Şimdi Ara

vatan bilgisayar çalışma şartları ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
4
Favori
40.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bu meslekte yer edinmek istiyorum.2 senelik üniversite öğrenciyim ve okul devam ediyor. Benim okul 1 sene uzadı ve ben son senemi okuyorum.Sadece sınavlara girecem.
    Bende başvuru yapsam işe alırlar mı ?/ Bunu diplomam olmadığı ve nede olsa öğrenci olduğumdan soruyorum. Çevrenizde veya çalıştığınız iş yerinizde böyle durumda olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRYSHEAD -- 3 Nisan 2014; 4:54:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRYSHEAD

Bende bu meslekte yer edinmek istiyorum.2 senelik üniversite öğrenciyim ve okul devam ediyor. Benim okul 1 sene uzadı ve ben son senemi okuyorum.Sadece sınavlara girecem.
    Bende başvuru yapsam işe alırlar mı ?/ Bunu diplomam olmadığı ve nede olsa öğrenci olduğumdan soruyorum. Çevrenizde veya çalıştığınız iş yerinizde böyle durumda olan var mı?

Okulun devam etmekte ise part time girebilirsin. Okul sorun olmuyorsa normalde girebilirsin. Üniversite mezunu gibi bi dertleri yok. Sadece kıdem yükselmelerinde faydası olur, öncelik saglar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

yaşınız 25+ ysa genelde zaten 19-25 lik elemanları alıyolar bu tip sektore çünkü bildiğin tezgahtarlık vasfıyla saatlerce ayaktasın, zaten dayanamayıp çıkan oldukça var, fizik yapınız dayanıklı,ve bütün gün insalara çene yetiştircek düzeyde değilseniz kalkışmıyın bile.. tatillinize düşkün biriyseniz bunu unutun milli bayramlarda dini bayramlarda bile full çalışçaksınız...ciddiyim...25+ nın pek kaldırcağı tarzda değil yani..o yüzden biri çıkıp biri girer pek sabit elman gormek zor..işsizlikten mecbur giriliyor işte...

Eğer kabul edildiğim için ararlarsa gerçekten benim için iyi olacak, sadece ben değil ev için de.
    Yaşım 22 ayakta kalmaya dayanabiliyorum ve başa çıkabilirim diye düşünüyorum.
    Aslında hiç yanaşmadığım bir şeydi tezgahlık ama işe girmem benim için daha iyi olacak.
    Cevap için sağolun.

ben bu sektorden geliyorum,vatan bilgisayarda 4 sene çalıştım teknik serviste, sana birşey katmazlar veya öğretmezler kazındırcağı pek birşey yok(mesleki anlamda) sadece ürünü satmak işin!, evlenince 25+ olunca pek vakit ayıramıyınca atıyolar zaten umarım hakkında hayırlısı olur..iş bu zor bu ülkede ,mecbur beğen beğenme giriyon işte yaşın küçük iyi diploma yapmaya bak

Dostum cevap yazmayacaktım, tartısmamak adına ama insanlarada yanlış bilgiler vermen ne kadar dogru bilemedim. Acil olarak düzeltilmesi gereken bazı şeyler var, insanlar senin yazdıklarından fikir çıkarmışlar, ama durum senin anlattigin gibi degil. Bu yüzden insanlarıda yanlış yönlendirmenin bi anlamı yok.

Öncelikle ;

+25 yaşınız var ise işten cıkarılma durumunuz yok. Hatta çok ağır bir suç yada hırsızlık yapmadıgınız sürece işten cıkarılmamanız garanti. Zaten evli olanlar yada evlenecegim diyenleri cıkarmaları çok saçma olur. Evli insanlar daha iyi çalışırlar. Sorumluluk almak nedir bilirler. Belli bir duruş kazanmışlardır zaten evliilik gibi bir olay sonrası. Sorumluluklarını bilirler. Böyle bireyleride kimse işten cıkarmak istemez.

Fizik yapınız, genç olmanız yahut sürekli ayakta durma gibi bir sorunda yok. Yani elbette bölümünüzde sürekli aktif olmanız gerekmekte lakin oturdugunuzda ise arkanızdan kimse bir kırbaç darbesi ile sizi zorla kaldırmıyor.

Sen 4 yıl çalışmışsın lakin, sen birşeyler elde edememişsin diye insanlarda elde edemeyecekler anlamına gelmez. Firma elbette sana birşey katmayacak. Sen birşeyler katacaksın,çabalayacaksın ki sonucunu alasın.

