Şimdi Ara

vatan bilgisayar çalışma şartları ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
4
Favori
40.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar vatan bilgisayardan çağrıldım iş için. Satış bölümü dediler konu ile ilgili sorum olcak yanıtlarsanız sevinirim:
    İşe almadan önce 1 aylık eğitim olacağı söylendi.
    Bu eğitim tam 1 aymı sürüyor?
    Hangi günler ve günde kaç saat?

İşe başladıktan sonra, çalışma saatleri neler tam olarak?
    Esneme payı ne kadar bu saatlerin?
    Teşekkürler.
  • @ccandan
    Nasıl memnun musunuz çalışma şartları felan nasıl söyler misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: r3mu5ty

Arkadaşlar vatan bilgisayardan çağrıldım iş için. Satış bölümü dediler konu ile ilgili sorum olcak yanıtlarsanız sevinirim:

Teşekkürler.

2 gün çlışıyon sabah 10 gece 10 2 günde 1 gün izin...900 tl başlangıç! 250 tl demi ne yemek parası yol yok diye biliyorum...
    iyi satış yaparsan 1500 bulur maaş hiç yapamazsan şutlanma iht var:)
    bu sektörde çalışmış biri olarak yazıyorum!
    bayram seyran cumatrtesi pazarda çalışçan....(sadece ilk gunu iziin var) 10 10 a kadarda genel olarak ayaktasın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Aralık 2013; 0:45:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: r3mu5ty

Arkadaşlar vatan bilgisayardan çağrıldım iş için. Satış bölümü dediler konu ile ilgili sorum olcak yanıtlarsanız sevinirim:

Teşekkürler.

hocam bende vatan bilgisayar tarzı yerlerde çalışmak istiyorum. siz nasıl başvuru yaptınız? ben internetten başvurdum ama dönen olmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Çalışma şartları Yukarıdaki arkadaşım yazmış bende yazayım .

Sabah 10- Akşam 10 olarak çalışıyoruz . 2+1 sistem var yani 2 gün çalışıp 1 gün izin yapiyorsun ama hafta sonları indirimler oluyor bazen 3 gün çalışıp 2 gün bile tatil yaptığımız oluyor . 2 öğün yemek veriyorlar 30dk dan . 1 tane 15dk çay molası var . Yemekler %90 güzel oluyor olmadığı zaman dışarıdan söyleyebiliyorsun . Maaş direk 900 tl başlıyor ilk 3 ay prim alamıyorsun(mağazanın genel prim i ) 3 ay dan sonra prim sistemi devreye giriyor ama satış yaptığın bölümden prim alabiliyorsun. Benim bulunduğum şubede Allah a şükür ortam ve müdürler çok iyi . Kolay kolay eleman çıkartan bir firma değil ama buna güvenip satış yapmamazlık yapmayın . Satış yapmanız gerekiyor . İlk 2 ay her firma gibi deneme süreci var sizi eğitim gönderiyor firma 1 hafta boyunca orada satış tekniklerini öğreniyorsunuz.

Genel olarak şartlar böyle özetledim kolay gelsin . :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccandan -- 27 Aralık 2013; 7:54:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ccandan

Sabah 10- Akşam 10 olarak çalışıyoruz . 2+1 sistem var yani 2 gün çalışıp 1 gün izin yapiyorsun ama hafta sonları indirimler oluyor bazen 3 gün çalışıp 2 gün bile tatil yaptığımız oluyor . 2 öğün yemek veriyorlar 30dk dan . 1 tane 15dk çay molası var . Yemekler %90 güzel oluyor olmadığı zaman dışarıdan söyleyebiliyorsun . Maaş direk 900 tl başlıyor ilk 3 ay prim alamıyorsun(mağazanın genel prim i ) 3 ay dan sonra prim sistemi devreye giriyor ama satış yaptığın bölümden prim alabiliyorsun. Benim bulunduğum şubede Allah a şükür ortam ve müdürler çok iyi . Kolay kolay eleman çıkartan bir firma değil ama buna güvenip satış yapmamazlık yapmayın . Satış yapmanız gerekiyor . İlk 2 ay her firma gibi deneme süreci var sizi eğitim gönderiyor firma 1 hafta boyunca orada satış tekniklerini öğreniyorsunuz.

