Şimdi Ara

vatan bilgisayar çalışma şartları ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
4
Favori
40.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Butun gun orda mi oluyorsunuz yahu. Okul falan nasil gidiyor birlikte anlamadim

meslek lisesiysen zaten haftanın 3 günü çalışıyon ne okulu? 2gün okul 3 gün iş son sene...

Liseli degilim universitede okuyorum
    Bize calisma imkani sunmuyorlar galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: uqur74

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uqur74

teknik servis olarak başvurmuştum yanlız senin bu anlatgın şekilde ise hiç boşuna ugraşmayayım bir kaç yerde 2+1 diye okumuştum

2+1 olanlar saturn ve mediamarket(onlarda torpille giriyo zaten herkez birbirinin yakınını sokuyo) kurumlar yurtdışı bazlı olunca mecburen çağdaşlaşıyolar insana değer artıtoyoo...tr deki mercedes gibi..

bizim turkish beleşçi köle düzenler :
    gold vatan teknosa köle düzenidir...nerdeyse her ay değişen elmen görürsün biri dayanamaz çıkarr hooooopp yenisi :)
    esnek çalışma saatleri ne anlama geliyo sence?

içimi kararttın sen şuan vatanda çalışıyormusun ?

türkiye gerçekleri yapacağım bişey yok torpil ülkesinde yaşıyoruz bul yerleş güzel bi işe hayat bazılarına daha adil hayır şu an başka sektördeyim iletişim bazında 29 yaşındayım yükseleli çok oldu ama bu işe akraba torpilliyle girdim kabul ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Ocak 2012; 20:55:29 >

• Bizim Dayımz yokki öle güzel bi yere yerleşelim
  • Ben depo elemanı olarak başvuru yapmıştım. Başvuru ve ardından görüşme onaylandı. Yalnız görüşme esnasında kıl olduğum bir durum olmuştu. İlk evvela İK dan bir baaaayan ile görüştüm. Gayet nazik kibar ve kurumsal bir lisanla konuştu. Benimle görüşmesini bitirdikten sonra sizinle depo şefini görüştüreceğim dedi 5 dakika bekleyiniz lütfen dedi kendileri. Her şey iyi güzel depo şefi geldi tokalaşma selamlaşma vs derken yanıma oturdu. Oturur oturmaz hemen masanın üzerinde duran cv me göz atıp suratı ekşi ekşi siz askerlik yapmamışmıydınız dedi. Ben normalde askerlik yapmayanları kabul etmiyorum falan vs dialoglarına girdi. Ben de kıl oldum tabi bu duruma. Bu demek oluyor ki çok muhterem kurumsal firmalar karşı insan unsurunda bir o kadar da ilkel iş aksiyonu içerisindeler. Neyse ben kendimi tanıttım o da işin işleyişiyle ilgili bilgiler verdi. Daha iyi işler de yapabilirsin gerçekten burada çalışmak istiyor musun falan gibi cümleler kurdu. Velhasılı bana negatif elektriği yükledi orada. Neyse ben de piyasada doğru düzgün iş yok. Daha doğrusu olsa da benim itibarım yok. Ya kurumsal olmalı ya da kamu sektörü olmalı. Bunun dışındaki yerlerde zaten iyi iş verseler bile itibar etmem. Çünkü heeeeeerrrkes kapital düzenin bir parçası olmuş ve herkes kendini çok iyi bir şekilde kanalize olmuş bu duruma. Her neyse ben düşüncelerimi anlattım uygun bir dille. Tamam o zaman eğer sen kabul ediyorsan ben okey i veriyorum fakat bir de yukarıdan onay verilmesi gerekecek dedi. Tamam dedim teşekkür ettim ve çıkıp ayrıldım. 3 saat sonra telefon geldi görüşmenin onaylandığını söylediler ve çalışma şartları hakkında ve olanakları hakkında bilgileri saymaya başladılar. Koşullar şu şekilde arkadaşlar... Bunda gizlenecek saklanacak bir durum yok. Sonuçta MİT bilgisi değil bu... Bunu paylaşmak memleketin bekasını da etkilemeyecek.
    Yemek+SSK
    haftada bir gün izin.
    Sabah 10 akşam 7
    7 den sonra veya tatil günlerinde çalışırsan mesai ücreti veriliyor. Fazladan mesai mağazanın yoğunluğu veya iş yoğunluğuna göre değişebiliyor.
    Bayramda 1 gün tatil.
    Ve 2 aylık deneme süresini geçtikten sonra mağazanın ortak puanından alacağın primler var.
    Maaş 850 TL + Asgari geçim indirimiyle birlikte 928 TL. Primle birlikte 1000 TL civarında oynar gibime geliyor.
    Yol parası yoktu galiba telefonda bir sürü şey saydılar hatırlamıyorum. Bu koşulları yazılı olarak sunmamaları da ayrı bir soru işareti zaten. (Kurumsal bir firmadan bahsediyoruz ya....)
    ilerleyen zamanlarda şirket içinde yükselme ve kıdem alma gibi durumlar olduğundan bahsetti. Bu kıdem olayı da senin şefinin vereceği puanlara göreymiş.

