Şimdi Ara

vatan bilgisayar çalışma şartları ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
4
Favori
40.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben kariyer netten başvurdum kaç kere görüşmeye bile çağırmadılar.Turizm asıl alanım ama teknoloji konusuna daha yatkınım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatmak adına yazıyorum.Bugün görüşmeye gittim görüşme saat 10:30'daydı. 10:20'de mağazaya girdim gerekli başvuru formunu doldurdum bir süre beklememi söylediler.Saat 11:40'ta bir odaya çağrıldım.Bir bilgisayar üzerinden skype ile görüşme yapacağımı söylediler. Karşımdaki işe alım yetkilisi beklediğim için herhangi bir özür yada sebep iletmedi. Bunun dışında defalarca ses ve görüntü kesildi telefon ile devam ettik o kesildi iğrenç bir deneyim yaşadım. Mağaza müdürünün vereceği cevaba göre 2. görüşmeye çağıracaklarını söylediler beklemedeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: trkysn

Konuyu hortlatmak adına yazıyorum.Bugün görüşmeye gittim görüşme saat 10:30'daydı. 10:20'de mağazaya girdim gerekli başvuru formunu doldurdum bir süre beklememi söylediler.Saat 11:40'ta bir odaya çağrıldım.Bir bilgisayar üzerinden skype ile görüşme yapacağımı söylediler. Karşımdaki işe alım yetkilisi beklediğim için herhangi bir özür yada sebep iletmedi. Bunun dışında defalarca ses ve görüntü kesildi telefon ile devam ettik o kesildi iğrenç bir deneyim yaşadım. Mağaza müdürünün vereceği cevaba göre 2. görüşmeye çağıracaklarını söylediler beklemedeyim.

Eger skype sonrasi mudur ile gorusmediyseniz buyuk ihtimal cagirilmiyorsunuz.

• arkadaşlar beni yarın Çağrı Merkezi Elemanı olarak çağırdılar vatancomputer sizce nasıldır çağrı merkezi çalışan arkadaşlar varsa mesai saatlerini yazabilirlermi bide maaş ne kadar ?
  • Ne sorular sordular teknoloji ile alakalı hocam

• arkadaşlar kasada görevli olanın işi zor mu?para tahsilatı ve telefona mı bakıyor.ne iş yapıyor tam olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pro_Pc

arkadaşlar beni yarın Çağrı Merkezi Elemanı olarak çağırdılar vatancomputer sizce nasıldır çağrı merkezi çalışan arkadaşlar varsa mesai saatlerini yazabilirlermi bide maaş ne kadar ?

Merhaba geç oldu ama gidip görüştünüz mü bir ön bilgi verseniz bana ? teşekkürler
  • görüştüm geri dönmediler ama tavsiye etmem vardiye olayları falan varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pro_Pc -- 3 Eylül 2015; 17:28:48 >
  • need15 N kullanıcısına yanıt
    Nerden başvurunuz acaba birde görüşmede neler konuştunuz. Son olarak maaş olarak be teklif ettiler acaba
    Görüşmeden sonra yazarsanız sevinirim

• konuyu yeniden hortlatıyorum ama okuduklarımdan çok kafam karıştı. her ağızdan farklı bir ses çıkıyor. adam gibi anlatan birileri var fakat onuda yalanlayanlar oluyor. en iyisi mağzaya gidip yüzyüze görüşmen...
  • rachadell kullanıcısına yanıt
    ben bu arkadaşın durumunu merak ettim, 1 yıldır aktif değil forumda..

vatan macerası nasıl geçti acaba*
  • Çalışma saatleri hakkında güncel olarak bilgisi olan var mı?
  • Top sakal olmadan başvurabilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

Top sakal olmadan başvurabilir miyiz?
    Bugün mülakata gittim ve saç sakal birbirine girmiş bi çocuk vardı, hatta takım elbise giymişti.Neyse daha sonra cocuğun numarasını filan aldım eğer ararlarsa haberim olacaktı ve cocuk biraz önce aradı işe alınmış :) beni hala aramadılar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.