Siz şu an ne kadar alıyorsunuz peki reyon primi mi veriyorlar size?
    Sizi eğitime gönderdiler mi burda yılbaşına yetiştirmeye çalışacaz demişlerdi ama ortada ne tanıtım reklamı var ne birşey, sadece bir ara vatanın sitesinde bir ürünü Giresun şubesinde stok olarak gördüm. Giresunda açılacak yani.
    Bu çalışma sisteminde hiçbir zaman hafta sonu olmuyor heralde öyle mi?
    Ve de hangi bölümde çalışıyorsunuz?

• pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    yaşınız 25+ ysa genelde zaten 19-25 lik elemanları alıyolar bu tip sektore çünkü bildiğin tezgahtarlık vasfıyla saatlerce ayaktasın, zaten dayanamayıp çıkan oldukça var, fizik yapınız dayanıklı,ve bütün gün insalara çene yetiştircek düzeyde değilseniz kalkışmıyın bile.. tatillinize düşkün biriyseniz bunu unutun milli bayramlarda dini bayramlarda bile full çalışçaksınız...ciddiyim...25+ nın pek kaldırcağı tarzda değil yani..o yüzden biri çıkıp biri girer pek sabit elman gormek zor..işsizlikten mecbur giriliyor işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Aralık 2013; 16:51:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

yaşınız 25+ ysa genelde zaten 19-25 lik elemanları alıyolar bu tip sektore çünkü bildiğin tezgahtarlık vasfıyla saatlerce ayaktasın, zaten dayanamayıp çıkan oldukça var, fizik yapınız dayanıklı,ve bütün gün insalara çene yetiştircek düzeyde değilseniz kalkışmıyın bile.. tatillinize düşkün biriyseniz bunu unutun milli bayramlarda dini bayramlarda bile full çalışçaksınız...ciddiyim...25+ nın pek kaldırcağı tarzda değil yani..o yüzden biri çıkıp biri girer pek sabit elman gormek zor..işsizlikten mecbur giriliyor işte...

Eğer kabul edildiğim için ararlarsa gerçekten benim için iyi olacak, sadece ben değil ev için de.
    Yaşım 22 ayakta kalmaya dayanabiliyorum ve başa çıkabilirim diye düşünüyorum.
    Aslında hiç yanaşmadığım bir şeydi tezgahlık ama işe girmem benim için daha iyi olacak.
    Cevap için sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

quote:

Eğer kabul edildiğim için ararlarsa gerçekten benim için iyi olacak, sadece ben değil ev için de.
    Aslında hiç yanaşmadığım bir şeydi tezgahlık ama işe girmem benim için daha iyi olacak.
    Cevap için sağolun.

ben bu sektorden geliyorum,vatan bilgisayarda 4 sene çalıştım teknik serviste, sana birşey katmazlar veya öğretmezler kazındırcağı pek birşey yok(mesleki anlamda) sadece ürünü satmak işin!, evlenince 25+ olunca pek vakit ayıramıyınca atıyolar zaten umarım hakkında hayırlısı olur..iş bu zor bu ülkede ,mecbur beğen beğenme giriyon işte yaşın küçük iyi diploma yapmaya bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Aralık 2013; 17:04:53 >

• quote:

quote:

quote:

Cevap için sağolun.

ben bu sektorden geliyorum,vatan bilgisayarda 4 sene çalıştım teknik serviste, sana birşey katmazlar veya öğretmezler kazındırcağı pek birşey yok(mesleki anlamda) sadece ürünü satmak işin!, evlenince 25+ olunca pek vakit ayıramıyınca atıyolar zaten umarım hakkında hayırlısı olur..iş bu zor bu ülkede ,mecbur beğen beğenme giriyon işte yaşın küçük iyi diploma yapmaya bak

Birşey katacaklarından değil de ihtiyacım olduğu için girmek istiyorum, biraz da yük olmamayı ihtiyaç olarak görüyorum.
    2 yıla Allah'ın izniyle memur olurum, şu an aof okuyorum dgs ile geçtim. Geleceğimi vatana bağlamamaya çalışıyorum yani.