Vatan Bilgisayarın deposunda çalışacaklar var ise koşullar bu.... Ben iş görüşmelerinden nefret eden birisiyim. Gerçi bana kalsa medeniyetten uzak bir yerde robinson hayatı yaşarım ya o ayrı konu. Sistemin parçası haline gelmiş herkes ruhsal bir hastalık halinde. Burada sizlerle paylaştıklarım sadece durumu kötü olan öğrenci arkadaşlar içindi. Bu arada duygularıma tercüman olması adına sizlerle bir video paylaşmak istiyorum.
    http://www.youtube.com/watch?v=W3y4uDqvEsE

Saygılarımla....

• Arkadaşlar benide mülakata çağardılar.Satış elemanının çalışma saatleri kaç saat?Bazı yerlerde 2+1 çalışılıyor diye duydum?Vatanda çalışan arkadaşlar artısı eksisini aktarabilirmi? Teknoloji marketlerine göre şartları nasıl? Sektörel deneyimim mevcut.
    Satış elemanına ortalama ne maaş verirler? Prim ile beraber genel ortalaması nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -the-

Arkadaşlar benide mülakata çağardılar.Satış elemanının çalışma saatleri kaç saat?Bazı yerlerde 2+1 çalışılıyor diye duydum?Vatanda çalışan arkadaşlar artısı eksisini aktarabilirmi? Teknoloji marketlerine göre şartları nasıl? Sektörel deneyimim mevcut.
    Satış elemanına ortalama ne maaş verirler? Prim ile beraber genel ortalaması nedir?

bende başvurdum çogu yer döndü vatan daha dönmedi 9 gün oluyor nerdeyse başvuru yapalı. Gerçi genelde başvurularımdan 2-3 hafta sonra aradılar beni. vatanın part time ve normal satış elemanına başvurdum. Şartları bende merak ediyorum
  • part time iş imkanı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknolabs

part time iş imkanı var mı?

vatan bilgisayarda sadece kariyer.net üzerinden var diger sitelerde bulamadım. 5dk Önce bir Reklam şirketinde çagrı merkezi elemanı için aradılar,

Çalışma Saatleri: Sabah 09:00 Akşam 18:00
    Cumartesi Yarım Gün - Pazar Tatil

Maaş + SSK + prim + yol + yemek yazmışlar bir gidip bakıcam sabah
  • Vatanda çalışan yada teklif alan arkadaşlar yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -the-

Vatanda çalışan yada teklif alan arkadaşlar yokmu?

Beni çarşamba günü çağırdılar. Gidip bakıcaz. Part time çalışmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enderulusoy

