gerçekten ekran kartlarının ustasıyım diyen biri var mı bu forumda.
  • ayrıca evet tüy sikletim hiç bir iddiam yok donanımla ilgili. bide sizi görelim.
  • masaüsütne sağ tıklayınca değiştirilebilir grafik ayarları veya yapılandırmaları diye bir seçenek çıkıyormu.oradan ayarlayabilirsin benim bildiğim kadarıyla
  • nVidia Optimus Teknolojisi..

Cevap BURADA iyice okuyup uygulayın..
  • bak gördünmü anlayan birisi çıktı ....ama soruyu doğru sorunca
  • ne yazik ben degilim haci, genlerimde pcden anlayan dedem yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi le mans 24 -- 11 Mart 2013; 2:17:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu blogu daha önce okudum. nvidia ayarlarına giremiyorum. şuan nvidia gpu'ya bağlı bir ekran kartı kullanmıyorsunuz diye hata veriyor. aygıt yöneticisinde de nvidanın üstünde sarı ünlem işareti var. tıklayıp özlelliklere girincede hata kodu 43 gibi bir uyarı veriyor. biostan ekran kartıyla ilgili hiç bir seçenek yok. hp'nin sitesinde bios için eski veya yeni diye belirtilmeden sadece bitane driver koymuşlar. onlada ilgili bişey yapamıyorum.
  • Nvidia'nın sitesine girip güncel driveri yükleyebiliyor musunuz? Yükleyemiyorsanız ne gibi bir hata veriyor?
  • bu yeni laptoplarda hep çıkıyor nvidia kartın driver yükleyememe sorunu.
    ben de lenozo z580 aldım, kendi driver dvd si içinde gelen dürücüyü kabul etmedi salak laptop. laptopun sitesinden indirip kurunca kabul etti.
    o da olmasa nvidiadan indirecektim ama önce laptopun kendi sitesine baktım çünkü laptopa özel bir driver olabilir diye düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4gn3t!c

Nvidia'nın sitesine girip güncel driveri yükleyebiliyor musunuz? Yükleyemiyorsanız ne gibi bir hata veriyor?

indiremiyorum çünkü ekran kartım 630 m, nividia auto detect 710m olarak tanıyor. işin komiği bu ekran kartı yani 710m için sürücü yoktur diye hata veriyor.
  • arkadaslar bnm laptopta i5 3210m 7670m ekran kartı var nsf hot pursut gibi pes 2012 gibi büyük oynlarda kasmıyo ama metin2 adlı online oyunda acayip çok kasıyor oyunu yüksek performansta çalışştır yapıyorum hem şarzda hemde yüksek performansa alsamda en fazla 25 fps normalde 100ü bile gecmesi gerekirken böyle çözümü varmı
    şimdiden tşk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofuayyas

quote:

Orijinalden alıntı: M4gn3t!c

Nvidia'nın sitesine girip güncel driveri yükleyebiliyor musunuz? Yükleyemiyorsanız ne gibi bir hata veriyor?

indiremiyorum çünkü ekran kartım 630 m, nividia auto detect 710m olarak tanıyor. işin komiği bu ekran kartı yani 710m için sürücü yoktur diye hata veriyor.

nvidia sitesinde auto detect falan yapmayın direk son mobile driveri indirip kurun, işletim sisteminizin bitini yani 32mi 64mü onu doğru seçerek driveri indirin ve öyle deneyin lütfen. Şuan en güncel olan 314.07 WHQL sürümü. Okadar şey denedimişsiniz peki bunların içine format da dahil mi ?

• sürücü yüklenemediği için gayet doğaldır sadece intel hd görünüyor.cd den yükleme gerçekleşmezse indirdiğin setup dosyasına sağ tıkla ve klasöre çıkart de sonra aygıt yöneticisi altından sürücü güncelle yalnız "sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara" seçeneği ile bunu yap ve çıkarttığın klasör yolunu göster o şekilde sorunsuz yüklenecektir yeniden başlattığındada ünlem işareti kalkar
  • quote:

...

630M GeForce 314.07 Driver Windows 7 64-bit, Windows 8 64-bit

http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/57189

630M GeForce 314.07 Driver Windows 7 32-bit, Windows 8 32-bit

http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/57171

Sistemine uygun olanı indirip kur. sorun düzelecektir. Nasıl olduda yüklü gelen Driver'ı sistemden kaldırdın sen.
    Eğer buda olmuyorsa VGA da sorun var demektir. Servisten başka yol görünmüyor..

iyi forumlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

quote:

...

630M GeForce 314.07 Driver Windows 7 64-bit, Windows 8 64-bit

http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/57189

630M GeForce 314.07 Driver Windows 7 32-bit, Windows 8 32-bit

http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/57171

Sistemine uygun olanı indirip kur. sorun düzelecektir. Nasıl olduda yüklü gelen Driver'ı sistemden kaldırdın sen.
    Eğer buda olmuyorsa VGA da sorun var demektir. Servisten başka yol görünmüyor..

iyi forumlar..

hocam kutusunu açar açmaz laptopun ilk baktığım şey ekran kartıydı ve sarı ünlem ozamanda vardı. yükleyemiyorum senin verdiğin driverı. yüklerken windows hata verdiği için grafik kartı durduruldu diyor. hp'den bugün mail gelmiş. sistem kurtarma işe yarayabilir diye yazıp nasıl yapacağımı açıklamışlar. yalnız en altında 360 dakika sürebilir yazıyor. hakkatten o kadar uzun sürer mi :) bilgisayardan hiç anlamıyorum desem yeridir format atıp xp yi kurabiliyorum benim yadigar külüstüre ama windows 8 beni aşar gibime geliyor :) dos falan yok galiba bu cihazlarda nasıl boot yapıcam windows cd'si yok falan filan hakkatten anlamıyorum o kadar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

sürücü yüklenemediği için gayet doğaldır sadece intel hd görünüyor.cd den yükleme gerçekleşmezse indirdiğin setup dosyasına sağ tıkla ve klasöre çıkart de sonra aygıt yöneticisi altından sürücü güncelle yalnız "sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara" seçeneği ile bunu yap ve çıkarttığın klasör yolunu göster o şekilde sorunsuz yüklenecektir yeniden başlattığındada ünlem işareti kalkar

yok hocam, senin söylediğin daha önce denemediğim birşeydi ama yine olmadı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

sürücü yüklenemediği için gayet doğaldır sadece intel hd görünüyor.cd den yükleme gerçekleşmezse indirdiğin setup dosyasına sağ tıkla ve klasöre çıkart de sonra aygıt yöneticisi altından sürücü güncelle yalnız "sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara" seçeneği ile bunu yap ve çıkarttığın klasör yolunu göster o şekilde sorunsuz yüklenecektir yeniden başlattığındada ünlem işareti kalkar

yok hocam, senin söylediğin daha önce denemediğim birşeydi ama yine olmadı.

Tek tek inf dosyalarını yüklemeyi denediniz ve olmadı ise kartta sorun vardır!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.