Belli dönemlerde eğitimleri ve sınavları var. Bunlara girip başarılı oldugunuz takdirde önünüz açık. Kıdem alırsınız. Kimi var 1o yıl gider hala tezgahdardır, kimi var 1 yıl gider yetkili olur,satış yapma yükü ondan alınır. Her işin zor bir yanı var. Burdaki zorluk satış yapmak zorunda olmanız. Ama kıdem için çalışırsanız satış yapma gibi bi derdiniz kalmaz. Yönetmeye ve yönlendirmeye başlarsınız.

Vatan bilgisayar yetkililerini genelde kendi içinden cıkarmayı seven bir firma. Dışardan direk tepenize bir yetkilinin gelmesi kolay rastlanan olaylar degil. Ama yokta diyemeyiz.
    Yani herşey sizin elinizde...

Saygılar..

• Edizcem E kullanıcısına yanıt
    Bilgi için çok sağol hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRYSHEAD

Bilgi için çok sağol hocam

Faydali oldu isem ne mutlu dostum.

Saygilar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edizcem

Dostum cevap yazmayacaktım, tartısmamak adına ama insanlarada yanlış bilgiler vermen ne kadar dogru bilemedim. Acil olarak düzeltilmesi gereken bazı şeyler var, insanlar senin yazdıklarından fikir çıkarmışlar, ama durum senin anlattigin gibi degil. Bu yüzden insanlarıda yanlış yönlendirmenin bi anlamı yok.

Öncelikle ;

+25 yaşınız var ise işten cıkarılma durumunuz yok. Hatta çok ağır bir suç yada hırsızlık yapmadıgınız sürece işten cıkarılmamanız garanti. Zaten evli olanlar yada evlenecegim diyenleri cıkarmaları çok saçma olur. Evli insanlar daha iyi çalışırlar. Sorumluluk almak nedir bilirler. Belli bir duruş kazanmışlardır zaten evliilik gibi bir olay sonrası. Sorumluluklarını bilirler. Böyle bireyleride kimse işten cıkarmak istemez.

Fizik yapınız, genç olmanız yahut sürekli ayakta durma gibi bir sorunda yok. Yani elbette bölümünüzde sürekli aktif olmanız gerekmekte lakin oturdugunuzda ise arkanızdan kimse bir kırbaç darbesi ile sizi zorla kaldırmıyor.

Sen 4 yıl çalışmışsın lakin, sen birşeyler elde edememişsin diye insanlarda elde edemeyecekler anlamına gelmez. Firma elbette sana birşey katmayacak. Sen birşeyler katacaksın,çabalayacaksın ki sonucunu alasın.

Belli dönemlerde eğitimleri ve sınavları var. Bunlara girip başarılı oldugunuz takdirde önünüz açık. Kıdem alırsınız. Kimi var 1o yıl gider hala tezgahdardır, kimi var 1 yıl gider yetkili olur,satış yapma yükü ondan alınır. Her işin zor bir yanı var. Burdaki zorluk satış yapmak zorunda olmanız. Ama kıdem için çalışırsanız satış yapma gibi bi derdiniz kalmaz. Yönetmeye ve yönlendirmeye başlarsınız.

Vatan bilgisayar yetkililerini genelde kendi içinden cıkarmayı seven bir firma. Dışardan direk tepenize bir yetkilinin gelmesi kolay rastlanan olaylar degil. Ama yokta diyemeyiz.

Saygılar..

Bu yorumu yapan kardeşime noktasına virgülüne kadar katılıyorum. 4 senede bişey olamadıysanız bu kişilkle isteksizlikle açıklanabilir. Ben Vatan' da 5 ay gibi kısa bir süre çalıştım kendi isteğimle ayrıldım ancak 5 ayda oem bölümünde çok iyi işler yaptık takım olarak ve satışlarımı göre merkez normalde 3 ay sonra başlatılan primi bana 1. ayın sonunda direk başlattı. Personelini motive etmeyi bilen bir şirkettir Vatan Bilgisayar. Ayrıca yöneticilerini kendi içerisinden performansa ve karektere göre seçip çıkaran bir kuruluş.

