Şimdi Ara

Vatan bilgisayar 45 gundur serviste urunu bekletiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 45 gun once islemcim arizalanmisti ve garantiye vermistim.Musteri hizmetlerini her aradigimda farkli seyler soyluyorlar.biri penta ya gonderdik diyor digeri merkezde diyor.penta bilgisayari ariyorum intel islemcilerin servisi bizde degil diyorlar.bir turlu servis sonucu sonlanmadi.sikayetvar.com a yazdim cevapta yok.nasil olacak bu is?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamir süresi 20 iş gününü geçtiyse aldığınız yere gidip hakkınızı arayın tüketici haklarından yardım alın, aynı ürünün yenisini versinler yada para iadesi yapsınlar. Aynı şey ekran kartımda başıma geldi orayı arıyorum yok burayı arıyorum yok 20 iş günü geçtiğinde '0' ürün yollamışlar bende yapılanın haksızlık olduğu için almadım ürünü iade ettim parayı geri aldım daha da o markanın ürünlerini almam. İyi niyetli olmayacaksınız bu işlerde, sesi çıkmıyor diye milleti mağdur ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeDeX_114

Tamir süresi 20 iş gününü geçtiyse aldığınız yere gidip hakkınızı arayın tüketici haklarından yardım alın, aynı ürünün yenisini versinler yada para iadesi yapsınlar. Aynı şey ekran kartımda başıma geldi orayı arıyorum yok burayı arıyorum yok 20 iş günü geçtiğinde '0' ürün yollamışlar bende yapılanın haksızlık olduğu için almadım ürünü iade ettim parayı geri aldım daha da o markanın ürünlerini almam. İyi niyetli olmayacaksınız bu işlerde, sesi çıkmıyor diye milleti mağdur ediyorlar.

Bugun aradim musteri hizmetlerini.urun yurtdisinda serviste diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

Orijinalden alıntı: FeDeX_114

Tamir süresi 20 iş gününü geçtiyse aldığınız yere gidip hakkınızı arayın tüketici haklarından yardım alın, aynı ürünün yenisini versinler yada para iadesi yapsınlar. Aynı şey ekran kartımda başıma geldi orayı arıyorum yok burayı arıyorum yok 20 iş günü geçtiğinde '0' ürün yollamışlar bende yapılanın haksızlık olduğu için almadım ürünü iade ettim parayı geri aldım daha da o markanın ürünlerini almam. İyi niyetli olmayacaksınız bu işlerde, sesi çıkmıyor diye milleti mağdur ediyorlar.

Bugun aradim musteri hizmetlerini.urun yurtdisinda serviste diyor

Kavga çıkart.

kesin çözüm yayalım beyler

• +1
  • Valla bende de böyle bir durum oldu. 45 değil de 30 gün kadar bekledi. Sonra bu nasıl iş diye biraz çemkirdim, 3 gün sonra arayıp çağırdılar. Aynı ürünün sıfırı ile döndüm eve. Konu Vatan Bilgisayar ise günahım kadar acımam, elinizden geleni yapın. Sahtekar herifler...
  • Sözkonusu Vatan Bilgisayar ise bağırıp çağırmadan işinizi halletmezler. Aslında bakarsa bu Türkiyenin bir çok yerinde geçerli. Seni sakin ve rahat gördükleri zaman kimse iplemez. Ama ne zaman bağırıp çağırırsanız o zaman işiniz hallolur. Buranın düzeni böyle, bu şekilde alışmışlar. 20 iş gününü geçtiği anda gidin Vatan Bilgisayara, sert bir şekilde ben bu ürünün yenisini istiyorum yada iade isteyin. Tavrınızı ortaya koyun. Emin olun işiniz %80 çözülür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • die_caprio kullanıcısına yanıt
    Ürün eğer 20 iş gününü geçtiyse aynı ürünün sıfırını veya para iadesi yapmıyorlarsa hiç uğraşmayın Tüketici hakem heyetine gidin.
  • işlemciyi "tamir" mi ediyorlarmış? valla geçmiş olsun ne diyim inşallah gelir :D
  • 21. gün kapıya dayanırım.
  • Boşuna beklemişsin o kadar süre. Yasal sınırları geçtiği anda hakkını aramaya başlamalıydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RocheBobois

Ürün eğer 20 iş gününü geçtiyse aynı ürünün sıfırını veya para iadesi yapmıyorlarsa hiç uğraşmayın Tüketici hakem heyetine gidin.

Hocam zaten islemcinin tamir edilmesi olmayacagi icin para iadesi yada yenisinin gelmesini istiyorum.ilk baslarda urunu distrubutore gonderdik dediler.sonra geri geldi biz ana merkezimizde test edecegiz dediler.simdide yurtdisina gonderdik diyorlar

• Valla benimde 30 gündir vatanda anakartım arkadasların dediği gibi gidip çemkirmek lazım mış sağolsun vatandaki arkadaş ürünün seri nosunu yanlıs yazınca serviste sürekli ürün yok diyo gözüküyodu gecen hafta farkına vardım gittik baya bi kavga falan yarın öğlen yenisini alıp gelicem bakalım yarın güncellerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.