Ben depo elemanı olarak başvuru yapmıştım. Başvuru ve ardından görüşme onaylandı. Yalnız görüşme esnasında kıl olduğum bir durum olmuştu. İlk evvela İK dan bir baaaayan ile görüştüm. Gayet nazik kibar ve kurumsal bir lisanla konuştu. Benimle görüşmesini bitirdikten sonra sizinle depo şefini görüştüreceğim dedi 5 dakika bekleyiniz lütfen dedi kendileri. Her şey iyi güzel depo şefi geldi tokalaşma selamlaşma vs derken yanıma oturdu. Oturur oturmaz hemen masanın üzerinde duran cv me göz atıp suratı ekşi ekşi siz askerlik yapmamışmıydınız dedi. Ben normalde askerlik yapmayanları kabul etmiyorum falan vs dialoglarına girdi. Ben de kıl oldum tabi bu duruma. Bu demek oluyor ki çok muhterem kurumsal firmalar karşı insan unsurunda bir o kadar da ilkel iş aksiyonu içerisindeler. Neyse ben kendimi tanıttım o da işin işleyişiyle ilgili bilgiler verdi. Daha iyi işler de yapabilirsin gerçekten burada çalışmak istiyor musun falan gibi cümleler kurdu. Velhasılı bana negatif elektriği yükledi orada. Neyse ben de piyasada doğru düzgün iş yok. Daha doğrusu olsa da benim itibarım yok. Ya kurumsal olmalı ya da kamu sektörü olmalı. Bunun dışındaki yerlerde zaten iyi iş verseler bile itibar etmem. Çünkü heeeeeerrrkes kapital düzenin bir parçası olmuş ve herkes kendini çok iyi bir şekilde kanalize olmuş bu duruma. Her neyse ben düşüncelerimi anlattım uygun bir dille. Tamam o zaman eğer sen kabul ediyorsan ben okey i veriyorum fakat bir de yukarıdan onay verilmesi gerekecek dedi. Tamam dedim teşekkür ettim ve çıkıp ayrıldım. 3 saat sonra telefon geldi görüşmenin onaylandığını söylediler ve çalışma şartları hakkında ve olanakları hakkında bilgileri saymaya başladılar. Koşullar şu şekilde arkadaşlar... Bunda gizlenecek saklanacak bir durum yok. Sonuçta MİT bilgisi değil bu... Bunu paylaşmak memleketin bekasını da etkilemeyecek.
    Yemek+SSK
    haftada bir gün izin.
    Sabah 10 akşam 7
    7 den sonra veya tatil günlerinde çalışırsan mesai ücreti veriliyor. Fazladan mesai mağazanın yoğunluğu veya iş yoğunluğuna göre değişebiliyor.
    Bayramda 1 gün tatil.
    Ve 2 aylık deneme süresini geçtikten sonra mağazanın ortak puanından alacağın primler var.
    Maaş 850 TL + Asgari geçim indirimiyle birlikte 928 TL. Primle birlikte 1000 TL civarında oynar gibime geliyor.
    Yol parası yoktu galiba telefonda bir sürü şey saydılar hatırlamıyorum. Bu koşulları yazılı olarak sunmamaları da ayrı bir soru işareti zaten. (Kurumsal bir firmadan bahsediyoruz ya....)
    ilerleyen zamanlarda şirket içinde yükselme ve kıdem alma gibi durumlar olduğundan bahsetti. Bu kıdem olayı da senin şefinin vereceği puanlara göreymiş.

Vatan Bilgisayarın deposunda çalışacaklar var ise koşullar bu.... Ben iş görüşmelerinden nefret eden birisiyim. Gerçi bana kalsa medeniyetten uzak bir yerde robinson hayatı yaşarım ya o ayrı konu. Sistemin parçası haline gelmiş herkes ruhsal bir hastalık halinde. Burada sizlerle paylaştıklarım sadece durumu kötü olan öğrenci arkadaşlar içindi. Bu arada duygularıma tercüman olması adına sizlerle bir video paylaşmak istiyorum.
    http://www.youtube.com/watch?v=W3y4uDqvEsE

Saygılarımla....

enderulusoy arkadaşa katılıyorum Satış Temsilcisi pozisyonu için 2 + 1 (12 saat) geçerli Teknik Servis pozisyonu için ise 6+1 (ve vardiyalı) (7 saat) geçerli, 2+1 de yemek 2 defa, 6+1' de ise yemek 1 defa ve yol parası vermiyorlar sadece akşam 10 ' da (22:00) çıkanlar için güzergah üzeri olmak kaydı ile servis imkanı var.

• Beyler başvuruyu kariyer.net üzerinden mi yoksa gidip bizzat mı yapıyorsunuz?
  • Sabah 9,30 akşam 10,00 - 10,30 gibi dediler ( günde yaklaşık 13 saat ) Maaş asgari ücretten az bi fazla.Prim var.

Bana uymadığı için kabul etmedim. Sırada 20 küsür kişi vardı. Görüşmeye gelen.
  • maaşları neden söylemiyorsunuz arkdaşlar ortak mı olacz maaşınıza hey Allahım..:DDD davranış bozukluğu var bu millette..vatanla ilgili o kadar başşlık vvar çalışanalrın hepsi kaçamak cevap veriyor vatan sizi tembihledi galiba maaşlarınızı söylemiyeceksiniz diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kervancılar

maaşları neden söylemiyorsunuz arkdaşlar ortak mı olacz maaşınıza hey Allahım..:DDD davranış bozukluğu var bu millette..vatanla ilgili o kadar başşlık vvar çalışanalrın hepsi kaçamak cevap veriyor vatan sizi tembihledi galiba maaşlarınızı söylemiyeceksiniz diye..

