Şimdi Ara

Varikosel ameliyatı olacağım (ÖNEMLİ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 1 hafta önce doktora gitmiştim varikosel ameliyatı olmak istediğimi söyledim. Yaşım 17 olduğu için annen veya baban gelmesi gerekir dedi. Yarın annemle gideceğim. Doktora randevu aldım. Misal, annemle gittik doktora ameliyat olmak istediğimi söyledim. Aynı gün beni ameliyata alırlar mı? 15 tatil bitmeden halletmek istiyorum. Ameliyat olmuş kişiler tecrübelerini paylaşırlarsa memnun olurum.

------
    Varikosel teşhisi konuldu.
    Tek çare ameliyat.
    Hergün kafasına göre ağrılar giriyor.
    500m yürüyeyim sol testis sarkıyor ağrı yapıyor.
    Ve damarlar genişlediği için kan birikimi oluyor bu yüzden testis aşırı ısınıyor spermler bozuluyor.
    -------

• vucut mu calisiyon?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada sadece kol ve sırt.
  • mini.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=101943510 bu konuyu acan arkadasla gorus.belki yardimci olur.konuyuda bir incele.gecmis olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5462BC1B1 -- 3 Şubat 2015; 22:18:32 >
  • Ben çok çalışmıyorum kollarım cılızdı. Hafif hacimlendi. Sırt ise dik duramadığım için az bişey çalışıyordum. Yani toplasan günde 10 dk.

Edit : Bu arada konuyu açan kişi uzaklaştırılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luck runs out -- 3 Şubat 2015; 22:23:04 >
  • pm ile ulas adama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5462BC1B1 -- 3 Şubat 2015; 22:25:41 >
  • Up up updullah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kısa bi amliyat 3 güne hayatına devam edersin. Sag sol yoksa ikisidemi? Agrin sizin yoksa testin temiz ciktiysa gereksi bi ameliyat biliyosun dimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi hastanede,hangi yontemle,ne kadara ameliyat olacaksin ?

• Yaş 17 bu yüzden testlerin kötü çıkması biraz saçma olur. Varikosel ağrıları çekeli 1 sene falan oluyor. Sağda belirgin derecede solga az derecede. Zaten ağrı sadece solda ısı da solda.
    Varikosel konusunda neredeyse tüm bilgileri edindim tek merak ettiğim şey ;
    quote:

Misal, annemle gittik doktora ameliyat olmak istediğimi söyledim. Aynı gün beni ameliyata alırlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luck runs out -- 3 Şubat 2015; 22:53:35 >
  • Ümraniye EAH, Mikrocerrahi, beleş.
  • Bunu doktorun bilir sadece. Alabilirlermi evet çok rahat alabilirler ama zannetmiyorum.

• SardanapaL kullanıcısına yanıt
    Sebep? Doktorla görüştüm zaten 1 hafta önce kendisi olacaksan annen yada babanla gelmen gerek dedi.
  • beleş ? sigorta mı karşılıo,tanıdık mı ?
  • Devlet hastanesi ssk var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luck runs out -- 3 Şubat 2015; 23:32:46 >
  • 12 yaşındayken idrar yolları enfeksiyonu yüzünden doktora gittim orada doktor fark etti solda problem vardı yakın zamanda ortaya çıkar demişti çok değil bir sene sonra sol testise varikosel teşhisi konuldu sürekli ağrıyordu yürüyemiyordum tek çare neşter vurmak zaten küçük yaşta atletizm ile uğraşıyordum sanırım bu yüzden yakalandım bu hastalığa
    sonuçta ameliyat olduk onbeş günde normal hayatıma döndüm ilk birkaç ay yine ağrılar girip kendiliğinden geçiyordu onbeş dk da doktor bu operasyonu ağrılar için yapmadık diyordu arada muayeneye gitmiştim
    yıllar geçtikçe bu ağrılar azaldı kırk yılda bir oluyor ondada beş dk da geçiyor

• o hastanaden hastaneye değişir bence ben de olmuştum varikosel beni aynı gün içinde almışlardı. Hemşire bölgesel temizlik yapın gelin hemen alalım demişti.babam doktordu onun da etkisi olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.