Bişey öğrenmedim demek haksızlık olur en azından insanları dinleme,anlama ve konuşma kabiliyeti kazanıyorsunuz. öncelikle ardından çözüm odaklı olabilme konusunda tamamen haberiniz olmadan eğitim almış oluyorsunuz. Teknoloji mağazası olması sebebiyle kesinlikle hiç görmediğiniz bilmediğiniz konular hakkında bilgiler edinip öğrenip günlük hayatınızda bile bu bilgilere ihtiyaç duyabiliyorsunuz. Ben Vatan'a girmeden evvel excel hakkında pek bilgi sahibi değildim ancak sürekli raporlamalar ve sayımlar yaptığınız için istemsiz bir şekilde direk uygulamalı olarak öğrenmiş oluyorsunuz.

Kestirip atarak firmaları karalayarak biz millet olarak hiç bir yere gelemeyiz. Maaşı az olabilir o performansına bağlı beraber çalıştığım oemi yemiş yutmuş bir arkadaşım tam 1600 lira net maaş alıyordu + prim ve yan ödemelr alıyordu. Vatan'da kalıcı olmak istiyorsanız biraz fedakarlık edip basamak atlamaya çalışmanız lazım. Bende çok hızlı bir giriş yapmıştım lakin özel sebeplerimden dolayı ayrılmak durumunda kaldım. Yöneticileri genel olarak iyi ve sizi yarış atı gibi görmeyen belli bir duruşu çizgisi olan Vatan Bilgisayar'da çalışabilirsiniz arkadaşlar.

Tek olumsuz nokta olarak belirmeliyim ki ayakta kalmak gerçekten yorucu oluyor. Lakin ay sonu dolgun ve primlerle süslenmiş maaşı çektiğinizde tatlı bir yorgunluk olarak zihninizde yer ediyor.

Herkese gönlündeki işi eşi ve aileyi kurması dileğiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rachadell -- 3 Haziran 2014; 0:12:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rachadell

quote:

Öncelikle ;

Saygılar..

Bu yorumu yapan kardeşime noktasına virgülüne kadar katılıyorum. 4 senede bişey olamadıysanız bu kişilkle isteksizlikle açıklanabilir. Ben Vatan' da 5 ay gibi kısa bir süre çalıştım kendi isteğimle ayrıldım ancak 5 ayda oem bölümünde çok iyi işler yaptık takım olarak ve satışlarımı göre merkez normalde 3 ay sonra başlatılan primi bana 1. ayın sonunda direk başlattı. Personelini motive etmeyi bilen bir şirkettir Vatan Bilgisayar. Ayrıca yöneticilerini kendi içerisinden performansa ve karektere göre seçip çıkaran bir kuruluş.

Bişey öğrenmedim demek haksızlık olur en azından insanları dinleme,anlama ve konuşma kabiliyeti kazanıyorsunuz. öncelikle ardından çözüm odaklı olabilme konusunda tamamen haberiniz olmadan eğitim almış oluyorsunuz. Teknoloji mağazası olması sebebiyle kesinlikle hiç görmediğiniz bilmediğiniz konular hakkında bilgiler edinip öğrenip günlük hayatınızda bile bu bilgilere ihtiyaç duyabiliyorsunuz. Ben Vatan'a girmeden evvel excel hakkında pek bilgi sahibi değildim ancak sürekli raporlamalar ve sayımlar yaptığınız için istemsiz bir şekilde direk uygulamalı olarak öğrenmiş oluyorsunuz.

Kestirip atarak firmaları karalayarak biz millet olarak hiç bir yere gelemeyiz. Maaşı az olabilir o performansına bağlı beraber çalıştığım oemi yemiş yutmuş bir arkadaşım tam 1600 lira net maaş alıyordu + prim ve yan ödemelr alıyordu. Vatan'da kalıcı olmak istiyorsanız biraz fedakarlık edip basamak atlamaya çalışmanız lazım. Bende çok hızlı bir giriş yapmıştım lakin özel sebeplerimden dolayı ayrılmak durumunda kaldım. Yöneticileri genel olarak iyi ve sizi yarış atı gibi görmeyen belli bir duruşu çizgisi olan Vatan Bilgisayar'da çalışabilirsiniz arkadaşlar.

Tek olumsuz nokta olarak belirmeliyim ki ayakta kalmak gerçekten yorucu oluyor. Lakin ay sonu dolgun ve primlerle süslenmiş maaşı çektiğinizde tatlı bir yorgunluk olarak zihninizde yer ediyor.

peki birşey soracağım. 3 aylık işe alırlar mı üniversitede okuyan bir insanı? memleketimde yazın çalışmak istiyorum. yaşım 21. orada çalışanlar ne gibi işler yapıyorlar. mesela pc toplayan bölüm var ben o işi yapabilirim. eğitim dediklerinde ne gösteriyorlar. ayakta durmayı geçtim genel olarak yapılan işlerin zorluğu neler ?