• quote:

quote:

Sizi eğitime gönderdiler mi burda yılbaşına yetiştirmeye çalışacaz demişlerdi ama ortada ne tanıtım reklamı var ne birşey, sadece bir ara vatanın sitesinde bir ürünü Giresun şubesinde stok olarak gördüm. Giresunda açılacak yani.

İlk girdiğiniz de ilk 3 ay primlerden yararlanamıyorsunuz .

Normalde oryantasyon eğitimine gönderiyorlar ama beni henüz göndermediler neden bende bilmiyorum .

Hafta sonu tatil oldukça az sürekli kampanya çıkıyor birşey oluyor sizi getiriyorlar ama tatilleriniz hiç bir zaman kaybolmuyor bundan emin olabilirsiniz.

Ben notebook bölümünde çalışıyorum

• quote:

quote:

quote:

İlk girdiğiniz de ilk 3 ay primlerden yararlanamıyorsunuz .

Normalde oryantasyon eğitimine gönderiyorlar ama beni henüz göndermediler neden bende bilmiyorum .

Hafta sonu tatil oldukça az sürekli kampanya çıkıyor birşey oluyor sizi getiriyorlar ama tatilleriniz hiç bir zaman kaybolmuyor bundan emin olabilirsiniz.

Ben notebook bölümünde çalışıyorum

Ben ilk bir ay diye biliyordum 3 ay biraz uzunmuş.
    Aslında hafta sonu çalışmak prim açısından iyi olur heralde, sonuçta daha çok satış oluyordur. Cevaplar için sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 18 yaşında giren biri içiin 3 4 yıl çalışılabilecek bi yer gibi geliyor ama yaş ilerleyince ve evlenince asla yapılamıyacak bi iş,Vatan bilgisayar benim yaşadığım şehirde yeni açılıyor çalışmak için hevesli olan bile var ama gerçekten bu duruma üzülüyorum çağrı merkezi,mermer fabrikası ve otel dahil bi çok yerde çalıştım sağlık sektöründe 6 yılım geçti (yine en iyi sektördü) kimseye eyvallah edemiyorum ben gerçekten çok denedim ama karakter meselesi yapamıyorum çalışabilenede saygım sonsuz.

Öyle böyle iktisat okudum ve şu an memurluğa hazırlanıyorum eğer memurluk olmassa özelde çalışmak zorunda kalırsam diye çok korkuyorum,simitçi olmayı dışarda cep tel satanlar olur ya onu bile yapmayı düşünüyorum ama kimsenin kölesi olamam.Elektro World'de çalışan bi arkadaşım vardı 4 ay çalıştı çocuk çıktı sonradan işten parayada ihtiyacı vardı ama yinede çıktı sağlığım daha önemli dedi ve çıktı.

Almanyada çalışan tanıdığım var eleman garson 8 saat çalışıyor ve saati 8 milyon yani günlüğü 64 milyon düşünün artık ben burda 12 saat çalışıldığını söyledim baktım gülüyor yarım saat güldü off utku ne esprili adamsın dedi adam bana inanmadı yaf Türkiyede şu an gulam sistemi (köle) sistemi var neden bu sistem var bu halk hak ettiği için parasız kalmaktan korkmayın,endişelenmeyin inancınızı yitirmeyin aç gezin ama bu adamların malı olmayın.

Dünyada şu an Türkiye ve Çin dışında hiç bi ülkede çalışma saati 8 i geçmez geçemez,şans kapıyı çalınca diye bi program var tv de görmüşsünüzdür mutlaka hani uzun boylu bi eleman evlere gidip sorı soruyor bi keresinde izlerken Dünyanın en çok çalışan devletlerini sordular şıklarda japonya vardı Türkiye vardı,Almanya ve Yunanistan vardı inanırmısınız cevap Türkiye çıktı.

