Bildirim
Vaskervona girer mi sizce?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Girer ama 1-1.5 ay falan sonra görürsün.22 aralıkta yayınlanan vaskervonda eski randuin gördüm.Çok geriden geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: PagRyze
Girer ama 1-1.5 ay falan sonra görürsün.22 aralıkta yayınlanan vaskervonda eski randuin gördüm.Çok geriden geliyor.
Bu olayı charmie ye kayseriye geldiğinde sormuştum ve bana ekibimiz açıkçası kafasına göre seçiyor demişti belki onunla alakalı olabilir -
Öyle çok iyi bir hareket değil daha önce Tris w suna q tutturan çok tresh gördüm.
Ama sacma sapan videolari sectikleri icin sansin baya var diyebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her oyunumda oluyor bu hareket artık hiç bir özelliği kalmadı predict etmenin -
sende daha iyileri vardı. bunda pek birşey göremedim. w atacağını değil flash veya o doğrultuda gideceğini düşünerek atılmış bir hook. havada yakalaman güzel olmuş da flash attığında da yakalasan çok güzel olmazdı. güzel bi kassadin yakalamıştın top lanede. o daha iyiydi. -
diğerlerinden bir farkı yok gibi -
sanırım yollamayacağım -
quote:
Orijinalden alıntı: calibrane
sende daha iyileri vardı. bunda pek birşey göremedim. w atacağını değil flash veya o doğrultuda gideceğini düşünerek atılmış bir hook. havada yakalaman güzel olmuş da flash attığında da yakalasan çok güzel olmazdı. güzel bi kassadin yakalamıştın top lanede. o daha iyiydi.
Gider diyorsan onu yollayayım vaskervona giremeden ölmek istemiyorum -
Bir sonuç alacağını pek sanmam ama yolla gitsin bir şey kaybetmezsin. -
Yolla şansını dene. -
quote:
Orijinalden alıntı: MrHook33
quote:
sende daha iyileri vardı. bunda pek birşey göremedim. w atacağını değil flash veya o doğrultuda gideceğini düşünerek atılmış bir hook. havada yakalaman güzel olmuş da flash attığında da yakalasan çok güzel olmazdı. güzel bi kassadin yakalamıştın top lanede. o daha iyiydi.
Gider diyorsan onu yollayayım vaskervona giremeden ölmek istemiyorum
oranın değişmezleri var yasuo zed thresh lee gibi milli herolarla yapacağın herşey genelde alınır. sen en beğendiğini yolla. bide tek hareket olmasın. skill setiyle beraber yani. mesela hook atıp flash atıp uzak mesafedekine fener atıp adama gitme tarzı.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MrHook33
quote:
Gider diyorsan onu yollayayım vaskervona giremeden ölmek istemiyorum
oranın değişmezleri var yasuo zed thresh lee gibi milli herolarla yapacağın herşey genelde alınır. sen en beğendiğini yolla. bide tek hareket olmasın. skill setiyle beraber yani. mesela hook atıp flash atıp uzak mesafedekine fener atıp adama gitme tarzı.
Yollama sınırı olmasa 40-50 tane atacağım da böyle çok zora sokuyorlar beni , deneyeyim bakalım teşekkürler
-
Girer.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bence şu yaptığın videoları at vaskervona sokacaklarına belki paylaşırlar. -
Olabilitesi yüksek -
quote:
Orijinalden alıntı: Hyperior
bence şu yaptığın videoları at vaskervona sokacaklarına belki paylaşırlar.
Keşkeeeee -
Geçen ay Sıfır mekanik Azir ve Feed olmuş Yasuo'nun e q e q ile 4' te 4 almasını gördükten sonra senin ki neden olmasın. -
Vaskervona girenler listesi:
Vayne Pentakill
Yasuo Pentakill
Azir Drift
Thresh Madlife
Lee Sin Insec
Zed W-R gölge değiştirmek
Büyük ihtimal girer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tris flash atsaydı yakalasaydın daha iyiydi yani bunu o hooku atıp tutana kadar bilemezsin. Zeki bir tris o flashı o şekilde farkediyorsa yarım sn daha bekleyip hook tam denk geldiğinde w atarak hooku dodgeleyebilirdi. 0 zararla çıkardı. Ama bunu sende bilemiyorsun o hooku atıp tutana kadar. Çünkü flashta atabilir. Tamamen failleyedebilirsin. Vs. vs.
Benzer içerikler
- lol ilk şampiyonlar
- lol ayak bilmece
- lol mmr öğrenme
- çilingirin kaç parmağı var
- rekt ne demek
- afk nedir
- lol kaç gb
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X