Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar'da çalışıyorum sorusu olan gelsin. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
2
Favori
43.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Israrla maaşını söylememe nedenin nedir vatan Topkapıda ise bi çayını içmeye gelirim..

Y1 1550
    Y4 1650

T1 1850
    T4 1950-2000

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WeiLSiDe W kullanıcısına yanıt
    Yanılıyorsun asgari ücretle başlatılıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Iphone X 256 GB İstanbul Mağazalarına ne zaman gelecek?
  • Seneler seneler önce bir alışveriş yaptım, iade etmek istedim paramı vermediler iade aliyor ama para yerine alışveriş çeki vermek istediler. Bu saçma kural devam ediyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirimli bir şeyler ayarlarsan gelelim
    Edit ciddiyim ayrıca gece indirimleri bir daha ne zaman olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haklısın toprAAm -- 4 Aralık 2017; 19:14:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan bilgisayar reyonlarında tamamı bu VATANda üretilmiş herhangi bir ürün var mı?
  • Aslında gelirim var. Hem kyk kredisi hem de günlük işlerde çalışıyorum kafe tarzı yerlerde. Sigortam yok ama o sıkıntı olur mu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: macsimust

Vatan bilgisayar reyonlarında tamamı bu VATANda üretilmiş herhangi bir ürün var mı?

Bildiğim kadarı ile maalesef Türkiye'de hiçbir elektronik mağazasında tamamı bu Vatan'da üretilmiş bir ürün yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PickPower

Aslında gelirim var. Hem kyk kredisi hem de günlük işlerde çalışıyorum kafe tarzı yerlerde. Sigortam yok ama o sıkıntı olur mu acaba

Merhaba,

FibaBank, kredi verirken en yüksek notu isteyen bankalardan birisi.

Eğer kredi kartı kullanıcısı iseniz, yani kredi notunuz Findeks'e yansıdıysa belki bir şansınız olabilir.

VATAN(boşluk)T.C. Kimlik numaranızı 3422'ye yollayarak deneyebilirsiniz.
  • fox5578 kullanıcısına yanıt
    Gizli müşteri?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartını daha ucuza nasıl alabilirim?
  • şirketin anlaştığı firmalar var. müşteri kılığında gelip nasıl hizmet verdiğine bakıyor. puan veriyor. eksik hatalı bir şey varsa maaştan kesiyorlar.
  • Ekran kartı alıcam bana bi iyilik yaparmısın?
  • Bir yakınım vatan da çalışıyor ve mobbing e maruz kalıyor. Sürekli sıkıştırma ve baskı var yönetici tarafından. Durum hakkında ne yapılabilir? Şikayet etse sonuçsuz kalır diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

Bir yakınım vatan da çalışıyor ve mobbing e maruz kalıyor. Sürekli sıkıştırma ve baskı var yönetici tarafından. Durum hakkında ne yapılabilir? Şikayet etse sonuçsuz kalır diye düşünüyorum

oem bölümüne genelde fazla baskı olmaz çünkü ara reyon gibidir mağazaların ortalamasının altında kalmasın yeter.

telefon, notebook gibi reyonlar çok değerlidir çünkü en çok ciro bu reyonlardan çıkar.

müdürler burada çalışan arkadaşlarla ekstra ilgilenirler çünkü satışlar azıcık düşse bile bölge müdüründen azar işitirler.

üstler müdürlere, müdürler çalışanlara altta kalan eziliyor işte öyle söyleyeyim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi back2back -- 14 Mart 2018; 1:3:47 >
  • yapılan yorumlar yanlış, firma kötü diye çalışanların da hepsinin aynı kefeye konulması çok yanlış.Ben vatan da çalışan birini tanıyorum mesela bana çok yardımcı oldu hatta kulaklık felan hediye etti parasını kendi cebinden ödedi arkadaş.Yani öyle herkesi kotulemeye gerek yok.

