Şimdi Ara

Varikosel ameliyatı sonrası geçmeyen ağrılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık bir bucuk ay önce Ege üniversitesinde bir profesör tarafından varikosel ameliyatim yapildi.Ameliyatimin başarılı gectigi söylendi.Bir hafta sonra disari cikmaya basladim,fakat birkac gun sonra sag testisimde ve kasıklarımda zonklar tarzda agrilar başladı.Doktoruma gittigimde fiziki muayene sonucu herhangi bir olumsuzluk yok denilip birkac ilac yazildi ve geri döndüm.Ancak ağrılarım hala devam ediyordu,ozellikle yürürken.Bir hafta sonra tekrar gittiğimde hicbirseyim yokmus gibi davrandi doktor ve yine ilac verip yolladi.Agrilarimin sonraki gunlerde de geçmemesi üzerine başka bir doktora gittim.Fiziki muayene sonucu epididimit+ orsitim olduğu söylendi.Antibiyotik iğne, oral yoldan antibiyotik ve agri kesici verdi.Bes gun sonunda ağrılarım da bir miktar azalma oldu.Doktor ikinci kez antibiyotik igne verdi.Ancak ilginc bir sekilde son iki gündür ağrılarım tekrar yoğunlaştı.Agrilarim cok degisken bastan beridir artıp azalıyor,bir gün iyileştim derken ikinci gun acidan kıvranıyorum.Psikolojik olarakta hic iyi durumda degilim.Benzer bir süreç yasayan birileri varsa lutfen iletişim kurabilirlermi benimle? Sanki hic duzelmeyecekmisim gibi hissetmeye başladım artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle geçmiş olsun ağrılarınızın son durumu nedir? Ben de ege üniversitesinde varikosel ameliyatı olmayı düşünüyordum. Daha gitmedim ama siz kimde oldunuz bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir? Şurada ol ya da burada olma dediğiniz biryer var mı? Çevreden vs duyduğunuz yorumlar da olabilir yardımcı olursanız çok memnun olurum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.