Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar'da çalışıyorum sorusu olan gelsin. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
2
Favori
43.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rx 4** 5** serisi kartlar stoğa girer mi tekrar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frht5382

Rx 4** 5** serisi kartlar stoğa girer mi tekrar?

Stoklar hakkında bilgimiz olmuyor malesef.
  • Mr.Governor M kullanıcısına yanıt
    Ben de bir ara çalıştım iflas etmeleri çok zor iPhone X geldiği gün 256gb tükenmişti insanlarda para bol ekonomi falan bitmiş değil. Sonraki gün 10 tane falan geldi iPhone X.
  • Maaşlar gününde yatar gecikme olmaz. Tatil konusuna gelince normalde 2 + 1 çalışma şekli vardı ve gayet güzeldi sonradan 6 + 1 döndü çalışma saatleri kısaldı hafta içi 1 gün tatil haftasonu falan çalışıyorsun. Reyon arkadaşınla anlaşınca iyi geçiyor. Satış konusunda türkiye de ne alacağını bilmeyen çok insan var netten araştıran bile baya araştırıyor araştırması mesele değil uğraştırıyor.
  • Kimse yazmamis

Vatan sana emanet.

• oksemus O kullanıcısına yanıt
    5 gün 9 saat 1 gün full yani 12 saat,çalışma sistemi diye biliyorum (yasal sınırların üstünde haftada 50 saat çalıştırıyorlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 3 Aralık 2017; 23:53:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

5 gün 9 saat 1 gün full yani 12 saat,çalışma sistemi diye biliyorum (yasal sınırların üstünde haftada 50 saat çalıştırıyorlar)

doğrudur.

mesela bugün 1:20 de başlıyor mesaim 10 da bitiyor.
  • bende teknosadayım. memnun değilim pek. ama arkadaş mutlu gibi
  • radko kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam benim zamanımda 2+1 di güzeldi. 6 + 1 geçince fazla durmadım ayrıldım. Ama yorucu eğlenceli iş. Fazla saatlerini uygun zamanda kullana biliyorsun bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fox5578

bende teknosadayım. memnun değilim pek. ama arkadaş mutlu gibi

hocam bizde iş satmakla bitmiyor

sattın montaj ekibi yok, montaj da bize kalıyor.

herşey süper parçaları birleştirdin düğmeye basıyon pc çalışmıyor hadi arızayı parçayı bul, o sırada müşterilerle ilgilen.

sevmeyen adamı özellikle oem de 10 gün tutamazsın ciddiyim.

bu işi para için yapmıyorum, evde tek kalınca yada işsiz kalınca bunalıma giriyorum sürekli meşgul olmam gerekiyor.

özellikle 12 saat mesaiden sonraki gün sabah işe gitmek bazen koyuyor fiziksel+ mental yorgunluk birleşince ölüm oluyor bazen bunalıp çıkıp gidesim geliyor.

ama totale baktığımda sevdiğim işi yapıyor olmam ve işsiz kalacağım süre içerisinde gireceğim bunalımı düşünerek işe dört elle sarılıyorum.

• Hocam Garanti işi nasıl gidiyor. Şuan oem satış durumu nedir.
  • back2back kullanıcısına yanıt
    bizde oem parça yok hocam. sattın sattın satamadın bir ton fırça yersin. hedef var yapamazsan fırça yersin. teknosacell satman gerekir satamazsın fırça yersin. ek garanti hedefi var satamazsan fırça yersin. gizli müşteri var düşük puan al fırça yersin. kesinlikle yapılacak iş değil ama iş de bulamadım. aylarca iş aradım yok bulamadım. ne diyim Allah yardımcım olsun
  • Toplu alımda nakite indirim oluyo mu?
  • Vatan sana emanet

• Israrla maaşını söylememe nedenin nedir vatan Topkapıda ise bi çayını içmeye gelirim..

• -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Hocam asgari ücret maaşları

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Israrla maaşını söylememe nedenin nedir vatan Topkapıda ise bi çayını içmeye gelirim..

Erkeğin maaşı sorulmaz :D
  • Hangi şube?
  • Hakem heyeti kararlarına neden uymuyorsunuz. İlla icra memurlarını getirince uymakmı gerekiyor. Avukatı aratıp icraya geliyorum diyince paramı öyle alabilmiştim

• AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    Puahah hangi icra memuruyla kurumsal firmaya gidilmiş yau 🤣

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.