• quote:

quote:

Öncelikle ;

Saygılar..

ben vatana o kadar başvuru yaptım sadece bir kere çağrıldım..yabancı özentisi skype den görüşme yaptık bana bir pc dizin dedi bende nasıl bir istiyorsunuz dedim..farketmez dedi bende kendime dizdiğim pc amd 6300 işlemci ekran k. sapphire 7850 g2 gb king ram seagate 1 tb hdd kasa da 600 watt midgar xigmatek..insan kaynakalrındaki bayan beğenmedi herhgalde pc biz sizi ararız dedi ne araya ne soran var..bu işleri bir türlü anlamamışmdır..ilk pc win 3.1 işletim sistemli amd 386 bilgisayarım oldugundan beri yani 96 dan beri teknolojiyi takip ettim..ama insan kaynakalrındaki bayanı tatmin edecek kadar demek ki bilgi sahibi olamadım.....işin acı tarafı acaba o bayan benim dizdiğim pc parçalarını ne kadar tanıyordu..ama iş ararken sadece şunu biliyorum bu sektörde media markt dışındaki teknoloji mağazalarında çalışanların hepsi mutsuz ve sitemkar..sadece media markt çalışanlar gerek çalışma saatleri gerekse maaşlarından çok memnunlar..

• Skype da bu tarz teknik sorular soruluyor sizden oem pc toplamanız istenmiş. Burada amaç parçaların uyumluğu değil sizin o pc yi toplarken karşınızdaki insana sorular sorup etkin dinleme yapıp yapamadığınız aranılan ürünün ya da hizmetin ne olduğunu net bir şekilde anlayıp seçenekleri daraltaıp sonuca ulaşabilmeniz baz alınıyor. İnsan kaynaklarının ürünlerin hepsini teknik olarak bilmesi mümkün değil zaten oradaki amaç sizin bu işi ne kadar bildiğinizde değil quiz gibi bir şey anlık çözüm sunabilmek, etkin dinleme yapabilmek, anlayabilmek seçenek sunabilmek, karşınızdaki farketmez dese bile ona doğru soruları sorup ürünü ya da hizmeti satıyor olabilmenizdir. Şunu unutmayınız ki ürünü teknik detaylarını tek solukta sıralayarak değil ürünün faydasını anlatarak ihtiyaç oluşturarak satabilirsiniz.

Vatan'da çalıştığım süre içerisinde oem bölümüne sadece 1 adet flash bellek almak için gelen müşteriye komple sıfırdan hem de son derece iddia lı bir pc yoplandığına şahit oldum. Umarım o mülakatın neden ve nasıl yapıldığını kısada olsa anlatabildim.

• Vatanbilgisayar çalışanlarının işi cidden zor. Özellikle Topkapı mağazası. Baya alışveriş yapmısligim oldu. Adamların sinirleriyle oynuyorlar resmen. Ve her zaman en iyisini hakediyor adamlar. Her zaman ilgililer musterilere karşı. Onları robot misali çalıştıran ve adam gibi maddi manevi haklarını vermeyen patronlara kocaman bir ve dostum inşallah aradigin isi bulursun girersende vatana herşey gönlünce olsun diyorum.

• quote:

Skype da bu tarz teknik sorular soruluyor sizden oem pc toplamanız istenmiş. Burada amaç parçaların uyumluğu değil sizin o pc yi toplarken karşınızdaki insana sorular sorup etkin dinleme yapıp yapamadığınız aranılan ürünün ya da hizmetin ne olduğunu net bir şekilde anlayıp seçenekleri daraltaıp sonuca ulaşabilmeniz baz alınıyor. İnsan kaynaklarının ürünlerin hepsini teknik olarak bilmesi mümkün değil zaten oradaki amaç sizin bu işi ne kadar bildiğinizde değil quiz gibi bir şey anlık çözüm sunabilmek, etkin dinleme yapabilmek, anlayabilmek seçenek sunabilmek, karşınızdaki farketmez dese bile ona doğru soruları sorup ürünü ya da hizmeti satıyor olabilmenizdir. Şunu unutmayınız ki ürünü teknik detaylarını tek solukta sıralayarak değil ürünün faydasını anlatarak ihtiyaç oluşturarak satabilirsiniz.