• 33 yasimdayim, oem de calisiyorum. Itimat etmeyin bu islere. Istek olsun... is var :))
  • Merhaba arkadaşlar , Geçen pazartesi günü arayıp mülakata çağırdılar Vatan Bilgisayar'a Salı günü gittim skype'dan hakla ilişkiler sorumlusuyla görüştüm aynı günün aksamı aradılar ve ertesi gün mağaza müdürüyle görüşüceğimi söylediler çarşamba günü müdür ile yüz yüze görüştüm . görüşme gayet olumlu geçti 2 gün içerisinde olumlu yada olumsuz dönüş yapıcaz dediler ancak hiç bir şekilde geri dönüş olmadı . gittiğim mağaza geçtiğimiz cuma günü açılış yaptı . Şimdi sizlere sorum 2 gün içerisinde dönmedilerse birdaha dönmezlermi yoksa 1,2 hafta yada daha fazla zaman sonra dönüş olurmu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mute19

Merhaba arkadaşlar , Geçen pazartesi günü arayıp mülakata çağırdılar Vatan Bilgisayar'a Salı günü gittim skype'dan hakla ilişkiler sorumlusuyla görüştüm aynı günün aksamı aradılar ve ertesi gün mağaza müdürüyle görüşüceğimi söylediler çarşamba günü müdür ile yüz yüze görüştüm . görüşme gayet olumlu geçti 2 gün içerisinde olumlu yada olumsuz dönüş yapıcaz dediler ancak hiç bir şekilde geri dönüş olmadı . gittiğim mağaza geçtiğimiz cuma günü açılış yaptı . Şimdi sizlere sorum 2 gün içerisinde dönmedilerse birdaha dönmezlermi yoksa 1,2 hafta yada daha fazla zaman sonra dönüş olurmu ??

Bende mağaza müd konuştum bana da 2-3 gün ararlar dediler ertesi gün aradılar belki mağaza yeni açılmış olabilir diye biraz daha bekleyin umarım olumlu bir dönüş olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mute19

Merhaba arkadaşlar , Geçen pazartesi günü arayıp mülakata çağırdılar Vatan Bilgisayar'a Salı günü gittim skype'dan hakla ilişkiler sorumlusuyla görüştüm aynı günün aksamı aradılar ve ertesi gün mağaza müdürüyle görüşüceğimi söylediler çarşamba günü müdür ile yüz yüze görüştüm . görüşme gayet olumlu geçti 2 gün içerisinde olumlu yada olumsuz dönüş yapıcaz dediler ancak hiç bir şekilde geri dönüş olmadı . gittiğim mağaza geçtiğimiz cuma günü açılış yaptı . Şimdi sizlere sorum 2 gün içerisinde dönmedilerse birdaha dönmezlermi yoksa 1,2 hafta yada daha fazla zaman sonra dönüş olurmu ??

Mağaza nerde açıldı?

• Mağaza İzmir Mavişehir'de açıldı . Ben ümidimi kestim iyice bencede 2 gün içerisinde aramadayısa birdaha aramaz sağlık olsun ..
  • Almanyada calisiyorsa guler tabi
    Hocam saka bi yana tabiyki kimse hevesli degil ama mecburiyet iste
    Ben de uni den mezun oldugum sene is bulamadigim icin bi otelde resepsiyonist olarak 12 saat calismistim hem de haftalik izinsiz. Kac milyon insan yasiyo bu sehirde. İs bulamayinca, ailene de yük olmaya basladigini hissedince insan 10 saatmis 12 saatmis iş secemiyor o olanak yok bu memlekette. Tabi torpili olanlari saymiyorum :)) Simdi o köle gibi calistigim zamanlarimi dusununce ve vatandaki arkadaslarin yazdiklarini okuyunca 2gun calis 1gun izin gene iyiymis diyorum

• quote:

quote:

quote:

Cevap için sağolun.

Hocam bende bugun insallah gidecegim gorusmeye teknik servisten cagirdilar.Nasil bi is neler yapiyorsun sartlari nasi maasi falan biraz bilgi verebilirmisin zahmet olmazsa.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.