Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar'da çalışıyorum sorusu olan gelsin. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
2
Favori
43.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: back2back

unutamazsam yarın müşteri hizmetlerine detaylı sorarım
    hocam ne kadar maaş veriyorlar satış danışmanlarına?
  • Vatandan aldıgım laptopun mavi ekran + fanı bir süre sonra çalışmamaya başladı sizin ben
  • Merhaba htc 10 cep telefonumu arıza yaptı vatan bilgisayar aracılığı ile servise verdim
    35 iş günü oldu telefon hala serviste diye mesaj geliyor ne yapmam lazım
  • nitemm_96 kullanıcısına yanıt
    Bu soru için girmiştim sorulmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden fiyatlar çok pahalı internet sitelerine göre?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Genellikle yerli teknoloji satıcıları birkaç yılda ya batıyor yada büyükler tarafından satın alınıyor. Vatan Bilg. ayakta tutan OEM bölümündeki başarısı diyorlar. Doğru mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacktron

Neden fiyatlar çok pahalı internet sitelerine göre?
    İlginç şekilde dün mağaza fiyatının internet fiyatından çok daha ucuz olduğu bir telefon buldum. S8. Mağazada 3200, sitede 3600. Yer Vatan Bursa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan bilgisayara iş görüşmesine gideceğim. Teknik Servis ve oem bölüm için biraz bilgi verebilir misiniz? Maaşları ne kadar. Teknik Serviste prim veriyorlar mı?

• İyi günler. Hala çalışıyor msuunuz bilemem de SOrayım gene.
    HOcam İstanbul'dan rtx2080 kart alacağım. vatan faturalı sıfır kutu. FAkat fatura satıcının üzerine. Şimdi değişim konusunda sıkıntı olur mu? Sahibi mi gerekir? O zaman o ordan onayı verse ben burdan halledebilir miyim? YOksa o ordan alcak sora bana mı yollucak? FATURA bende KİŞİ BAŞKA yerde o zaman nası olcak? Değişşim olayı?
    Garanti içinse gerek var mı faturanın sahibine? yoksa ben versem garantiye gider mi?

Teşekkürler..
    BİR DE HOCAM ŞİMDİ SAHTE FATURA OLMAZ DEME VATAN? UCUZ BIRAZ SATTIGI KARTTA. GENE EMIN OLMAK ICIN FATURAYI KONTROL ETME VAR MI ? EMIN OLMAK ISTEIRM MALIMDAN
  • Şu an PC toplamak için Vatan sitesine OEM bölüme baktığımda yığınla güncel ürün (başta Ryzen alt seviye işlemciler) YOK görünüyor. Ağır tedarik sıkıntısı var sanırım. Hep pahalı ve az satın alınan yüksek seviye ce seçmece ürünler var sadece. Vatan bu halde ise diğerleri ne yapsın?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.