Vatan'da çalıştığım süre içerisinde oem bölümüne sadece 1 adet flash bellek almak için gelen müşteriye komple sıfırdan hem de son derece iddia lı bir pc yoplandığına şahit oldum. Umarım o mülakatın neden ve nasıl yapıldığını kısada olsa anlatabildim.

dostum yalnı bayan suratıma bile bakmadı..sonucta benimde kafam karıştı pc toplamak müşterinin butçesine göre olur dedim oyun-ofi pc mi diye sordum farketmez dedi..bende bana göre iyi bir pc dizdim..ama dedğim gibi ya bu işler kısmet galiba benm bu teknoloji marketlerinde hiç şansım olmadı kısmet..

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Vatanbilgisayar çalışanlarının işi cidden zor. Özellikle Topkapı mağazası. Baya alışveriş yapmısligim oldu. Adamların sinirleriyle oynuyorlar resmen. Ve her zaman en iyisini hakediyor adamlar. Her zaman ilgililer musterilere karşı. Onları robot misali çalıştıran ve adam gibi maddi manevi haklarını vermeyen patronlara kocaman bir ve dostum inşallah aradigin isi bulursun girersende vatana herşey gönlünce olsun diyorum.

kardeş media markt çalışanla konuştum müdürleri almandı şimdi turk gelmiş..alman müdür asla kimse kimsnein saatini ihlalal edemz diyordu..çalışma suresi biten hemen çıkaar diyordu...yani çalışma saatin bitti biraz daha dur falan filan yok dedi..ve maaş olarakta baya iyi bir rakam soyledi primlerle yemek kartla 2000 tl dedi..artık bilmiyorum doğru mu..ama vatan teknosa çalışanlarıyla muhabbet ettim hepsi mutsuz..bizim turk zihniyeti emecek kanını..

• quote:

Skype da bu tarz teknik sorular soruluyor sizden oem pc toplamanız istenmiş. Burada amaç parçaların uyumluğu değil sizin o pc yi toplarken karşınızdaki insana sorular sorup etkin dinleme yapıp yapamadığınız aranılan ürünün ya da hizmetin ne olduğunu net bir şekilde anlayıp seçenekleri daraltaıp sonuca ulaşabilmeniz baz alınıyor. İnsan kaynaklarının ürünlerin hepsini teknik olarak bilmesi mümkün değil zaten oradaki amaç sizin bu işi ne kadar bildiğinizde değil quiz gibi bir şey anlık çözüm sunabilmek, etkin dinleme yapabilmek, anlayabilmek seçenek sunabilmek, karşınızdaki farketmez dese bile ona doğru soruları sorup ürünü ya da hizmeti satıyor olabilmenizdir. Şunu unutmayınız ki ürünü teknik detaylarını tek solukta sıralayarak değil ürünün faydasını anlatarak ihtiyaç oluşturarak satabilirsiniz.

bu arada ekleyim kardeşim..notebook ve tel bölümündeki bilgisizler nasıl işe alınmış peki..çalışan akıllı tel daha gpu kullanıldıgını bile bilmiyor ustelik yahu arkadaşım gpu var bir bakar mısın adreno mali mi dedğimde artislik yapmasını biliyorlar..onlar nasıl işe alınmış özellikle süslü kızlar..abazalıktan mı acaba..neyse bu konulara girmek istemiyorum dediğn fasa fiso sadece kısmet işi..bu bilgisizliklerle bile adam alınabiliyorsa işe alım şöyle böyle diye sorgulamam..hhaaa vatanı vat olarak desteklıyorum bence tr gururu ama artık bu firmanında avrupaya açılma zamanı geldi..bu böyle devam etmz halkın cebinden paraasını almakla..birazda avrupada mağaza açıp ulkeye döviz getirmesi lazım.

• Saydiklarinizin cogu zaten ozelin tumunde var...

• Vatan bilgisayarda 1 yılı yakın çalıştım şunu söylebilirim maaş çok düşük çalışma şartları çok kötü. müdürlerin seni kollamıyor bi hata oldugu suç sana kalıyor.bimeks kesinlikle daha iyidir tavsiye etmem.
  • quote:

Arkadaşlar cuma günü görüşmeye çağırdılar gittim görüştüm. Öcelikle yazdığım tüm detaylar an itibari ile güncel bilgilerdir.