:D ilk girş vasıfsızsan asgeri+pirim günde 12 saat dilikmek!bilişim sektorundeyim iyi satış olan biyerdeysen kabiliyet varsa 1.700 1.900 u buluyor değişken sinek avlayan biyerdeysen 900-1000 tl filan...oyle herkese eşit maaş yok nekadar ekmek okadar köfte!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Temmuz 2013; 15:06:30 >
  • quote:

quote:

maaşları neden söylemiyorsunuz arkdaşlar ortak mı olacz maaşınıza hey Allahım..:DDD davranış bozukluğu var bu millette..vatanla ilgili o kadar başşlık vvar çalışanalrın hepsi kaçamak cevap veriyor vatan sizi tembihledi galiba maaşlarınızı söylemiyeceksiniz diye..

:D ilk girş vasıfsızsan asgeri+pirim günde 12 saat dilikmek!bilişim sektorundeyim iyi satış olan biyerdeysen kabiliyet varsa 1.700 1.900 u buluyor değişken sinek avlayan biyerdeysen 900-1000 tl filan...oyle herkese eşit maaş yok nekadar ekmek okadar köfte!

1700 tl maaşı mediamarkta duydum..oda mudurleri alman olduğu için..mesaisi biteni postalıyormuş bizim turk firmaları gibi 2 saat daha dur falan geyiklerine girmiyorlarmış..

• quote:

quote:

quote:

1700 tl maaşı mediamarkta duydum..oda mudurleri alman olduğu için..mesaisi biteni postalıyormuş bizim turk firmaları gibi 2 saat daha dur falan geyiklerine girmiyorlarmış..

oraya girmek için 3kg birşey olması gerekiyo bazı satış elemeanları 4 senelik mezun :) alman firmaların hespi oyledir zaten torpil+çevre+diploma oynar teknosa +gold+vatan turkish köle düzenidir işine gerlirse tarzıdır eml çıkışlı biri bile girebilir maaş paspadır çalışma saatleride 12 saatir en az....ama iyi satış yaparsan maaş 1500 ü geçer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Temmuz 2013; 16:17:44 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

oraya girmek için 3kg birşey olması gerekiyo bazı satış elemeanları 4 senelik mezun :) alman firmaların hespi oyledir zaten torpil+çevre+diploma oynar teknosa +gold+vatan turkish köle düzenidir işine gerlirse tarzıdır eml çıkışlı biri bile girebilir maaş paspadır çalışma saatleride 12 saatir en az....ama iyi satış yaparsan maaş 1500 ü geçer..

yok kardeşim toşaktan çok deneyim ve referans önemli çalışanalrla muhabbet ettim bazıları teknosadan geçiş yapmış şükür ediyorlar bazıalrıda oradaki firma standlarında çalışanalr..4 yıllık diplomaya bakmıyorlar oyle olsa o kadar başvurduk alırlardı..:D zaten bir gun alman muduru kapısında yakalaıyp bize yok mu iş diyeceğim..:)

• kervancılar kullanıcısına yanıt
    refarnsın diğer adı torpildir zaten oyle firmalara her kolunu sallayan giremiyor ne yazıkki....hele vasıfsızsan...insan işsizlik çok ee boyle işine gelirse tarzı oluyor...teknosaya girip 12 saat çalışıp hafta sonu olmayıp evi sadece yatak olarak kullanmaya başla ama 4 seneliksen başka sektöre atla bence trde avm sektörü ağırdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Temmuz 2013; 16:28:34 >
  • quote:

refarnsın diğer adı torpildir zaten oyle firmalara her kolunu sallayan giremiyor ne yazıkki....hele vasıfsızsan...insan işsizlik çok ee boyle işine gelirse tarzı oluyor...teknosaya girip 12 saat çalışıp hafta sonu olmayıp evi sadece yatak olarak kullanmaya başla ama 4 seneliksen başka sektöre atla bence trde avm sektörü ağırdır

referanstan kastım aynı sektörde farklı firmalarda çalışmayı kastettim..adam teknosadan mediamarkta başvurmuş kabul edilmiş..yine elektronik firmasının standına duran bir kişi vardı stand kaldırılınca mediamarkta iş başvursu yapmış ve kabul edilmiş..tabi 3-4 ay marka standında çalışırken herkesi tanıma fırsatı buluyor..kabul edilmesi kolay oluyordur..ama adamlar dışardan bakınca baya keyifli işleri varmış gibi..özellikle pc ve tv reyonundakilerin..ses sistemleri ellerinin altında..:D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.