Şimdi Ara

vatan bilgisayar çalışma şartları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
4
Favori
40.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dün itibarı ile vatan bilsayara başlamak üzereyim ,mülakatları geçtim ve teklifi yapıldı....,, ama sizce nasıl firma şartları iyimi? personeline önem verirmi ? .. prim hedefleri tutarmı? maaş+ prim olduğu için soruyorum sadece maaşa kalmayalım :)

bu konuda bilgili olan arkadaşların lütfen yardımını rica ederim.

• merak ettim mülakatta ne sordular hocam
  • Hayırlı olsun+mülakatta ne sordular+maaş ne kadar
  • sıradan konular extra bir şey yok bide teknoloji bilgimi ölçen kolay seyler pc hakkında televizyon hakkında fln ,,, maaş konusunu tam söyleyemem ama ,,,,2 ay deneme süresinden sonra yükselecekmiş dediler,,,,,

prim sisteminden bahsettilerde primler tutuyormu önemli olan o tutmassa anlamı yok o primlerin ..merak ettiğim konuda bu zaten :)
  • hayırlı olsun bu arada nereden başvurdun bir de arkadaşların dedigi gibi mülakat nasıldı
  • kariyer netten ,tutarlı sakin bilinçli konuluşursanız sıkıntı yok ,,,
  • 14 yaşındayım.Donanım,oyun vb. bilgilerim gayet iyi.Staj falan yaptırırlar mı yazın 1 ay?Para almasamda olur o çok önemli değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangi Vatan bilgisayar şubesi için oldu bu görüşme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odesius

Hangi Vatan bilgisayar şubesi için oldu bu görüşme.

ifşa.avi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

14 yaşındayım.Donanım,oyun vb. bilgilerim gayet iyi.Staj falan yaptırırlar mı yazın 1 ay?Para almasamda olur o çok önemli değil.

+1
  • Banada teklif geldi çalışma saatleri konusunda bilginiz varmı ?
  • 09:30 gece 22:30 u buluyo..
    cumartesi-pazar yok
    her bayram sadece 1 gün izin...günüde onalar belirliyo..
    kabacası tezgahtarsan bütün gün dikil....
    genede çıtır gençleri alıyolar zaten dayanıyolar diye..sizleri yaniii....
    27+ olunca zaten septliyolar evlenicem demeyin asla sepet havası çalıyolar ,et dolu nasıl olsa bu ülkede..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Ocak 2012; 20:28:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

09:30 gece 22:30 u buluyo..
    cumartesi-pazar yok
    27+ olunca zaten septliyolar evlenicem demeyin asla sepet havası çalıyolar ,et dolu nasıl olsa bu ülkede..

Bana staj yaptırırlarmı 1 ay?
  • teknik servis olarak başvurmuştum yanlız senin bu anlatgın şekilde ise hiç boşuna ugraşmayayım bir kaç yerde 2+1 diye okumuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

09:30 gece 22:30 u buluyo..
    cumartesi-pazar yok

Bana staj yaptırırlarmı 1 ay?

tabi bende stajdan kalmayın zaten ...

• quote:

Orijinalden alıntı: uqur74

teknik servis olarak başvurmuştum yanlız senin bu anlatgın şekilde ise hiç boşuna ugraşmayayım bir kaç yerde 2+1 diye okumuştum

2+1 olanlar saturn ve mediamarket(onlarda torpille giriyo zaten herkez birbirinin yakınını sokuyo) kurumlar yurtdışı bazlı olunca mecburen çağdaşlaşıyolar insana değer artıtoyoo...tr deki mercedes gibi..

bizim turkish beleşçi köle düzenler :
    gold vatan teknosa köle düzenidir...nerdeyse her ay değişen elmen görürsün biri dayanamaz çıkarr hooooopp yenisi :)
    esnek çalışma saatleri ne anlama geliyo sence?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Ocak 2012; 20:47:49 >

• Butun gun orda mi oluyorsunuz yahu. Okul falan nasil gidiyor birlikte anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uqur74

teknik servis olarak başvurmuştum yanlız senin bu anlatgın şekilde ise hiç boşuna ugraşmayayım bir kaç yerde 2+1 diye okumuştum

2+1 olanlar saturn ve mediamarket(onlarda torpille giriyo zaten herkez birbirinin yakınını sokuyo) kurumlar yurtdışı bazlı olunca mecburen çağdaşlaşıyolar insana değer artıtoyoo...tr deki mercedes gibi..

bizim turkish beleşçi köle düzenler :
    gold vatan teknosa köle düzenidir...nerdeyse her ay değişen elmen görürsün biri dayanamaz çıkarr hooooopp yenisi :)
    esnek çalışma saatleri ne anlama geliyo sence?

içimi kararttın sen şuan vatanda çalışıyormusun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Butun gun orda mi oluyorsunuz yahu. Okul falan nasil gidiyor birlikte anlamadim

meslek lisesiysen zaten haftanın 3 günü çalışıyon ne okulu? 2gün okul 3 gün iş son sene...
  • Eğer gerçekten ihtiyacın yoksa girme gerçekten zordur bütün gün akşama kadar ayaktasın saatin belli değil herkes hafta sonu tatil yaparken sen çalışırsın herkes çalışırken sen 1 gün izin yaparsın..Ayrıca insanların kahrını çekmek zordun bütün gün müşteriler ile uğraşacaksın gelecek biri yok o olmadı bu yok bu olmadı o daha birsürü
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.