Satış pozisyonu için başvurduğum için 2 aylık deneme süreci var. bu dönemde primden yararlanılamıyor ancak performansınıza bakılıyormuş. Bu süre zarfında 911 TL maaş + 73 TL AGİ toplamda 984 TL alıyorsunuz. Ayrıca bu deneme süresince ünvanınız yardımcı satış elemanı olarak görünüyor.

Deneme sürecin sonunda başarılı görülenler satış temsilcisi oluyor ve maaşları deneme sürecindeki 2 aylık periyoda göre belirlenip teklif sunuluyor. Aşağı yukarı 1100-1300 arasında ayrıca satıştan primlerde alınıyor. Bireysel kotanız,reyon kotanız,mağaza kotanız olmak üzere 3 kota var. İşlek bir caddedeyseniz rahatlıkla yapılıyor kotalar merak etmeyin. Ayrıca özel ürünler var onları satarsanız ayrıca primlerde alabiliyorsunuz.

Orta düzeyde bir personel 1100 maaş + 400-700 arası prim alıyor.Ek olarak Telefon veyahut Bilgisayar reyonunu kaparsan 2 milyardan aşağı maaş almazsın.

Şartlar şöyle;

sabah 10:00 - akşam 22:00 çalışıyorsunuz
    2+1 sistem var ( 2 gün iş 1 gün izin haftada 3 gün izin yapacağınız haftalar oluyor. )
    Haftalık 45 saat mesainiz var fazla çalıştığınız an sisteme kayıtlanıyor ve sakin günlerde şefler erken çıkış olarak kullandırıyor.
    2 öğün yemek molası (30 ar dakika)
    2 adet 15 er dakikalım molalar
    Güzergah üzeri sabah akşam servis
    SSK

Çalışma saatleri 12 saat fazla diyenler vardır. Zaten 12 sattlik dilimin 30dk x 2 = 1 saat yemek molası. 15dk x 2 mola = 30dk ihtiyaç molası 1,5 saat molalara gidiyor. molalar dışı ihtiyaçlar...vs derken 10 saat çalışıyorsunuz aslında.

Sonuç;

Eğer ki mağazacılıkta başarılı olurum diyorsanız mediamarkt tan sonra çalışılacak en iyi 2. mağaza Vatan'dır.
    Ayrıca 3 ay üst üste verilen kotanızın %130 unu yaparsanız mevki alıyorsunuz.

Yardımcı eleman
    Satış temsilcisi
    Uzman satış temsilcisi
    Yönetici asistanı
    Bölüm yöneticisi
    Alan yöneticisi
    Müdür yardımcısı
    Mağaza müdürü
    Bölge müdürü... diye uzayıp giden bir yola giriyorsunuz. Satışlarınız iyi olursa ve kişiliğinizde sorun yoksa kolay kolay adam çıkaran bir firma değil yıllardır çalışan dostlarımız var. Bende başlıyorum yarın ALLAH herkesin gönlüne göre işlerde çalışmayı nasip etsin...

Merhabalar,

Ben Genel Müdürlük te Satış Sonrası Hizmetlet departmanında eleman aradıklarına istinaden başvuru yapmıstım geçende aradılar. Görüşme için.

O pozisyonun maaş yol vs konularından bilginiz var mı acaba?

• ama sizce nasıl firma şartları iyimi?

iyi gibi denilebilir 2+1 çalışma sistemi çok rahat izin hafta sonlarına denk gelse bile kullanabiliyorsun yemek şirketten yolda sabah kendi imkanlarında geliyorsun akşam servisi kullanıyorsun
    personeline önem verirmi ?
    evet 2 ay deneme süresindesin o süreyi geçtikten sonra şef müdür vs. hepsiyle anlaşırsın eminim kötü bir olaya karışmadıkca işten cıkarılma durumun olmaz.

.. prim hedefleri tutarmı?
    evet 225 lira en düşük prim ama alabilmen için reyon hedefi + kişisel hedefini geçmen lazım kolay bir şey değil.

not : 7 aydır vatanda çalışıyorum.
  • schweini94 kullanıcısına yanıt
    vatanın emeklilik primini yuksek yatırdıgını duydum bu doğru mu..? yani maaşın 1000 tl ama sgk 2000 tl uzerinden yatırıyor..
  • konuyu hortlatalımmı bilgisayar mühendisligi 1.sınıfım magazaya giderek'mi başvuru yapıyım yoksa kariyer.net'den mi
  • Furkanovic44 kullanıcısına yanıt
    kariyer.net'den Sn. Panpişkocuğum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.