• Bir kere işlemci soğutucusu almaya gitmiştim şubeyide veriyorum İstanbul Dudullu şubesi ordaki elemana Zalman CNPS10X optima alıcam dedim adam koydu önüme buyrun bu ürün dedi elime aldım kutunun sağı solu hep vuruktu ve daha önce açılmış kullanılmış gibiydi müşteri olarak sormak en doğal hakkım ve hemen sordum pardon bu kutu neden böyle acaba kullanıldı mı iade mi geldi vs sordum adamın sanki anasına sövmüşüm gibi bir bakışı var ki görmeniz lazım hemen dediği laf şu " Kardeşim alıcaksan al yoksa beni meşgul etme " Sen kimsin lan adam akıllı konuş müşteri var karşında dedim o anda zaten mağaza müdürü duymuş bizi yanımıza geldi beyfendi buyrun sorun mu vardı dedi olayı anlattım elemana benden özür dilemesini söyledi daha sonra da biraz azarladı yanımda bende kutusu ve sağı solu düzgün olan Zalman'ı aldım çıktım oradan.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfun_3438

Bir kere işlemci soğutucusu almaya gitmiştim şubeyide veriyorum İstanbul Dudullu şubesi ordaki elemana Zalman CNPS10X optima alıcam dedim adam koydu önüme buyrun bu ürün dedi elime aldım kutunun sağı solu hep vuruktu ve daha önce açılmış kullanılmış gibiydi müşteri olarak sormak en doğal hakkım ve hemen sordum pardon bu kutu neden böyle acaba kullanıldı mı iade mi geldi vs sordum adamın sanki anasına sövmüşüm gibi bir bakışı var ki görmeniz lazım hemen dediği laf şu " Kardeşim alıcaksan al yoksa beni meşgul etme " Sen kimsin lan adam akıllı konuş müşteri var karşında dedim o anda zaten mağaza müdürü duymuş bizi yanımıza geldi beyfendi buyrun sorun mu vardı dedi olayı anlattım elemana benden özür dilemesini söyledi daha sonra da biraz azarladı yanımda bende kutusu ve sağı solu düzgün olan Zalman'ı aldım çıktım oradan.

o arkadaşımızı orada çok fazla tutmazlar :)

ben kutusu hasarlı bir ürün var ise ayırıyorum, ilgili firmanın bölge yöneticilerinin bilgisi dahilinde hasarlı kutunun iadesinin gerçekleşmesini sağlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: back2back

quote:

Orijinalden alıntı: tayfun_3438

Bir kere işlemci soğutucusu almaya gitmiştim şubeyide veriyorum İstanbul Dudullu şubesi ordaki elemana Zalman CNPS10X optima alıcam dedim adam koydu önüme buyrun bu ürün dedi elime aldım kutunun sağı solu hep vuruktu ve daha önce açılmış kullanılmış gibiydi müşteri olarak sormak en doğal hakkım ve hemen sordum pardon bu kutu neden böyle acaba kullanıldı mı iade mi geldi vs sordum adamın sanki anasına sövmüşüm gibi bir bakışı var ki görmeniz lazım hemen dediği laf şu " Kardeşim alıcaksan al yoksa beni meşgul etme " Sen kimsin lan adam akıllı konuş müşteri var karşında dedim o anda zaten mağaza müdürü duymuş bizi yanımıza geldi beyfendi buyrun sorun mu vardı dedi olayı anlattım elemana benden özür dilemesini söyledi daha sonra da biraz azarladı yanımda bende kutusu ve sağı solu düzgün olan Zalman'ı aldım çıktım oradan.

o arkadaşımızı orada çok fazla tutmazlar :)

ben kutusu hasarlı bir ürün var ise ayırıyorum, ilgili firmanın bölge yöneticilerinin bilgisi dahilinde hasarlı kutunun iadesinin gerçekleşmesini sağlıyorum.

Çıkartmışlar sanırım hocam yada kendi çıktı bilmiyorum bir kaç kere ürünlere bakmaya gittiğimde göremedim hiç

• quote:

Orijinalden alıntı: ipli jeton

Gizli müşteri?

neredeyse 9 ay olacak bana hiç gizli müşteri denk gelmedi.

gizli müşteri notu önemli çünkü doğrudan performans notumuza yansıyor, performans notu barem alabilmek için önemli.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.